simurganka01
Daimi Üye
annem 2aydır bizde canım. bakmaya geldi. hastanede yattığımı söylememiştim ama kayınvalidem söylemiş. kayınvalidem de geçen hafta geldi. ben işlerime karışılmasını sevmem. annem eşim çok iyi bilirler de, o öğrenemedi henüz. öğrenir inşallah
Tuna'yı başından beri aklımda tutuyordum ama tam da içime sinmemişti. herkesten güzel tepkiler alınca netleştirdik.
çişimi tutabiliyorum canım şimdilik. bazen otururken bebek baskı yapıyor herhalde. kaçıracak gibi oluyorum. zor yetişiyorum ama yürürken sıkıntım yok çok şükür. hatta hamilelik öncesine göre iyiyim diyebilirim. okuldan geldiğim gibi, zile basar, çantamı eşimin kucağına atar, tuvalete koşardım. bir gün de beni öperek gir eve diye dalga bile geçerdi. şu halime o bile şaşıyor
Hhhhhh ben normalde de çok çıkarım. Daha önce kaç kez hacettepeye gittim bu yüzden, bi sürü teste tabi tuttular. Mesanem küçükmüş. Yani hacim olarak az sıvı bile olsa çok çişim var gibi hissediyorum. Şuanda daha da arttı. Ama naapiiim buna da şükür. Altıma kaçırmaya hazırlıyorum kendimi ve eşimi. Bigün kesin işicem ya tuvalete koşarken bakalım ne zamana kısmet olucak
Bende sadece bebekle ilgilenmek istediğim için biri olsun istedim. Misafir felan gelirse onlarlada ilgilenir. Ütü zaten çok çıkar, bebişin herşeyi ütülenecek..
yemeğide kendi hazırlayacağım hafif menüler yapsın istiyorum. İyi olur inşallah...
İnşallah Tanselcim. Umarım sıkıntısız atlatır, bebekli yaşama da adapte oluruz kolayca...