2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
annem 2aydır bizde canım. bakmaya geldi. hastanede yattığımı söylememiştim ama kayınvalidem söylemiş. kayınvalidem de geçen hafta geldi. ben işlerime karışılmasını sevmem. annem eşim çok iyi bilirler de, o öğrenemedi henüz. öğrenir inşallah

Tuna'yı başından beri aklımda tutuyordum ama tam da içime sinmemişti. herkesten güzel tepkiler alınca netleştirdik.

çişimi tutabiliyorum canım şimdilik. bazen otururken bebek baskı yapıyor herhalde. kaçıracak gibi oluyorum. zor yetişiyorum ama yürürken sıkıntım yok çok şükür. hatta hamilelik öncesine göre iyiyim diyebilirim. okuldan geldiğim gibi, zile basar, çantamı eşimin kucağına atar, tuvalete koşardım. bir gün de beni öperek gir eve diye dalga bile geçerdi. şu halime o bile şaşıyor :vecihi:

Hhhhhh ben normalde de çok çıkarım. Daha önce kaç kez hacettepeye gittim bu yüzden, bi sürü teste tabi tuttular. Mesanem küçükmüş. Yani hacim olarak az sıvı bile olsa çok çişim var gibi hissediyorum. Şuanda daha da arttı. Ama naapiiim buna da şükür. Altıma kaçırmaya hazırlıyorum kendimi ve eşimi. Bigün kesin işicem ya tuvalete koşarken bakalım ne zamana kısmet olucak :D :D

Bende sadece bebekle ilgilenmek istediğim için biri olsun istedim. Misafir felan gelirse onlarlada ilgilenir. Ütü zaten çok çıkar, bebişin herşeyi ütülenecek..
yemeğide kendi hazırlayacağım hafif menüler yapsın istiyorum. İyi olur inşallah...

İnşallah Tanselcim. Umarım sıkıntısız atlatır, bebekli yaşama da adapte oluruz kolayca...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
:)
varya simuş sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün..
Öyle bir güldüm ki eşim yanıma geldi.
ayy oda çok güldü..
süper vallahi....................

Amin güzelim. Hep gülelim inşallah :D

Kızlar ben çıkayım. Biraz da eşimle takılayım zaten naaapıyon naaapıyon deyip duruyo yan odadan :D Hepinizi çokçana öperim, yarın görüşmek dileğiyle, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın canlar :utan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Amin güzelim. Hep gülelim inşallah :D

Kızlar ben çıkayım. Biraz da eşimle takılayım zaten naaapıyon naaapıyon deyip duruyo yan odadan :D Hepinizi çokçana öperim, yarın görüşmek dileğiyle, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın canlar :utan:

Öptüm tatlım..
bende kaçıyorum..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
niye cnm anlamadım

geçmiş olsun canım
karabiberli çay

ay ne uyuzlar yaaa
taviz verme
ne eşim ne kaynanam böle bi laf hayatta edemez
herkes yerini bilsin

ben basmıyom bişeye canım

hayatta satmammm

maşallah canım

bende satamam.. bakınca içim ezildi valla. kıyamam heralde:D

evet vermiyorum cnm taviz de kim olcak bu tartısmaların galibi onu bilmiyorum cnm:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bblau ve de hayatım,
önerilere teşekkürler, ballı süt karabiberli bal, kuşburnu marmelatı ne bulduysam yedim :D
işin kötüsü dişim de ağrımaya başladı, her şey durdu durdu şimdiyi buldu yaa... zaten gerginim.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
simuş
her şey yolunda çıkmış gözün aydın :)
karikatüre de çok güldüm :utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kızlar bugun 7 de kan geldi birazcık peceteye az once doktora gittik. Sancım cıktı 1 cm ve dogum baslamıs dedi ebe. silinme var rahimde incelme var dedi ne demekse artık.. usg de 38 haftalık cıktı. Suan evdeyim sancı bekliyoruz bakalım nolucak.. Dua edin benim icin..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Kızlar bugun 7 de kan geldi birazcık peceteye az once doktora gittik. Sancım cıktı 1 cm ve dogum baslamıs dedi ebe. silinme var rahimde incelme var dedi ne demekse artık.. usg de 38 haftalık cıktı. Suan evdeyim sancı bekliyoruz bakalım nolucak.. Dua edin benim icin..

kan niye geldiki canım :acep: nişan daha kıvamlı oluyor diye biliyordum. ebe öyle dediyse vardır bir bildiği. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
ne dediler başka? ne zaman gideceksin tekrar? ay çok heyecanlııııı :vecihi:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ayyy bebekkk geliyooo:ask: hayırlısıyla kucagına al insallah cnmm. nisan gelmş demek. bazen sulu olabiliyomus öle. ay cok heyecanlandımm. hayatımdı lilacstı derken ilk bebe seninkii olcakmıs:D allah yardımcın olsun tatlım ii haberlerini bekliyoruzz:ask::ask:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Ayyy Dünyam, Allahım sağlıkla kurtarsın..
bir avazda doğur inşallah..
Güzel haberler bekliyoruz...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın kızlarrr hepiciğinize teker teker
kız yeliz doğuruyormusun ayyy hadi bakalım rabbim hayırla kurtarsın inşlallah hbr ver bizede canımmmm..
blucum hamsi kuşu bildiğimiz hamsiden yapılıyor evet tek farkı kılçıklarıda temizleniyor çiğ iken ve birbirine tekrar yapıştırılıp mısır unuyla kızartılıyor karadenizde buna derler balım hamsi kuşu diye

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar