littlesunshine
Daimi Üye
aman boşver, ikinci dönemi raporla felan kapatırsın sonra yaz tatilin var demi..eylüle kadar baya büyümüş olur..
heyet lazım gelir canım, benim hastanem de tam teşekküllü değil. sadece kadın doğum ve çocuk var
aman boşver, ikinci dönemi raporla felan kapatırsın sonra yaz tatilin var demi..eylüle kadar baya büyümüş olur..
bi yerden esti ama yapamadılar...
evet babuşum epidural istiyorum.
Rahat oluyormuş..ama doktorum ne önerirse onu yaparım ısrarcı olmam..
ya kızlar canım nasıl tatlı istiyor ve evdeki tek tatlı pekmez.. reçel bile kalmamış..
kocamı göndersemmi aman oda yayılmış film izliyor..
bende gördüydüm.siteye sonradan hakim olan bi arkadasın aklına bi fikir gelmiş organize etmeye calısıyodu.cuvallamıslar demekki
ben dün gece rüyamda 23 ocak'ta doğurduğumu gördüm kalkınca hemen baktım 39+2
Haknur diye birinin aklına gelmiş. Ama kimdir o bilmiyorum... Aklıma süper bi fikir geldi falan demiş
Gökçem balım sen neden canını sıkıyosun bebeeeem... Allahın izniyle herşey yolunda gidecek inşallah. Ölçümlere çok takılmayalım hiçbirimiz. Ellerini azıcık oynatsalar ölçümler ya çok büyük ya da çok küçük çıkıyo. Mesela benim doktor; pozitif adam. Büyük çıkınca küçültüyo, küçük çıkınca büyültüyo![]()
Ah
hahhaaaa
Ayva varsa ayva tatlısı yap kuşum...
Bilmiyorum ki simuşum öyle mi olur acaba?
Aslında 23 ocak az bi tarih de değil 39+2 oluyorum sat'a göre önce gelebilir cidden.
Hayırlısı artık
Senin doktorun ne dedi peki, geçmişi çok okuyamadım??
ben geçen hurma için gönderdim. senin hanım aşermek için geçkalmış diye dalga geçmiş sevgili meslektaşlarım :sinir:
vallahi simuşum yapalım demişler ama yapamadılar.
kimse katılmadı
ayyy iyiki burdayız ya ne güzel rahat rahatız..
tam olarak kaç ölçüm? ultrason kağıdında yazar ...
bende gördüydüm.siteye sonradan hakim olan bi arkadasın aklına bi fikir gelmiş organize etmeye calısıyodu.cuvallamıslar demekki
hiii canım yaa.yok ne güzel veletler var.yeni nesil cok güzel.oğlanlar,kızlarr hepsi cok güzel cocuklar ya..ama varya iremde hakikaten bi cilve var.küçükken oteldeki turistler resim cekerken ortalarına girerdi poz verirdi.sırnasık,babası kılıklı o nasıl bi özgüven devam ediyoo zatenn.
Eminim esmiştir, bizden okumamışlardır
Tabe tabe....
Bana epidural yapmak istemedi.Ona da gelemezmişim.Ne kadar kof gördüyse beni artık
Aynen...Bugün doktordan çıkınca anneme gel madoya gidelim dedim.Kremşokola yemekti amacım.Ama daha oturur oturmaz "tatlı yeme" dedi annem!
Bebek usg.de bir haftada 500 gram almış görünüyor, gerçi doktorum usg ölçüm hatası olamaz o kadar dedi ama şekerden de biraz şişmiş olabilir....Çünkü son zamanlar biraz tatlı da yedim,bisküviler,helvalar filan....
Şimdi de canım istiyo hala.Az meyve yedim biraz bastırdı ama şimdi yine istiyo canım
Evde albeni,bonibon,çokoprens var ama vermiyolar
Akılna gelmiş
Ya eminim öyledir
canım burda BDP ölçümü kafa çapı demek..oda 2 hafta önde. benimde böyle doktorum normal olabilir dedi. bende üzerine hiç düşünmedim..bakkkkk seeeennn))
DGA: 36 Hafta
BDP:93.6 mm 38 HAFTA 1 GÜN,
HC:344 mm 39 HAFTA 5 GÜN
Prezentasyon: Baş geliş
Plesenta kalınlığı normal olup, grade 3 safhasında ve anterior yerleşimlidir.
aminyon sııvısı normal miktar ve ekojenitedir.
falan fiilan..
dötünü yediğimi,n.... aynı ben işteee... aynııı. kızım olsa o kadar huyu bana benzer
hımmm ayva tatlısı..güzel olabilir ama yapacak güç yok be simoşum...
ben eşimden daha aşerdim diye hiçbişey istemedim. bi kere bile kapris yapmadım.. ya ben bu adamı göndereyim pastaneye alsın bişeyler..
ben galiba 14 ocakta doğurcam :ayk:
hımmm ayva tatlısı..güzel olabilir ama yapacak güç yok be simoşum...
ben eşimden daha aşerdim diye hiçbişey istemedim. bi kere bile kapris yapmadım.. ya ben bu adamı göndereyim pastaneye alsın bişeyler..
bencede gönder alsın.eklerr falann..miss gibi.hem surda sayılı gün kaldı tanselim..
canım burda BDP ölçümü kafa çapı demek..oda 2 hafta önde. benimde böyle doktorum normal olabilir dedi. bende üzerine hiç düşünmedim..
niye korkuyon kız 14 ocaktan? benim kayınpeder de 20 ocak doğumlu onu beklıyolar. öfffff hayatıma bi kayınpeder kılıklı adam daha sokamam ya(( 20si olmasın diye rıca ederım ben dr. o kadar korkuyom 20 ocaktan
![]()
koca kafalı işte) babası amcası hatta dedesi...
benim abimin kafası da kardeşimin de benim de ufaktır. hani şu ne saçı kestirirsen kestir yakışan bi kafa yapısı vardır ya çekiç kafa derler bizim kafa ondan. ama eşimin tarafının düz büyük şekilsiz kafa)
pazarcı kafası. ahahha ne demekse o. evet evet pazarcı kafası o anladın sen demek istediğimi.
yavrum öncelikle bişey sorcam, bu sonuçlara istinaden sana nasıl bir yorum yapıldı? ben ters tek birşey göremedim :sokbakkkkk seeeennn))
DGA: 36 Hafta
BDP:93.6 mm 38 HAFTA 1 GÜN,
HC:344 mm 39 HAFTA 5 GÜN
Prezentasyon: Baş geliş
Plesenta kalınlığı normal olup, grade 3 safhasında ve anterior yerleşimlidir.
aminyon sııvısı normal miktar ve ekojenitedir.
falan fiilan..
Güzeller ben çıkar. Yazık kocam oturma odasında tek başına kaldı, gidip oturayım onla biraz. Sonra da uyumaya çalışırım her zamanki gibi ama ağrılardan uyuyamam... Hepinizi öperim... Yarın görüşürüz inşallah![]()
ben geçen hurma için gönderdim. senin hanım aşermek için geçkalmış diye dalga geçmiş sevgili meslektaşlarım :sinir:
benim de 22sine kadar normal gelmezse 23ü sezeryan olabilir. kız istermisiniz bikaçımız aynı gün doğuralım
Daha gitmedim Babuşum, çarşamba gidicez inşallah. Bugün kıl tüy operasyonum vardı. Ağlaya ağlaya yaptırdım
senin doktorununu tanımama rağmen ben bile çok güveniyorum. genel anestesi diyorsa yapsın bence..