2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ama senin kızın maşallahı var nazom ya, çok tatlı..Yüzmeye felan gidiyormu, fiziği çok şekilli duruyor iremciğin..
canım saol.o bakan gözlerin güzelliği...irem 2 sene bale yaptı.bu senede voleybola basladı.4 senedir yüzüyor kendi capında.faydası olmustur bunların illaki..
ben de içmiyorum magnezyum ne zamandır....kutu kutu almışım bi de....
babuş bana magnezyumu tansiyonum cıkmasın diye veriyor doktor en bastan beri.kesmiceğin son hap dedi.hepsi bi yöntem be bu doktorların..
ama bu bi gerçek nazo anneliğinle alakası yok

canım allah razı olsun.o sizin bakan gözlerinizin güzelliği..insanın yavrusu yine baska geliyo işte gözüne öle olmasalarda..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
çayım, tatlım önüme şekerim. bir elim yağda bir elim balda. eşimin dediği gibi varsın doğmasın daha, tadını çıkarıyım ben bu hamileliğin :D

zonguldakta muayenehanesi olan tohtur kalmadı mı gerçekten? yasin bey de kapattı mı?

kapandı bebişim hepsinin ki. artık kadın doğuma çıkıyoruz :)

dün diğer mahalleye bakıyordum, hediye çekilişinden vazgeçmişler. kimse katılmadı galiba:) doğum olsunda öyle yaparız diye sallıyorlar:)

oyyyy kenarlarım çekiliş mi yapacaklardı???

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazo sen kafayı mı yedin? eminim ki senin kızın gerçekten de aralarında en güzelidir. valla fotolarından gördüğüm kadarıyla irem tam bi afet. güzelliğinden ziyade taaa kaç km uzaktan bile hissedebildiğim bi cilvesi var o zillinin...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babuşum, kızın ve senin için çok sevindim. Artık tarihler de gelmeye başladı ama nedense seninki bana 23 ocaktan önce gelecekmiş gibi geliyor. :D Doğum şekli de nasıl olursa olsun, yeter ki sen ve kızımız sağlıklı olun...

Laylam; salon duvarını sildireceğinden bahsetmişsin. Ben o işe bi kere kalkıştım da, silmeye çalıştığı yer alacalı bulacalı olunca vazgeçtim... Sizin öyle olmuyor mu? :acep:

Ben de bilmiyorum ki Nazom, o yüzden size sordum :D :D

Du bakalım, çarşamba gidince sorayım o zaman, neticeyi de sizlere bildiririm...

:D Deli doktor muuu :D

Amaaaaan ona ne beee... En gıcık olduğum insan tipi. Herkes işine baksın!

Bilmiyorum ki simuşum öyle mi olur acaba?
Aslında 23 ocak az bi tarih de değil 39+2 oluyorum sat'a göre önce gelebilir cidden.
Hayırlısı artık :)
Senin doktorun ne dedi peki, geçmişi çok okuyamadım??

babuş bana magnezyumu tansiyonum cıkmasın diye veriyor doktor en bastan beri.kesmiceğin son hap dedi.hepsi bi yöntem be bu doktorların..

Bana osteocare da aldığım için kramp girdikçe iç demişti ama ben kramp girmesine pek müsade etmediğim, kolay gevşettiğim için çok içmedim magnezyumu nazom.
Tansiyonum için magnezyumu söylemedi doğrusu.Tansiyon açısından da uzun süre takip ettiler,hatta kalp doktoruna filan sevkedildim.Holter,ekg,eko ileri tetkikler yapıldı.Hipertansiyon hastası olmadığıma hükmettiler.Ama doktorum kanaat etmedi uzun zaman sürekli preeklampsi yönünden albümin takibi yaptırdı...Ama magnezyumun tansiyon açısından önemini şimdi senden duyuyorum....Belki benimki emosyonel diyedir.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
seninkide erken doğum diye kastı durdu be littelim..
ama olsun bundada vardır bir hayır, erken izin alıp dinlendin.

evet ya, ama şimdi de rapora göre doğmazsa 2 haftam da doğum sonrasından gidecek :(

bugün doktor " aaa bunun sırtı 3 gün önce solda değilmiydi?" dedi. evet dedim. "ay bu doğmaz, bekleme hiç, hala yer değiştirip duruyor, sağa geçmiş" dedi :deli:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kapandı bebişim hepsinin ki. artık kadın doğuma çıkıyoruz :)

oyyyy kenarlarım çekiliş mi yapacaklardı???
bende gördüydüm.siteye sonradan hakim olan bi arkadasın aklına bi fikir gelmiş organize etmeye calısıyodu.cuvallamıslar demekki:evet:
nazo sen kafayı mı yedin? eminim ki senin kızın gerçekten de aralarında en güzelidir. valla fotolarından gördüğüm kadarıyla irem tam bi afet. güzelliğinden ziyade taaa kaç km uzaktan bile hissedebildiğim bi cilvesi var o zillinin...

hiii canım yaa.yok ne güzel veletler var.yeni nesil cok güzel.oğlanlar,kızlarr hepsi cok güzel cocuklar ya..ama varya iremde hakikaten bi cilve var.küçükken oteldeki turistler resim cekerken ortalarına girerdi poz verirdi.sırnasık,babası kılıklı o nasıl bi özgüven devam ediyoo zatenn.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ya kızlar canım nasıl tatlı istiyor ve evdeki tek tatlı pekmez.. reçel bile kalmamış..
kocamı göndersemmi aman oda yayılmış film izliyor..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ay ağlıcam ya internette suyun azalmasına bebek anomolisi falan yazıyo gerçi bizimki sınırda iice az değğil üff :(

Kız Hayatım, kötü şeyler okuma netten. Net bilgi kirliliğiyle dolu bebişim. Okuyup moralini bozma. Bak ben hep size soruyom nasılsa biliyom kimse kötü bişi demicek :D :D

hee deli :deli: gamsız adam ya, daha hiçbir şikayetime ciidiyetle cevap vermedi. he bir tek erken doğum mevzusunda benden panikti :cokkomik:

Tırsıyodur ondan o konuda paniktir. Benim bi arkadaşım da normal doğurcam demiş doktoruna, doktor ne yapıcağını şaşırmış. Emin misin kesin mi bak gel sezeryan yapalım falan diye. Ki arkadaşın 2. doğumuydu, ilki de normaldi :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
evet ya, ama şimdi de rapora göre doğmazsa 2 haftam da doğum sonrasından gidecek :(

bugün doktor " aaa bunun sırtı 3 gün önce solda değilmiydi?" dedi. evet dedim. "ay bu doğmaz, bekleme hiç, hala yer değiştirip duruyor, sağa geçmiş" dedi :deli:

aman boşver, ikinci dönemi raporla felan kapatırsın sonra yaz tatilin var demi..eylüle kadar baya büyümüş olur..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Bilmiyorum ki simuşum öyle mi olur acaba?
Aslında 23 ocak az bi tarih de değil 39+2 oluyorum sat'a göre önce gelebilir cidden.
Hayırlısı artık :)
Senin doktorun ne dedi peki, geçmişi çok okuyamadım??

Bana osteocare da aldığım için kramp girdikçe iç demişti ama ben kramp girmesine pek müsade etmediğim, kolay gevşettiğim için çok içmedim magnezyumu nazom.
Tansiyonum için magnezyumu söylemedi doğrusu.Tansiyon açısından da uzun süre takip ettiler,hatta kalp doktoruna filan sevkedildim.Holter,ekg,eko ileri tetkikler yapıldı.Hipertansiyon hastası olmadığıma hükmettiler.Ama doktorum kanaat etmedi uzun zaman sürekli preeklampsi yönünden albümin takibi yaptırdı...Ama magnezyumun tansiyon açısından önemini şimdi senden duyuyorum....Belki benimki emosyonel diyedir.

canım bende bu sefer doktora ilk gebelik öykümü ve preklampsi öykümü anlattığımda hemen magnezyum baslıcaz dedi.o zaman öğrendim tansiyonumu düzenleyeceğini.aynı doktorada devam ettiğim için baska bi bilgimde yok.ama her seferinde sorduğu ilk ilaç magnezyum..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bi sn bi sn çekiliş olayı kimin aklına gelmiş kaçırdım?

Haknur diye birinin aklına gelmiş. Ama kimdir o bilmiyorum... Aklıma süper bi fikir geldi falan demiş :D

Gökçem balım sen neden canını sıkıyosun bebeeeem... Allahın izniyle herşey yolunda gidecek inşallah. Ölçümlere çok takılmayalım hiçbirimiz. Ellerini azıcık oynatsalar ölçümler ya çok büyük ya da çok küçük çıkıyo. Mesela benim doktor; pozitif adam. Büyük çıkınca küçültüyo, küçük çıkınca büyültüyo :D :D Ahhahahahhaaaa

ya kızlar canım nasıl tatlı istiyor ve evdeki tek tatlı pekmez.. reçel bile kalmamış..
kocamı göndersemmi aman oda yayılmış film izliyor..

Ayva varsa ayva tatlısı yap kuşum...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar