2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
adengokce+, bblau+, layla55+, littlesunshine+, nazo06+, tansel+, _HaYaTiM_+

Vuuuuuuu herkişler burda :D

Biraz geçmiş, biraz şimdi okuyayım bakalım neler olmuş :D

Kızlar yaaa... Beni sağlık ocağından aradılar öğleden sonra. Saat 5 e geliyodu bi uğradım da. Hemşie karnınız çok sert dedi. Hep mi böyle dedi. Ben de bilmiyorum dikkat etmemiştim, dikkat edeyim bi dedim. Saat 5 ten beri bakıyorum elliyorum, sürekli sepsert yaa... Böyle kabızmışım gibi sert. Taş gibi... Normal midir sizce? Sizin de öyle mi?
Selam canım...Valla benim de şu an sert...
Artık normal sanırım....

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

Kızlar yaaa... Beni sağlık ocağından aradılar öğleden sonra. Saat 5 e geliyodu bi uğradım da. Hemşie karnınız çok sert dedi. Hep mi böyle dedi. Ben de bilmiyorum dikkat etmemiştim, dikkat edeyim bi dedim. Saat 5 ten beri bakıyorum elliyorum, sürekli sepsert yaa... Böyle kabızmışım gibi sert. Taş gibi... Normal midir sizce? Sizin de öyle mi?

benim hep öyle simuş. rahim doğuma hazırlanıyormuş, benim deli doktor öyle dedi :dill:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yavrum benim oğlan da öyle, napalım kaderimiz buymuş, adamlar illa kestirecek bizi. canları sağolsun. dert etme. nst için cuma tekrar çağırması çok normal.artık haftalarımız ilerledi. bak ben 3 güne gidiyorum artık.afakanlar bastı doktor yüzü görmekten. ama gayet şenim, şakrağım :deli: ay neşelen tatlım, bişi olmaz...

evet littelem benimkide koca kafalı:)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
gökçem varya adenim doğsun, o sana dünyanın en güzel bebeği gelecek. Anneme göre ben bütün mankenlerden güzelim düşün yani:) annelik ne kadar gözleri kör ediyor..:)

her sabah saçını yaparken ve her aksam okuldan almaya gittiğimde o kadar cocuk arasından en güzeli benim kızımmış gibi geliyor bana.en güzel gülen,en sevimli hep benim kızım..bu annelik böle sanırım...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
o diilde sezoş olursam görümböcek başlıcak beni eleştirmeye.Normal doğuramadın, ben demiştim sana doğuramazsın diye,ben çatır çatır doğurdum da, bla bla bla offfff

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
her sabah saçını yaparken ve her aksam okuldan almaya gittiğimde o kadar cocuk arasından en güzeli benim kızımmış gibi geliyor bana.en güzel gülen,en sevimli hep benim kızım..bu annelik böle sanırım...

ama senin kızın maşallahı var nazom ya, çok tatlı..Yüzmeye felan gidiyormu, fiziği çok şekilli duruyor iremciğin..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
gel kız gel sohbet muhabbet o biçim çek bi oturak oturr... çay??

hee kafası büyük teyzesi. napıcaz bilemıyoz. di mi kız bi gariplik yoktu yani çocukta? ödüm kopuyo valla kafası buyuk deyınce. aklıma koca kafalı garip tipler geliyo falan ödff :(

çayım, tatlım önüme şekerim. bir elim yağda bir elim balda. eşimin dediği gibi varsın doğmasın daha, tadını çıkarıyım ben bu hamileliğin :D

zonguldakta muayenehanesi olan tohtur kalmadı mı gerçekten? yasin bey de kapattı mı?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
o diilde sezoş olursam görümböcek başlıcak beni eleştirmeye.Normal doğuramadın, ben demiştim sana doğuramazsın diye,ben çatır çatır doğurdum da, bla bla bla offfff

geçen benim görümcede bana diyorki sen normal doğum yapamazsın, çok narinsin, çıtkırıdımsın:(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
çayım, tatlım önüme şekerim. bir elim yağda bir elim balda. eşimin dediği gibi varsın doğmasın daha, tadını çıkarıyım ben bu hamileliğin :D

zonguldakta muayenehanesi olan tohtur kalmadı mı gerçekten? yasin bey de kapattı mı?

konyadada hepsi kapattı doktorların, çok ağır cezaları varmış..
devletin ne salak uygulaması ya.. üniveristelere gidiyorsun hocalarda bakmıyor..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

tınnn..desin dursun..sende ona dekii:evet:ben deforme olmayayım diye tercih ettim dee..özel hayatımız etkilenmesin istedim dee kızz.kudursunlarrr...hahahaha:cokkomik::cokkomik:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
geçen benim görümcede bana diyorki sen normal doğum yapamazsın, çok narinsin, çıtkırıdımsın:(

ayyyyy, ne alakası var çıtkırıldımlıkla.
Of.
Benimki de illa benden üstün olacak ya, sanki doktor kendisi, kilon var normal doğuramazsın dedi bi kez.Sanki yüz kiloyum.
Hatta önce çok kilo aldın normal olmaz senin dedi.Ben de güldüm biraz alaylıca, ben mi çok kilo aldım diye :) Kilom malumunuz biliyosun...
Sonra toparladı zaten fazla kilon vardı diye.
Ben açıkladım normal olması için şu an bi sorun yok, doktorum demiyor normal doğuramazsın diye,sen nerden çıkarıyosun gibisinden...
Ama her gördüğünde fiks şeyler, ben çatır çatır doğurdum sen doğuramazsın...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kocasını mı yedi ki yoksam:cokkomik:

o yapar... azo deyince bi durup düşenecen... yatak odasında yıyodur adamı şuan o tip.

genelde sert benimki de bebişim... çok nadir yumuşaklaşıyor.

yavrum benim oğlan da öyle, napalım kaderimiz buymuş, adamlar illa kestirecek bizi. canları sağolsun. dert etme. nst için cuma tekrar çağırması çok normal.artık haftalarımız ilerledi. bak ben 3 güne gidiyorum artık.afakanlar bastı doktor yüzü görmekten. ama gayet şenim, şakrağım :deli: ay neşelen tatlım, bişi olmaz...

di mi? bilmem korkuyorum lıdılım yaaa. bebek 36 haftalık olup kafanın bi ölçümü 39 olunca korkuyorum işte :(

gökçem varya adenim doğsun, o sana dünyanın en güzel bebeği gelecek. Anneme göre ben bütün mankenlerden güzelim düşün yani:) annelik ne kadar gözleri kör ediyor..:)

orası muhakkak :) bi laf vardır ya; doğan her çocuk dünyanın en güzel çocuğuydu ve her anne o'na sahipti. diye tam böyle değildi gercı ama boyle bişi :))

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ayyyyy, ne alakası var çıtkırıldımlıkla.
Of.
Benimki de illa benden üstün olacak ya, sanki doktor kendisi, kilon var normal doğuramazsın dedi bi kez.Sanki yüz kiloyum.
Hatta önce çok kilo aldın normal olmaz senin dedi.Ben de güldüm biraz alaylıca, ben mi çok kilo aldım diye :) Kilom malumunuz biliyosun...
Sonra toparladı zaten fazla kilon vardı diye.
Ben açıkladım normal olması için şu an bi sorun yok, doktorum demiyor normal doğuramazsın diye,sen nerden çıkarıyosun gibisinden...
Ama her gördüğünde fiks şeyler, ben çatır çatır doğurdum sen doğuramazsın...

aman babuşum salla gitsin..
ben hiç takmıyorum ne derlerse desinler... Tınnn yani..
prenses doğumu yapacağız sezeryan varmı dahası:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
dün diğer mahalleye bakıyordum, hediye çekilişinden vazgeçmişler. kimse katılmadı galiba:) doğum olsunda öyle yaparız diye sallıyorlar:)

Çekiliş mi yapacaklardı ki? Hayırdır nerden esmiş :)

tınnn..desin dursun..sende ona dekii:evet:ben deforme olmayayım diye tercih ettim dee..özel hayatımız etkilenmesin istedim dee kızz.kudursunlarrr...hahahaha:cokkomik::cokkomik:

Ay evet iyi fikir öyle diyeyim :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Babuşum, kızın ve senin için çok sevindim. Artık tarihler de gelmeye başladı ama nedense seninki bana 23 ocaktan önce gelecekmiş gibi geliyor. :D Doğum şekli de nasıl olursa olsun, yeter ki sen ve kızımız sağlıklı olun...

Laylam; salon duvarını sildireceğinden bahsetmişsin. Ben o işe bi kere kalkıştım da, silmeye çalıştığı yer alacalı bulacalı olunca vazgeçtim... Sizin öyle olmuyor mu? :acep:

benim zaman zaman cok sertleşiyo canım.hep öle değil.ne oluyomuş hep sert olunca?

Ben de bilmiyorum ki Nazom, o yüzden size sordum :D :D

Selam canım...Valla benim de şu an sert...
Artık normal sanırım....

Du bakalım, çarşamba gidince sorayım o zaman, neticeyi de sizlere bildiririm...

benim hep öyle simuş. rahim doğuma hazırlanıyormuş, benim deli doktor öyle dedi :dill:

:D Deli doktor muuu :D

Amaaaaan ona ne beee... En gıcık olduğum insan tipi. Herkes işine baksın!

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
o yapar... azo deyince bi durup düşenecen... yatak odasında yıyodur adamı şuan o tip.

di mi? bilmem korkuyorum lıdılım yaaa. bebek 36 haftalık olup kafanın bi ölçümü 39 olunca korkuyorum işte :(

orası muhakkak :) bi laf vardır ya; doğan her çocuk dünyanın en güzel çocuğuydu ve her anne o'na sahipti. diye tam böyle değildi gercı ama boyle bişi :))

tam olarak kaç ölçüm? ultrason kağıdında yazar ...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar