Selam kızlar nasılsınız? Birkaç gündür giremedim inşallah herkes iyidir.
Bugün öğle kontrolüm vardı, öncesinde giremedim, sonrasında da eve gelmemiz biraz vakit aldı....Ancak yazabiliyorum.
Lidoşa mesajda bildirdim zaten birazcık

Bugünkü kontrolümüzde ilk kez, SAT'a bu kadar yaklaşık bir gün elde ettik gerçek ölçümüzde.Kızım 3200 gram çıktı ama doktorum bir haftada bu kadar kilo alamayacağını, ultrasonun 200 gram kadar hata yapabileceğini ama sonuçta 3 kiloyu aştığımızı söyledi
Boyumuz da 50.5 cm şu an hamdolsun
Doğum konusunda da konuştuk. Doktorum anlaşmalı olduğu hastaneyi değiştiriyor, bazı mecburiyetlerden ötürü sanırım Medical Parkta doğum yapmayacağım.Şu an normal doğuma bir engelim yok bebek doğum kanalında.Geçen haftaya göre daha fazla ilerlememiş ama.
Yalnız tansiyonum halen yüksek sayılabilecek düzeyde seyrettiği için, ve bunun emosyonel olduğu bilindiği için, doktorum bana normal doğumu pek önermedi.Yüksek tansiyonlu insanların pek ıkınmasını istemiyoruz biz hekimler dedi.Ayrıca eğer heyecan yaparsan,ki senin yapmaman imkansız,tansiyonun yükselirse ve istediğim zamanlarda ıkınamazsan, bizimle koorpere hareket edemezsen bebeği kanalda sıkıştırıp başına bir iş getirebilirsin de dedi...
Eğer o güne kadar doğmazsa,kendiliğinden gelmezse, 23 Ocakta alalım diyorum, eşinle de konuşup kesin kararınızı verin, bana bildirin ve kesinleştirelim,randevumuzu alalım dedi

İşte benden haberler böyle kızlar