2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ohh kuşummm senin bide yakuşuklu bi tanede oğlun var tocan var yapcan bişiler uydur mesela ben uydurayım sana bir çeşt çorba yap papates püresi yap limonlu filan fırınada tavuk ver yada köfte kızart yanındada bol yeşil bir salata heh işte

ben bugün yoğurt çorbası, taze fasulye ve pilav yaptım..çok zor yaptım yemekleri.

köfteyi dün yedik mercimek çorbası (oğlumun şiparişi)etli biber dolması yapayım diyorum zira bugün o biberleri yapmazsam bozulacaklar

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben çıkıyorum kızlar yaa neyseki tuğbam sağolsun mesaj atarım dedi sevinçin durumunu..çok öptüm sizi ii akşamlarrrrrrr

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
amanınnn kim tarih almış? babuş mu? cok heyecanlandım şimdik ne zamana almış deyin biii aa dostlar.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazo kız hani bebeğin odasıyla kızçeninkinin fotolarını çekcektin ???

yavrum çeksem ne olcak bilgisayarım fotoğraf makinalarımı tanımıyo ki resim ekleyemiyorum ki ben :( iremininkinin resmini bulabilirim netten.zaten ufaklığa ablasının oda takımını geçirdik.o yeni değil yane:)) onun da park yatağı var teyzesi kraft aldım onuda. iremin odasına perde beğendim ablası el işi beyaz tülün üstünde mürdüm kelebekler dikmişler.fabrikadan cıkış bekliyoruz perdeleri çizen arkadasım hemen kaptık yeni modeli..irem sultana bunu aldık kütüphane falan eklettim ben bu takıma.beyaz üstüne mürdüm.dolap saplarınıda savoroski taş koydurduk iremin isteği üzerine.kokoş bamya benim kızım:evet:

Ekli dosyalar

• pinargencodasibuyuk.jpg
    pinargencodasibuyuk.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 47

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar öğlen uyuduğunuzda geceleri uyuyabiliyomusunuz? ben öğlen yarım saatte kestirsem gece 3 e kadar oturuyorum ya..:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yavrum çeksem ne olcak bilgisayarım fotoğraf makinalarımı tanımıyo ki resim ekleyemiyorum ki ben :( iremininkinin resmini bulabilirim netten.zaten ufaklığa ablasının oda takımını geçirdik.o yeni değil yane:)) onun da park yatağı var teyzesi kraft aldım onuda. iremin odasına perde beğendim ablası el işi beyaz tülün üstünde mürdüm kelebekler dikmişler.fabrikadan cıkış bekliyoruz perdeleri çizen arkadasım hemen kaptık yeni modeli..irem sultana bunu aldık kütüphane falan eklettim ben bu takıma.beyaz üstüne mürdüm.dolap saplarınıda savoroski taş koydurduk iremin isteği üzerine.kokoş bamya benim kızım:evet:

bu senin 4000tl dedğin takımlardan biri değilmi aşık olmuştum ben bu takıma zaten güle güle kullansın küçük bıcırıkta park yatağında mutlu mesut yatsın cnmcımm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar öğlen uyuduğunuzda geceleri uyuyabiliyomusunuz? ben öğlen yarım saatte kestirsem gece 3 e kadar oturuyorum ya..:(

bana uyku olsun yeterki gece gündüz kafamı yastığa koyduğum anda dalar giderim ama nerde sabah erken kalkıyorum oğlumdan ötürü tepişip duruyoo uyutmyo

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

bu senin 4000tl dedğin takımlardan biri değilmi aşık olmuştum ben bu takıma zaten güle güle kullansın küçük bıcırıkta park yatağında mutlu mesut yatsın cnmcımm

saol canım benim..tüm kuzularımız mutlu mesut yatsınlar odalarında yataklarında...evet kuzum ben onu fabrikasından ertesi gün teslimli olarak 1500 tl ye aldım :D üstüne takıma birde kitaplık yaptırdım.komsum saolsun mobilyacı olduklarını biliyordum ama toptan mal yapıyorlardı parakende satısları yoktu saolsun bizim beğendiğimiz takımında onların yaptığını öğrenince ertesi gün teslimli ucuza aldık takımımızı..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar