2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
silkelenin anam ozaman çökmesin doğum ağırlığı üstünüze falan aaaaaaa doğumu uzak olanlar var aranızda lütfen ama lütfen:D:D
okadar temizlik yaparsan olacağı buydu azo işte ben sana dedim sonra çıkıyor acısı dedim ama dinlemedin:sinir::sinir:
calmiş nasılmış ben denk gelmedim yazdıklarınıda okumadım?
tuğba mobilyasıyla uğraşıyor canım bugün monte edilmiş onlarla boğuşuyor

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
silkelenin anam ozaman çökmesin doğum ağırlığı üstünüze falan aaaaaaa doğumu uzak olanlar var aranızda lütfen ama lütfen:D:D
okadar temizlik yaparsan olacağı buydu azo işte ben sana dedim sonra çıkıyor acısı dedim ama dinlemedin:sinir::sinir:

aslım silkenlendim ama kendime gelemedim yoruldum ya uyku bastırdı malüm geceleride uyumuyorum

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selam kızlar.
Nasılsınız, geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim.Raporumu aldım,izne ayırdılar.
Yalnız canım sıkıldı doktorumun belirlediğimiz hastaneyle anlaşması bitmiş,tam gün yasası yüzündenmiş galiba.Doğum üstü canım sıkıldı.
Bu saatten sonra yeni hastane bulsan bulunmaz.Bu hastanede devam etsen olacak mı napacağız.Doktorla da daha konuşmadım tlf.da olmaz yüzyüze konuşayım diye.Pazartesi görüşecektik.
Eşim de ya hafta sonu sancılanırsan napıcaz ara ara diye baskı yaptı, onla da tartıştık.Nolcak bilmem.

Tatlım selam.. önden bi ara sonra yüzyüze detay konusursunuz canım sıkma tatlı canını hayırlısı olsun..........

nstye bağlandım canım. düzensiz sancılar çıktı. bir de beni normal doğumla ilgili o kadar çok motive ettiki, böyle diyince tabiri caizse apışıp kaldım :acep: kaç oldu muayene ediyor. hafif arkaya doğru olduğunu bugün mü anladı :(
hemşiresi yoktu bugün, ondan mı tuhaftı acaba?

çok şükür canım. bebişimiz iyiymiş. bakalım, beklemeyi düşünüyorum ben de... ama bu tavır kendisine hiç yakışmadı haberi olsun :sinir:

masallah canım ogluna, iyiymiş ya en onemlisi o bence....
Dogum işi de nasıl hayırlıysa oyle olsun canım....

çok moralim bozuldu, eşimin 19unda ist.da toplantısı çıkmış. hiç bir mazeret de kabul etmiyorlarmış... 22sine kadar da yok.:mendil::mendil::mendil:

cidden sinir bi durummuş.. 23une atabilirseniz tarihi daha iyi gibi sanki.. hay allah ya... hayırlısı olsun tatlım...

selam kızlar nasılsınız ben çok yoruldum bu saate kadar bebeğimin ütülerini yaptım yerleştirdim son işim çantamızı hazırlamak kaldı

aslım silkenlendim ama kendime gelemedim yoruldum ya uyku bastırdı malüm geceleride uyumuyorum

selam tatlım... nasılsın? kolay gelsin bisuru ugrasmısın ütüyle... famodini denedin mi merak ettim.. uyuyamadım yazmısın??:acep::acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aksama kayınvalidem cagırdı diye. gitmeyelim dedim ama kociş gelcez demiş. hem yemek yapmamak isime gliyo hem de gidesim edesim yok. ogluna olan askını izlemek gıcık ediyo beni. bide cocuguma kıyamam babaannesinin sultnı bilmemnesi diye konusuyo sürekli onada snirleniyorum.halbuki ne var bunda demi?
dün esim ablasına dedi sen gel kal bizde dogumda diye sözde ugrasmak için. ay hep beraber tutturdular 20 si cıkana kadar siz burda kalın ev soguk bilmem ne diye. klimayla olmazmıs. bende millet sobalı bilmemneli evde nası cocuk büyütüyo. koyarım nemlendriciyi yanına yatcak zati bütüngün dedim kapattım konuyu. bide diyo yatak odasında siz yatarsınız, bebek de benimle oturma odasında yatar. ben kocamı atıp 20 gün bebemle kendi yatagımda yatmayı düsünüyom o bana siz orda yatrsınız bebek burda diyo. ben bakarım diyo. bu da ii niyetli olabilir ama kusura bakmasınlar. giydiririm sararım cocumuu klimayı da hiç kapatmam. zamanında destek olaydı annesi de tasınsaydık. eviniz cok güzel deniz manzaralı, olmayanlar napsın bilmem ne diye diye kapak oldu agzıma. kadifekaledende deniz görünüyo ama insanlar asagılarda yasıyo nedense.simdi tasıncak halimiz kalmadı ii niyet hareketleri ev soguk bilmem ne

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Lidırcan ve Aslıcan naaaparsınız? :D :D

ben geldim. ama iyi haberlerim yok. daha doğrusu kafam karıştı.

2cmlik açılmaya rağmen, rahim istenilen yumuşaklığa gelmemiş, hafif de arkaya dönükmüş. suni sancı verebilirim. ama bebek bu şekilde gelemeyebilir, sen suniyi çektiğinle kalırsın dedi. istersen sezeryan tarihi ayarlarız dedi. ama bebeğin başı da iyice yerleşmiş, güzelce de baskı yapıyor, beklersek düzelme şansı da var, sen bilirsin dedi. :sok adam bugün doktor gibi değildi, deli oldum yemin ediyorum :sinir: ne yapmaya çalıştığını anlamadım :( bebeğim daha 35 hafta 5 günlük. e vakti de var. pazartesi yine çağırdı. hastane de bir kalabalıktı ki, sanırsınız ipini koparan benim doktora gelmiş.

su iyi, tansiyon iyi, bebek iyi, 3400gr'a yaklaşmış ama kötü bir kontrol deneyimiydi, canım sıkıldı :((
cnm acele etme olası ıhtimalleri sölemek zorunda doktorlar ama sezeryan için erken sabret 40 a kadar yolu var bebişim daha 36 haftalıksın
lidır dinleniyor olabilir, sabah buradaydı..Şimdi mobilyası felan geliyor ya yoruluyor.
tansel, bebikom, demet ve calmdown yeni girdiler dün ya da önceki gün..Ama calm zaten evinde net yok arada bir girebilecek.
Gökçe dün burdaydı..
Ama Nazo'yu merak ediyorum bikaç gündür yok.
ağzını yerim kız senin lıdır diyen dillerini :D ne dinlenmesi bebitom öldüm bittim ben yaa ancak geldiler kurdular mobilyayı ortalığı batırdılar gittiler canımız çıktı bu akşamda sadece gardırobu yerleştirebildik :( çamaşırlık komidin baza altı duruyor oda bu akşam olurr ne çok eşyam varmış beaa bitmedi bi türlü

ivit ivit aslım öleydi aferin kız unutmamışın
günaydın:beyazbayrak:

günaydın kebeleğim geldim bende bugün oğlumu görcez yehuuu annem eşim ben gitczz :utan:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hoşgeldin tuğbam gene kimsecikler yok:(:(hiç alışkın değilim bu duruma ama bunada alışacaz sanırım:(:(
ayyyy bugün paşamızı görmeyemi gidiceksinz süper yaaaa iyicene bak nasıl olmuş yüzü gözü:)inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin kaçta gidicen randevun kaçta kuşum?çıkınca gel haber ver haaa meraklanırım ben

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hoşgeldin tuğbam gene kimsecikler yok:(:(hiç alışkın değilim bu duruma ama bunada alışacaz sanırım:(:(
ayyyy bugün paşamızı görmeyemi gidiceksinz süper yaaaa iyicene bak nasıl olmuş yüzü gözü:)inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin kaçta gidicen randevun kaçta kuşum?çıkınca gel haber ver haaa meraklanırım ben
hoşbulduk bacım bu topiği biz bekliycez bacım anlaşıldı :D kızçeler doğumunu bekliyo heyecanlılar ev işleri hazırlıklar hak vermiyoda değilim hani paşayı görcez yaa bak tickerima 46 cm 2400 olmumuş bakalım ultrasonda ne çıkcak yüzünü göstertcekmi 1 de randevum fakat 11,20 gibi çıkcam çünküm duş alıp temiz kokunayım hazırlık yapayım nst filan olurmu bilmiyorum heralde en geç 3 de gelmiş olurum haberdar ederim balım merak etme bakalım ne diycek doktor korkuyorum valla zaman yaklaştıkça

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

hoşbulduk bacım bu topiği biz bekliycez bacım anlaşıldı :D kızçeler doğumunu bekliyo heyecanlılar ev işleri hazırlıklar hak vermiyoda değilim hani paşayı görcez yaa bak tickerima 46 cm 2400 olmumuş bakalım ultrasonda ne çıkcak yüzünü göstertcekmi 1 de randevum fakat 11,20 gibi çıkcam çünküm duş alıp temiz kokunayım hazırlık yapayım nst filan olurmu bilmiyorum heralde en geç 3 de gelmiş olurum haberdar ederim balım merak etme bakalım ne diycek doktor korkuyorum valla zaman yaklaştıkça

ayyyy kıyamam sana inan korkuyor ciddende yaaa 33 olmusun bugün tam:D
güzel haberlerle gelirsin yaa büyümüştür sıpa ayyyy yaa resminide at haaa bana:D
bende halılarımı falan vericem yarın haftaiçide boya yapılacak antrelerim ve kızın odası aşyaları gelmeden yaptıralım dedik sonra akşamınada alışverişe çıkmam lazım hakikaten yaklaştıkça zaman vakit yetmez oluyor.

bu arada bacım sen bakım eymenin bakım ürünlerini hangi marka aldın ben bübchen almayı düşünüyorum da

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayyyy kıyamam sana inan korkuyor ciddende yaaa 33 olmusun bugün tam:D
güzel haberlerle gelirsin yaa büyümüştür sıpa ayyyy yaa resminide at haaa bana:D
bende halılarımı falan vericem yarın haftaiçide boya yapılacak antrelerim ve kızın odası aşyaları gelmeden yaptıralım dedik sonra akşamınada alışverişe çıkmam lazım hakikaten yaklaştıkça zaman vakit yetmez oluyor.

bu arada bacım sen bakım eymenin bakım ürünlerini hangi marka aldın ben bübchen almayı düşünüyorum da

çeker koyarım teyzesi hadi bakalım seninde telaşlar başlıyo desene çok heyecanlı bir döneme giriyosun aslım

ben daha bebek bakım ürünlerini almaya fırsatım olmadı :( eşim babe nin pişik kremini filan getirdi sağolsun ama piyasadaki en iyi ürün mustela alabiliyosan al ama ben geçici olarak chicco nun bakım çantasını alcam sonra babası getirsin eczanelerden dediğim ürünleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

çeker koyarım teyzesi hadi bakalım seninde telaşlar başlıyo desene çok heyecanlı bir döneme giriyosun aslım

ben daha bebek bakım ürünlerini almaya fırsatım olmadı :( eşim babe nin pişik kremini filan getirdi sağolsun ama piyasadaki en iyi ürün mustela alabiliyosan al ama ben geçici olarak chicco nun bakım çantasını alcam sonra babası getirsin eczanelerden dediğim ürünleri

hımmmmmmm mustelayı duydum ama bebek mağazalarında denk gelmedim hiç acaba sadece ecazanelerdemi oluyorki??
bubchenide baya bir araştırdım çok iyi dediler tamamaı bitkiselmiş falan filan offf gene kafam karıştı

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hımmmmmmm mustelayı duydum ama bebek mağazalarında denk gelmedim hiç acaba sadece ecazanelerdemi oluyorki??
bubchenide baya bir araştırdım çok iyi dediler tamamaı bitkiselmiş falan filan offf gene kafam karıştı

bilir kişiden sorduğum şeyy bucben miydi alman malı bir ürün gayet güsel içiriği bitkisel saten ürünlerin üstünde 0+ yazdığı zaman bitkiseldir bilesin aslım eşim ve eşimin müdürünün demesini diycem chicco ve bücben arasında bir fark yok fiyatlar çok farklı eğer alacaksan kafanı karıştırmak gibi olmasın ona o kadar 25-30tl fark verme boşa mustela aslında yanlızca eczanelerde yok google amcama sor bak nette satışlarıda var bunun dışında sebamed mustelaya en yakın üründür paraya kıyacaksan bucben değil sebamed al derim aslım:lilav:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
haydaaa noluyo yaa san dakika aksilikleri
ne saçma yaa mazeret kabul etmemeleri

sıkma kendini cnmm.. dr unla konus bakalım belki bi yol gösterir o da.. güle güle:ask:

Çok kötü ya :( 22sine aldırsan olmaz mı? Arada 4 gün oynuyor..Yani zaten tarihi ileri almazsan eşin yokken doğacak..Onun için erken gelmeye kalkarsa gidersin hastaneye ailenle, yine onsuz doğmuş olur.
Belki 22sine alırsan bekler bebiş ve eşin de yanında olmuş olur.

nası yaa nası öyle saçmalık olur mazeret kabul edilmezde ne demek yaaa dellendim haaa:sinir::sinir:
ayy canım üzülme sen şimdiden rabbim büyük elbette işey demiştir umarım eşin yanında olur o gün

cidden sinir bi durummuş.. 23une atabilirseniz tarihi daha iyi gibi sanki.. hay allah ya... hayırlısı olsun tatlım...

günaydınlar,

hepinize teşekkür ederim desteğiniz için kızlar,
dün dr a söyledik, o da 16 sına alalım o zaman sorun olmaz dedi. eğer erken olursa 18i olsun yine dedik biz hatta 17 olsun dedik, sorun olmaz zaten plesanta yaşlanmaya başlamış dedi. oğlumuz 3200 gr olmuş boyumuz 53 cm. suyu ile ilgili bir şey demedi bana, nst de sancım çıkmadı herhalde, yorum yapmadı, ama hiç kıpırdamadı nst de, sinir oldum. girmeden önce ve çıkınca kıpır kıpır içerde tık yok. dr diğer seslerden korkarlar nst de diyor, çekerler kendilerini diyor e o zaman nasıl sağlıklı ölçüm oluyor anlamıyorum.

23ünü beklemeyi göze alamadık açıkçası kızlar, hem ben hem de eşim, fenalaşırsan falan olmaz dedi. bizi anneme bırakıp gözü arkada kalmadan gitmek istiyor, inşallah sorun çıkmaz.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bilir kişiden sorduğum şeyy bucben miydi alman malı bir ürün gayet güsel içiriği bitkisel saten ürünlerin üstünde 0+ yazdığı zaman bitkiseldir bilesin aslım eşim ve eşimin müdürünün demesini diycem chicco ve bücben arasında bir fark yok fiyatlar çok farklı eğer alacaksan kafanı karıştırmak gibi olmasın ona o kadar 25-30tl fark verme boşa mustela aslında yanlızca eczanelerde yok google amcama sor bak nette satışlarıda var bunun dışında sebamed mustelaya en yakın üründür paraya kıyacaksan bucben değil sebamed al derim aslım:lilav:

anladım canım çok sağol ozaman yarın alacaktım az daha acele etmeyim biraz daha araştırıp öyle alayım sağolasın canımcımmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar