Hee tamam canım sağolasın..
Kızlar ben dayanamıyorum çıkıyorum karnım çok ağrıyor.
Öptüm hepinizi.
benimde acayip uykum geldi görüşürüz azom
Hee tamam canım sağolasın..
Kızlar ben dayanamıyorum çıkıyorum karnım çok ağrıyor.
Öptüm hepinizi.
silkelenin anam ozaman çökmesin doğum ağırlığı üstünüze falan aaaaaaa doğumu uzak olanlar var aranızda lütfen ama lütfen
okadar temizlik yaparsan olacağı buydu azo işte ben sana dedim sonra çıkıyor acısı dedim ama dinlemedin:sinir::sinir:
calmiş nasılmış ben denk gelmedim yazdıklarınıda okumadım?
tuğba mobilyasıyla uğraşıyor canım bugün monte edilmiş onlarla boğuşuyor
aslım silkenlendim ama kendime gelemedim yoruldum ya uyku bastırdı malüm geceleride uyumuyorum
ayyy yavrum kıyamam hiç hadi yat dinlen bencil olamayım ama değilmiaferin bana sanki izin vermesem yatamayacan
yat dinlen canım benim fırsat bu fırsat
azcık kestireyim kalkıp yemek yapacam aslı yıvvrum öptüm seni
Selam kızlar.
Nasılsınız, geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim.Raporumu aldım,izne ayırdılar.
Yalnız canım sıkıldı doktorumun belirlediğimiz hastaneyle anlaşması bitmiş,tam gün yasası yüzündenmiş galiba.Doğum üstü canım sıkıldı.
Bu saatten sonra yeni hastane bulsan bulunmaz.Bu hastanede devam etsen olacak mı napacağız.Doktorla da daha konuşmadım tlf.da olmaz yüzyüze konuşayım diye.Pazartesi görüşecektik.
Eşim de ya hafta sonu sancılanırsan napıcaz ara ara diye baskı yaptı, onla da tartıştık.Nolcak bilmem.
nstye bağlandım canım. düzensiz sancılar çıktı. bir de beni normal doğumla ilgili o kadar çok motive ettiki, böyle diyince tabiri caizse apışıp kaldım :acep: kaç oldu muayene ediyor. hafif arkaya doğru olduğunu bugün mü anladı
hemşiresi yoktu bugün, ondan mı tuhaftı acaba?
çok şükür canım. bebişimiz iyiymiş. bakalım, beklemeyi düşünüyorum ben de... ama bu tavır kendisine hiç yakışmadı haberi olsun :sinir:
çok moralim bozuldu, eşimin 19unda ist.da toplantısı çıkmış. hiç bir mazeret de kabul etmiyorlarmış... 22sine kadar da yok.
selam kızlar nasılsınız ben çok yoruldum bu saate kadar bebeğimin ütülerini yaptım yerleştirdim son işim çantamızı hazırlamak kaldı
aslım silkenlendim ama kendime gelemedim yoruldum ya uyku bastırdı malüm geceleride uyumuyorum
Lidırcan ve Aslıcan naaaparsınız?![]()
cnm acele etme olası ıhtimalleri sölemek zorunda doktorlar ama sezeryan için erken sabret 40 a kadar yolu var bebişim daha 36 haftalıksınben geldim. ama iyi haberlerim yok. daha doğrusu kafam karıştı.
2cmlik açılmaya rağmen, rahim istenilen yumuşaklığa gelmemiş, hafif de arkaya dönükmüş. suni sancı verebilirim. ama bebek bu şekilde gelemeyebilir, sen suniyi çektiğinle kalırsın dedi. istersen sezeryan tarihi ayarlarız dedi. ama bebeğin başı da iyice yerleşmiş, güzelce de baskı yapıyor, beklersek düzelme şansı da var, sen bilirsin dedi. :sok adam bugün doktor gibi değildi, deli oldum yemin ediyorum :sinir: ne yapmaya çalıştığını anlamadımbebeğim daha 35 hafta 5 günlük. e vakti de var. pazartesi yine çağırdı. hastane de bir kalabalıktı ki, sanırsınız ipini koparan benim doktora gelmiş.
su iyi, tansiyon iyi, bebek iyi, 3400gr'a yaklaşmış ama kötü bir kontrol deneyimiydi, canım sıkıldı(
ağzını yerim kız senin lıdır diyen dillerinilidır dinleniyor olabilir, sabah buradaydı..Şimdi mobilyası felan geliyor ya yoruluyor.
tansel, bebikom, demet ve calmdown yeni girdiler dün ya da önceki gün..Ama calm zaten evinde net yok arada bir girebilecek.
Gökçe dün burdaydı..
Ama Nazo'yu merak ediyorum bikaç gündür yok.
ivit ivit aslım öleydi aferin kız unutmamışınsilkelenin anam ozaman çökmesin doğum ağırlığı üstünüze falan aaaaaaa doğumu uzak olanlar var aranızda lütfen ama lütfen
okadar temizlik yaparsan olacağı buydu azo işte ben sana dedim sonra çıkıyor acısı dedim ama dinlemedin:sinir::sinir:
calmiş nasılmış ben denk gelmedim yazdıklarınıda okumadım?
tuğba mobilyasıyla uğraşıyor canım bugün monte edilmiş onlarla boğuşuyor
günaydın:beyazbayrak:
hoşbulduk bacım bu topiği biz bekliycez bacım anlaşıldıhoşgeldin tuğbam gene kimsecikler yokhiç alışkın değilim bu duruma ama bunada alışacaz sanırım
ayyyy bugün paşamızı görmeyemi gidiceksinz süper yaaaa iyicene bak nasıl olmuş yüzü gözüinşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin kaçta gidicen randevun kaçta kuşum?çıkınca gel haber ver haaa meraklanırım ben
hoşbulduk bacım bu topiği biz bekliycez bacım anlaşıldıkızçeler doğumunu bekliyo heyecanlılar ev işleri hazırlıklar hak vermiyoda değilim hani paşayı görcez yaa bak tickerima 46 cm 2400 olmumuş bakalım ultrasonda ne çıkcak yüzünü göstertcekmi 1 de randevum fakat 11,20 gibi çıkcam çünküm duş alıp temiz kokunayım hazırlık yapayım nst filan olurmu bilmiyorum heralde en geç 3 de gelmiş olurum haberdar ederim balım merak etme bakalım ne diycek doktor korkuyorum valla zaman yaklaştıkça
ayyyy kıyamam sana inan korkuyor ciddende yaaa 33 olmusun bugün tam
güzel haberlerle gelirsin yaa büyümüştür sıpa ayyyy yaa resminide at haaa bana
bende halılarımı falan vericem yarın haftaiçide boya yapılacak antrelerim ve kızın odası aşyaları gelmeden yaptıralım dedik sonra akşamınada alışverişe çıkmam lazım hakikaten yaklaştıkça zaman vakit yetmez oluyor.
bu arada bacım sen bakım eymenin bakım ürünlerini hangi marka aldın ben bübchen almayı düşünüyorum da
çeker koyarım teyzesi hadi bakalım seninde telaşlar başlıyo desene çok heyecanlı bir döneme giriyosun aslım
ben daha bebek bakım ürünlerini almaya fırsatım olmadıeşim babe nin pişik kremini filan getirdi sağolsun ama piyasadaki en iyi ürün mustela alabiliyosan al ama ben geçici olarak chicco nun bakım çantasını alcam sonra babası getirsin eczanelerden dediğim ürünleri
hımmmmmmm mustelayı duydum ama bebek mağazalarında denk gelmedim hiç acaba sadece ecazanelerdemi oluyorki??
bubchenide baya bir araştırdım çok iyi dediler tamamaı bitkiselmiş falan filan offf gene kafam karıştı
haydaaa noluyo yaa san dakika aksilikleri
ne saçma yaa mazeret kabul etmemeleri
sıkma kendini cnmm.. dr unla konus bakalım belki bi yol gösterir o da.. güle güle:ask:
Çok kötü ya22sine aldırsan olmaz mı? Arada 4 gün oynuyor..Yani zaten tarihi ileri almazsan eşin yokken doğacak..Onun için erken gelmeye kalkarsa gidersin hastaneye ailenle, yine onsuz doğmuş olur.
Belki 22sine alırsan bekler bebiş ve eşin de yanında olmuş olur.
nası yaa nası öyle saçmalık olur mazeret kabul edilmezde ne demek yaaa dellendim haaa:sinir::sinir:
ayy canım üzülme sen şimdiden rabbim büyük elbette işey demiştir umarım eşin yanında olur o gün
cidden sinir bi durummuş.. 23une atabilirseniz tarihi daha iyi gibi sanki.. hay allah ya... hayırlısı olsun tatlım...
bilir kişiden sorduğum şeyy bucben miydi alman malı bir ürün gayet güsel içiriği bitkisel saten ürünlerin üstünde 0+ yazdığı zaman bitkiseldir bilesin aslım eşim ve eşimin müdürünün demesini diycem chicco ve bücben arasında bir fark yok fiyatlar çok farklı eğer alacaksan kafanı karıştırmak gibi olmasın ona o kadar 25-30tl fark verme boşa mustela aslında yanlızca eczanelerde yok google amcama sor bak nette satışlarıda var bunun dışında sebamed mustelaya en yakın üründür paraya kıyacaksan bucben değil sebamed al derim aslım:lilav: