2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
:( tarihi değiştirseniz kuzum :(

erkene çeksek oğluma zararı olur belki, geç olsun desek ya o yokken olursa...bugün gideceğiz ya zaten, bakalım...38+3 oluyorduk 18inde, belki erken alalım der bir sorun yoksa. ama ben hiç hazır değilim daha :bitter:
benim için kötü, eşim için de kötü, yanımızda olamayacak...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam kızlar nasılsınız ben çok yoruldum bu saate kadar bebeğimin ütülerini yaptım yerleştirdim son işim çantamızı hazırlamak kaldı

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar drdan geliyorum
suyun iyi ama biraz da fazla olsaydı daha iyi olurdu dedi bol sıvı tüket dedi
kafa çapı her zaman ilerde oluyodu bu sefer 4-5 gün geride çıktı neden acaba
genel durumu iyi
kilosu iyi
yüzünü yine göstermedi ananesine rağmen
yandan göründü tek gözü burnu
eli yine ağzında her zamanki gibi
annem eşime benzetti
erken doğum riskim var mı dedim
şu an yok ama olsa da artık sorun olmaz 37 oldun doğurturuz dedi
pazartesi yine gitcem nstye giricekmişim
ama pazartesiden önce herhangi bişey olursa hemen gel dedi
hareketlerini günde en az 10 kere hissediyo musun diye sordu?
bu kaaa

Gözünaydın canım, erken doğum riskinde yokmuş çok şükür..
Ama niye bu kadar sık çağırıyor anlamadım..Benim doktor 10 gün sonra gel dediydi, salı gidicem, inşallah beni de bu kadar sık çağırır yaa..

2cmlik açılmaya rağmen, rahim istenilen yumuşaklığa gelmemiş, hafif de arkaya dönükmüş. suni sancı verebilirim. ama bebek bu şekilde gelemeyebilir, sen suniyi çektiğinle kalırsın dedi. istersen sezeryan tarihi ayarlarız dedi. ama bebeğin başı da iyice yerleşmiş, güzelce de baskı yapıyor, beklersek düzelme şansı da var, sen bilirsin dedi. :sok adam bugün doktor gibi değildi, deli oldum yemin ediyorum :sinir: ne yapmaya çalıştığını anlamadım :( bebeğim daha 35 hafta 5 günlük. e vakti de var. pazartesi yine çağırdı. hastane de bir kalabalıktı ki, sanırsınız ipini koparan benim doktora gelmiş.

su iyi, tansiyon iyi, bebek iyi, 3400gr'a yaklaşmış ama kötü bir kontrol deneyimiydi, canım sıkıldı :((

Daha erken, rahim yumuşaklaşır sezeryanı hemen kabul etme canım bence.Bakalım pazartesi nasıl bir tutum sergileyecek.

Selam kızlar.
Nasılsınız, geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim.Raporumu aldım,izne ayırdılar.
Yalnız canım sıkıldı doktorumun belirlediğimiz hastaneyle anlaşması bitmiş,tam gün yasası yüzündenmiş galiba.Doğum üstü canım sıkıldı.
Bu saatten sonra yeni hastane bulsan bulunmaz.Bu hastanede devam etsen olacak mı napacağız.Doktorla da daha konuşmadım tlf.da olmaz yüzyüze konuşayım diye.Pazartesi görüşecektik.
Eşim de ya hafta sonu sancılanırsan napıcaz ara ara diye baskı yaptı, onla da tartıştık.Nolcak bilmem.

Selam canım hayırlı olsun.
Doktoru aramanı tavsiye ederim bende.

çok moralim bozuldu, eşimin 19unda ist.da toplantısı çıkmış. hiç bir mazeret de kabul etmiyorlarmış... 22sine kadar da yok.:mendil::mendil::mendil:

Çok kötü ya :( 22sine aldırsan olmaz mı? Arada 4 gün oynuyor..Yani zaten tarihi ileri almazsan eşin yokken doğacak..Onun için erken gelmeye kalkarsa gidersin hastaneye ailenle, yine onsuz doğmuş olur.
Belki 22sine alırsan bekler bebiş ve eşin de yanında olmuş olur.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam kızlar nasılsınız ben çok yoruldum bu saate kadar bebeğimin ütülerini yaptım yerleştirdim son işim çantamızı hazırlamak kaldı

Hoşgeldin laylaaa Ellerine sağlık..
Ben de bugün üstümde bulunan uyuşukluğu bi atsam diye bekliyorum ama pek kendime gelebilcekmişim gibi gözükmüyor :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Hoşgeldin laylaaa Ellerine sağlık..
Ben de bugün üstümde bulunan uyuşukluğu bi atsam diye bekliyorum ama pek kendime gelebilcekmişim gibi gözükmüyor :D

hoşbuldum azom evde olmak yaramadımı ?sende haklısın iyice ağırlaştık ondan canının istemedigi hiç birşeyi yapma yat dinlen

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
nası yaa nası öyle saçmalık olur mazeret kabul edilmezde ne demek yaaa dellendim haaa:sinir::sinir:
ayy canım üzülme sen şimdiden rabbim büyük elbette işey demiştir umarım eşin yanında olur o gün

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
offf ya çok sessizleştik nazarmı deydi rehavetmi çöktü anlamadım....yok bu böyle olmaz kurşun döktürmem lazım topiğe:D:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gözünaydın canım, erken doğum riskinde yokmuş çok şükür..
Ama niye bu kadar sık çağırıyor anlamadım..Benim doktor 10 gün sonra gel dediydi, salı gidicem, inşallah beni de bu kadar sık çağırır yaa..

cagırır cnm bu kontrolde. ben senden 1 hafta gerideyim biz döndük haftada 1 e. sende dönersin bu hafta

ohhh miss eline saglık cnmm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

hoşbuldum azom evde olmak yaramadımı ?sende haklısın iyice ağırlaştık ondan canının istemedigi hiç birşeyi yapma yat dinlen

Düne kadar yaramıştı kıpır kıpır iş yaptım, temizlik yaptım laylam ama bugün öğlenden beri bel ve kasık ağrısı yaşıyorum o da keyfimi kaçırıyor :(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
cagırır cnm bu kontrolde. ben senden 1 hafta gerideyim biz döndük haftada 1 e. sende dönersin bu hafta

ohhh miss eline saglık cnmm
sağolasın ecrinim
Düne kadar yaramıştı kıpır kıpır iş yaptım, temizlik yaptım laylam ama bugün öğlenden beri bel ve kasık ağrısı yaşıyorum o da keyfimi kaçırıyor :(

tabii kendini yordun şimdi çıkıyo acısı sen artık doğurdu doğuracaksın azıcık dikkat et allasen yazık valla kahraman madalyasını takarlar sonra-kizgin

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
lidır,tansel, bebikom, adengökce,demetmania,nazo nerdeler?? calmdownn nerde kac gün oldu??

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
lidır,tansel, bebikom, adengökce,demetmania,nazo nerdeler?? calmdownn nerde kac gün oldu??

lidır dinleniyor olabilir, sabah buradaydı..Şimdi mobilyası felan geliyor ya yoruluyor.
tansel, bebikom, demet ve calmdown yeni girdiler dün ya da önceki gün..Ama calm zaten evinde net yok arada bir girebilecek.
Gökçe dün burdaydı..
Ama Nazo'yu merak ediyorum bikaç gündür yok.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
lidır dinleniyor olabilir, sabah buradaydı..Şimdi mobilyası felan geliyor ya yoruluyor.
tansel, bebikom, demet ve calmdown yeni girdiler dün ya da önceki gün..Ama calm zaten evinde net yok arada bir girebilecek.
Gökçe dün burdaydı..
Ama Nazo'yu merak ediyorum bikaç gündür yok.

nazo çarşamba mobilya bakacaktı dün temizlik vardı bugün bilmiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar