günaydın lilacscım senin çok az kaldı herşeyin hazır bekliyosun dimi??

orasıda doğru
ama sanki zaman azaldıkça hiç geçmez oldu be azohadi sizin az kaldı benim daha 2 ayım var hadi bilemedin 45 gün rabbim hayırla geçirsin inşallah bebeklerimize kavuşacağımız güne su gibi yaklaştırsın
günaydınnn
iyidir fıstıkım senden nbr?
yorgunum oldukça bitanem dün gece 2 ye kadar odayı ancak dağıttık eskiyi ortadan kaldırmak çok zormuş badana oldu boş oda uyuyom ayakta balım sen napıyon evde bakimm ?
ayy 12 gün kalmış :iyyyy:

Süperrrrrr...Kızlar selam:beyazbayrak:
hayırlı cumalar olsun cümlemize.....
lilacs canım senin harbi az kalmıs sezeryan mı normal miydi?
Kızlar selam:beyazbayrak:
kızlarr koca intrnette seker bulamadım ama cok da anormal bi model olmamasına ragmen sepetin mavisini buldum. bizimki bunun kızı nasıl?
kızlarr koca intrnette seker bulamadım ama cok da anormal bi model olmamasına ragmen sepetin mavisini buldum. bizimki bunun kızı nasıl?
çok cici canımmmm pembesi dahada şekerdir
erkek anaları kızcak ama pembe şeyler daha çok güzel gözüküyor gözüme aşinalıktanmıdır bilmem
hedayemi bile erkek anasına alamadım anam mavi renk görmez oldu gözlerim elim otomatik olarak pembeye ve tonlarına kayıyor
hosbulduk minnosum.. nasıl gidiyor evde yasam... gerci bundan sonra biüre evdesin galiba di mi dönmicen hemen....Hoşgeldin canımcım hayırlı cumalar
sezeryan pikecim, aslında 30 ocak çünkü
günaydın canım sanada hayırlı cumalarr
erkek anaları kızcak ama pembe şeyler daha çok güzel gözüküyor gözüme aşinalıktanmıdır bilmem
hedayemi bile erkek anasına alamadım anam mavi renk görmez oldu gözlerim elim otomatik olarak pembeye ve tonlarına kayıyor
günaydın pikecim hayırlı cumlar sanadaKızlar selam:beyazbayrak:
olur o kadar cnm sen bebeğini kucağına alda gerisi hep olur cnm hayırlı haberlerle gel doktordan bakalımvalla her şeyim hazır mı bilemiyorum, illa ki eksik vardır ama bıraktım ipin ucunu
valla azom bittim aslında hiçbişi yaptırmadı annemle eşim bana ama nedense tüm evi ben taşıdım sanki öldüm dirildim nedense dediğin gibi düzene girince baktıkça hoşuma gidecek eymenimin mobilyası haftaya kaldı kayınvalidemler geliyo ben bu ay sonuna kadar erkenden doğurmassam stresten dahada bana bişi olmazİyi canım ne olsun..Az önce kombiyi temizlettim servis geldi, ortalık dağıldı biraz toplıcam da üşeniyom totişimi kaldırmaya![]()
Çok yoruldun dimiAma değer ya şimdi işler bitince ohh senin oda yeni, Eymen beyin oda yeni bakmaktan zevk alacaksın
ayy pembişi düşünemiyorum dahada takludur güle güle kullan cnmkızlarr koca intrnette seker bulamadım ama cok da anormal bi model olmamasına ragmen sepetin mavisini buldum. bizimki bunun kızı nasıl?
hosbulduk minnosum.. nasıl gidiyor evde yasam... gerci bundan sonra biüre evdesin galiba di mi dönmicen hemen....
:
çirkin şey gelinimin şekeride kokoş anamm güle güle dağıt taklum
ayy buldum sekerin de biblosu bu
arkasının tülüde bu biberonlu olan ama üstünde baby girl de yazıyo
Nasıl olsun canım ilk günler su gibi aktı ama şimdi sanırım sıkılmaya başladım![]()
Evdeyim 4 ay gibi bi süre çalışmıcam inşallah, sonrası Allah kerim.
Tek sıkıntım bebeğimin ne zaman geleceğini bilememek..İnşallah yorgun olduğum bir zamanda gelmez diyorum, yoksa ıkınamam
pek güzel ecrinn, benim şekerlerim ve sepetim yok, çocuğumun henüz bir adı olmadığından şeker yaptırmadım, hastanede çikolata ya da lokum dağıtırız diye düşündüm, eve geleceklere kadar bir isim bulup şeker yaptırırız artık :lululu:
Çok tatlııı, pembesi daha tatlıdır
cok güzel tatlım
ayy pembişi düşünemiyorum dahada takludur güle güle kullan cnm
çirkin şey gelinimin şekeride kokoş anamm güle güle dağıt taklum
:kahkaha: kzı kopardın beni yerlerdeyim yogun olursa ıkınamazmışmış
Günaydın kızlar, hepimize hayırlı cumalar
Ben hasta oldum; hapşuruyorum, öksürüyorum, burnum pancar gibi ve sürekli akıyo, bide arada ateşim çıkıyo... Dün akşamdan beri de eşime çemkiriyorum senden bulaştı diye. Geçen hafta hastaydı, şimdi de ağzı yüzü uçuk doldu...