2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
orasıda doğru
ama sanki zaman azaldıkça hiç geçmez oldu be azo:(hadi sizin az kaldı benim daha 2 ayım var hadi bilemedin 45 gün rabbim hayırla geçirsin inşallah bebeklerimize kavuşacağımız güne su gibi yaklaştırsın

Aynen canım ya, bana da geçmiyor zaman..Allah senin de yardımcın olsun..İnsanın içine fenalıklar geliyor beklemekten.

Günaydın

iyidir fıstıkım senden nbr?
yorgunum oldukça bitanem dün gece 2 ye kadar odayı ancak dağıttık eskiyi ortadan kaldırmak çok zormuş badana oldu boş oda uyuyom ayakta balım sen napıyon evde bakimm ?

İyi canım ne olsun..Az önce kombiyi temizlettim servis geldi, ortalık dağıldı biraz toplıcam da üşeniyom totişimi kaldırmaya :D
Çok yoruldun dimi :( Ama değer ya şimdi işler bitince ohh senin oda yeni, Eymen beyin oda yeni bakmaktan zevk alacaksın :)

ayy 12 gün kalmış :iyyyy:

-kop-kop-kop Süperrrrrr...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlarr koca intrnette seker bulamadım ama cok da anormal bi model olmamasına ragmen sepetin mavisini buldum. bizimki bunun kızı nasıl?

di-SJ03.jpg

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
çok cici canımmmm pembesi dahada şekerdir:D
erkek anaları kızcak ama pembe şeyler daha çok güzel gözüküyor gözüme aşinalıktanmıdır bilmem:D
hedayemi bile erkek anasına alamadım anam mavi renk görmez oldu gözlerim elim otomatik olarak pembeye ve tonlarına kayıyor:D:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlarr koca intrnette seker bulamadım ama cok da anormal bi model olmamasına ragmen sepetin mavisini buldum. bizimki bunun kızı nasıl?

di-SJ03.jpg

pek güzel ecrinn, benim şekerlerim ve sepetim yok, çocuğumun henüz bir adı olmadığından şeker yaptırmadım, hastanede çikolata ya da lokum dağıtırız diye düşündüm, eve geleceklere kadar bir isim bulup şeker yaptırırız artık :lululu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

di-SJ03.jpg

Çok tatlııı, pembesi daha tatlıdır :D

erkek anaları kızcak ama pembe şeyler daha çok güzel gözüküyor gözüme aşinalıktanmıdır bilmem:D
hedayemi bile erkek anasına alamadım anam mavi renk görmez oldu gözlerim elim otomatik olarak pembeye ve tonlarına kayıyor:D:D

Vallaha haklısın, bizim oğlana mont bakıyordum gözüm sürekli kız şeylerine kaydı..Allahım nasıl kabanlar yapmışlar tüylü felan :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Hoşgeldin canımcım hayırlı cumalar
hosbulduk minnosum.. nasıl gidiyor evde yasam... gerci bundan sonra biüre evdesin galiba di mi dönmicen hemen....

sezeryan pikecim, aslında 30 ocak çünkü :)

Hayırlısı olsun tatlım... banada sezeryan gibi görunuyor......
peşpeşe dogururuz artık hayırlısıyla... Ocak anaları olcaz inş... ehehe...
:ask:

cok güzel tatlım

günaydın canım sanada hayırlı cumalarr

saol şekercim,:ask:

yok canım kıs cicileri bambaşka.. zaten bi magazaya gidiyorus ben önce kız eşyalarına gidiyorum, sonra eşim cagırıyo yanlış taraf diye.......ehehhh

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kızlar selam :huhuu::beyazbayrak:

hayırlı cumalar olsun cümlemize.....
günaydın pikecim hayırlı cumlar sanada
valla her şeyim hazır mı bilemiyorum, illa ki eksik vardır ama bıraktım ipin ucunu :ninni:
olur o kadar cnm sen bebeğini kucağına alda gerisi hep olur cnm hayırlı haberlerle gel doktordan bakalım
İyi canım ne olsun..Az önce kombiyi temizlettim servis geldi, ortalık dağıldı biraz toplıcam da üşeniyom totişimi kaldırmaya :D
Çok yoruldun dimi :( Ama değer ya şimdi işler bitince ohh senin oda yeni, Eymen beyin oda yeni bakmaktan zevk alacaksın :)
valla azom bittim aslında hiçbişi yaptırmadı annemle eşim bana ama nedense tüm evi ben taşıdım sanki öldüm dirildim nedense dediğin gibi düzene girince baktıkça hoşuma gidecek eymenimin mobilyası haftaya kaldı kayınvalidemler geliyo ben bu ay sonuna kadar erkenden doğurmassam stresten dahada bana bişi olmaz

di-SJ03.jpg
ayy pembişi düşünemiyorum dahada takludur güle güle kullan cnm

doğru diyosun aslıcım rabbim insanın gönlündekini bliyo bende kızken hep erkek bebek kıyafetlerine mavilere bakardım şimdide öle erkekim olcek mutluyum rabbim cümlemizin gönlüne göre versin

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hosbulduk minnosum.. nasıl gidiyor evde yasam... gerci bundan sonra biüre evdesin galiba di mi dönmicen hemen....
:

Nasıl olsun canım ilk günler su gibi aktı ama şimdi sanırım sıkılmaya başladım :D
Evdeyim 4 ay gibi bi süre çalışmıcam inşallah, sonrası Allah kerim.
Tek sıkıntım bebeğimin ne zaman geleceğini bilememek..İnşallah yorgun olduğum bir zamanda gelmez diyorum, yoksa ıkınamam :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
di-N5JQ.jpg

ayy buldum sekerin de biblosu bu

arkasının tülüde bu biberonlu olan ama üstünde baby girl de yazıyo

di-RD4C.jpg
çirkin şey gelinimin şekeride kokoş anamm güle güle dağıt taklum
Nasıl olsun canım ilk günler su gibi aktı ama şimdi sanırım sıkılmaya başladım :D
Evdeyim 4 ay gibi bi süre çalışmıcam inşallah, sonrası Allah kerim.
Tek sıkıntım bebeğimin ne zaman geleceğini bilememek..İnşallah yorgun olduğum bir zamanda gelmez diyorum, yoksa ıkınamam :(

:kahkaha: kzı kopardın beni yerlerdeyim yogun olursa ıkınamazmışmış :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın kızlar, hepimize hayırlı cumalar :)
Ben hasta oldum; hapşuruyorum, öksürüyorum, burnum pancar gibi ve sürekli akıyo, bide arada ateşim çıkıyo... Dün akşamdan beri de eşime çemkiriyorum senden bulaştı diye. Geçen hafta hastaydı, şimdi de ağzı yüzü uçuk doldu...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

evet pembeye alısınca öyle oluyo:D saol cnm:ask:
pek güzel ecrinn, benim şekerlerim ve sepetim yok, çocuğumun henüz bir adı olmadığından şeker yaptırmadım, hastanede çikolata ya da lokum dağıtırız diye düşündüm, eve geleceklere kadar bir isim bulup şeker yaptırırız artık :lululu:

kız benimm cocugumunda bi adı yok. dün arkadas sordu isim ne yazcaz diye belli degil dedik mal mal. selen ismi aklıma cok yatık ama sare ile selen cekişiyo suanda:D
Çok tatlııı, pembesi daha tatlıdır :D

evet bencde bu modelde pembe daha sevimli:D

saol cnm:ask:

ayy pembişi düşünemiyorum dahada takludur güle güle kullan cnm

saol dünürümm

ayy sevindim begenmenize:ask::ask:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaydın kızlar, hepimize hayırlı cumalar :)
Ben hasta oldum; hapşuruyorum, öksürüyorum, burnum pancar gibi ve sürekli akıyo, bide arada ateşim çıkıyo... Dün akşamdan beri de eşime çemkiriyorum senden bulaştı diye. Geçen hafta hastaydı, şimdi de ağzı yüzü uçuk doldu...

Günaydın canım çok çok geçmiş olsun :( Ben 4 gün önce anca atlattım gribi..Gerçekten son dakika golü gibi sinir bozucu :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar