2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
o değil de evimdeki aksilikler hala bitmedi ya. mutfak lavobomun altı kaynanamların geldiği akşam onların yanında yine patladı. halbuki sabah usta gelmişti. sinirden ne yapacağımı bilemedim. "az yorgunmuşum gibi bi de bunlarla uğraşıyorum" tarzında söylendim yanlarında baya. ellerinde yer bezleri sildiler hep yerleri. yerimden kalkmadım. :)

bugün de kendime sabah çorba koydum kaseye. tepsiyle oturma odasına getirdim. tepsiyi laptoun üstüne koydum kanepeye otururken tepsinin kenarına oturdum :))) ve çorba olduğu gibi üstüme ve kanepeye döküldü. (tarhanaydı bi de kokusunu siz düşünün) yandım diye ani hareket yaptım yavrum 1 saat oynamadı hiç. kanepeyi sildim ama buram buram tarhana kokusu gelıyor burnuma napacam bilemedim.

demin de ceviz dolu kavanozu elimden düşürüp kırdım :((

aksilikler bırakmıyor yakamı offf offf

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
o değil de evimdeki aksilikler hala bitmedi ya. mutfak lavobomun altı kaynanamların geldiği akşam onların yanında yine patladı. halbuki sabah usta gelmişti. sinirden ne yapacağımı bilemedim. "az yorgunmuşum gibi bi de bunlarla uğraşıyorum" tarzında söylendim yanlarında baya. ellerinde yer bezleri sildiler hep yerleri. yerimden kalkmadım. :)

bugün de kendime sabah çorba koydum kaseye. tepsiyle oturma odasına getirdim. tepsiyi laptoun üstüne koydum kanepeye otururken tepsinin kenarına oturdum :))) ve çorba olduğu gibi üstüme ve kanepeye döküldü. (tarhanaydı bi de kokusunu siz düşünün) yandım diye ani hareket yaptım yavrum 1 saat oynamadı hiç. kanepeyi sildim ama buram buram tarhana kokusu gelıyor burnuma napacam bilemedim.

demin de ceviz dolu kavanozu elimden düşürüp kırdım :((

aksilikler bırakmıyor yakamı offf offf

Nazar çıkıyodur babuş, öyle derler ya...
Bu ara bende de sakarlık var sürekli oramı buramı bi yerlere çarpıyorum...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hayatım benim hiç bi yemeğimde, pastamda vb. tarifimin miktarım yoktur. göz kararı yaparım herşeyi.

ilk yumurtayla sütü çırpıyorum. içine de unumu eleye eleye ekliyorum. tuzunu da koyuyorum çok az. salep kıvamına gelene kadar çırpıyorum... bu arada tavamı ateşe koyuyorum ve çok az sıvı yağ ekliyorum. peçeteyle yağın fazlasını alıp tavayı iyice yağlıyorum ve bi kepçe krep hamurunu iyice kızmış tavamı yan tutarak döküyorum ve yayılmasını sağlıyorum. çok ince olmasın çok kalın da olmasın. sonra alt tarafı pişince çevirip diğer tarafını da pişiriyorum o kadar. çok basit.

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
ben çıkıom kızlarrr
akşama bende yapıcamm krep ama biraz farklı
olacakkk bizim orda akıtma derler süt hiç koyulmuyooo

eşimede sert ezine ve domates siparişi verdim gelmesini iple çekiommmmmmmmmmmmmm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben çıkıom kızlarrr
akşama bende yapıcamm krep ama biraz farklı
olacakkk bizim orda akıtma derler süt hiç koyulmuyooo

eşimede sert ezine ve domates siparişi verdim gelmesini iple çekiommmmmmmmmmmmmm

oyyyy canın mı çekti kız??? kıyamam. allahtan basit bişi yaparsın 5 dakikaya. :) öperüm yavruş.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
çıkayım yavaştan ben kızlar... onur gelir birazdan. kendinize iyi bakın akşamları da girelim ya ben kimsecikler yok diye bakıp çıkıyorum valla. diziler falan başlamadan :)

öpüyorum sizi.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben bu aralar neye taktım biliyormuusnuz.
tahinle pekmezi karıştırıp oturup ekmekle yiyorum.. ya nerdeyse 1 kase yiyorum:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ay çok şükür aradı adam yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben de ay ben bişi daha istiyom ama 10lu paket çok tekli alamıyom mu dedim gönderelim dedi kaç tane her modelden 2şer tane dedim
tamam dedi
yollayın yarın size parasını geçerim dedim
gerek yok dedi :D

Bak kızıyodun bi de adama :D

çıkayım yavaştan ben kızlar... onur gelir birazdan. kendinize iyi bakın akşamları da girelim ya ben kimsecikler yok diye bakıp çıkıyorum valla. diziler falan başlamadan :)

öpüyorum sizi.

Hadi görüşürüks, baybay.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar