2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
daralldımmm.. töbe allahımm 2 gündürr sikayetlerim arttı sankii. ayy kasıklarım berbat ne oluyo bana. zaten yıllardır hamile gibiy,mm psikolojim bozuldu:sok

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
offff, çok canım sıkılıyor, son zamanlar hakikaten sıkıcıymış. hareketlerin kısıtlanıyor, her ağrıda kendini dinliyorsun, kıyafetlerden bıkıyorsun.... off canım hiç bi iş yapmak istemiyor artık.......! doğunca da gelen gidenden gözünü açamıyormuşsun, aralık annelerinde okudum şimdi, sanki herkes doğar doğmaz gelmek zorunda, hamile kadın bi gözünü açsın de mi ya, poffff.

Geceleri uyuyamıyorum, o yüzden bugün tv nin karşısında koltuğa uzandım. Uyudum mu? Kuş uykusunda, her sesi duya duya, ona da uyumak denirse... Sonra çişim geldi. Dönemiyorum. Aynı ters dönmüş kaplumbağa gibi. Sanırım 5 dk da ancak dönüp kalkabildim koltuktan...
Açım... Yemek yapmayı bırak yemeye bile takatim kalmamış gibi. Konuşmak istemiyorum! Bunalıma mı girdim ne...
Kimseyi görmek, kimseyle görüşmek istemiyorum... Eşimle bile konuşurken zorlanıyorum. Amaaaaaaaan ne gerek var ne konuşucam diyorum. Ben cidden bunalıma girdim sanırım...
Şurda geçmişi okuyorum ya, okurken kendi kendime cevap verip kendi kendime üzülüp gülüyorum. Garip bi ruh halindeyim...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
hepimizde benzer sıkıntılar var kızlar, ben artık dile getirmeye bile üşeniyorum. o kadar sıradanlaştı ki benim için. az kaldı diyorum, rahatlamaya çalışıyorum... :acep:

gökçeeeeeeeeeeee doğurmadın daha dimi?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Geceleri uyuyamıyorum, o yüzden bugün tv nin karşısında koltuğa uzandım. Uyudum mu? Kuş uykusunda, her sesi duya duya, ona da uyumak denirse... Sonra çişim geldi. Dönemiyorum. Aynı ters dönmüş kaplumbağa gibi. Sanırım 5 dk da ancak dönüp kalkabildim koltuktan...
Açım... Yemek yapmayı bırak yemeye bile takatim kalmamış gibi. Konuşmak istemiyorum! Bunalıma mı girdim ne...
Kimseyi görmek, kimseyle görüşmek istemiyorum... Eşimle bile konuşurken zorlanıyorum. Amaaaaaaaan ne gerek var ne konuşucam diyorum. Ben cidden bunalıma girdim sanırım...
Şurda geçmişi okuyorum ya, okurken kendi kendime cevap verip kendi kendime üzülüp gülüyorum. Garip bi ruh halindeyim...

simoşum aynı bensin valla. özellikle ters dönmüş kaplumbağa kısmına bayıldım. evet evet bende aynen ondanım dönerken falan :)))

hepimizde benzer sıkıntılar var kızlar, ben artık dile getirmeye bile üşeniyorum. o kadar sıradanlaştı ki benim için. az kaldı diyorum, rahatlamaya çalışıyorum... :acep:

doğurdum kız. 3 kilo 750 gram 53 cmlik bı tsunum oldu bılmıyon mu sana demediler mi? evdeyiz şimdi...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
anammm herkes bunalımmmm:eek:ys:

Evet, sanırım öyle Ecrincim... Demek ki bu da hormonlardan...

Ben de az kaldı diyorum sık dişini diyorum kendime ama o kadar sırt ve kalça ağrım var ki her sabah zırıl zırıl ağlayarak kalkıyorum yataktan. Ve istisnasız her gece her sağa sola dönüşümde de ağlıyorum; Allahım sen yardım et diyorum... Amaaaaaaaaaan neyse yaaa... Yapacak bişe yok; şükredip dua etmekten başka....

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
yarın çok işim var yaaa, sağlık ocağına gidilcek, çağıra çağıra bir hal oldular, okuldan rapor örneğini almamıştım, gitmişken o alıncak, kayınvalidem karşılancak, ağdaya kaşa vsye gidilcek... pestilim çıkacak valla. benim gibi 25 saat evde yatan biri için ne büyük sıkıntı :eek:ky:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar hatun kısmısı olarakk size hemcinsimle ilgili bişi anlatmak istiyorum. cok arada kaldım:böö:

simdi benim 4_5 yıllık bi arkadasım var. benden önce evlendi yakınlarda da bosandı. sebebi de söyledigine göre esinin iktidarsızlıgıydı falan filan. daha ilk arkadas oldugumuz yıl ben esimle beraberdim cıkıyoduk. o zaman hep bi arada takılma muhabbeti olur ya esimin bi arkadasından bahsetmiştim ona. sonra o askere gitti konu kapandı. bu kız evliyken yani gecen yıl biz bu cocugu ablasına ayarlayalım dedik. bana dedi ki sen bana ayarlamadın ablama ayarlıyosun. ii de sen evlendin o askerdeydi tanısmadınız bile öyle konusmustuk. ablası facebooktan bakmıs begenmemiş öle dedi. sonra kendi birini buldugunu söyledi benden cocugun soyadını istedi face ten göstercem diye. biz kızın adını bile ögrenemedik ona da begenmedi dedi. ama her yan yana geldigimizde x napıyo diye soruyodu. simdi bosandı size dedim ya hep aksam gec geliyo yemege kalıyo diye. cocukla tanısmanın yolunu yaptı sürekli. en son bigün onlar evde mac izlicekti bizde sahile incektik. dedim ki esim beni almaya gelcek o da gelir karsılasabilirsiniz ama bak kimsenin haberi yok. o gece esime cocuk içerde yemek yerken cok heyecanlıyım konusamıyorum falan demiş. esim olayı biliyodu ama caktırmamıs. eve onu cocuk bıraktı zaten gece yarısına kadar bizdeydi nasıl gidicekti. hiç gereksiz otururken alkol aldı canım cekti diyerek onlar içiyo diye. sarhos oldu o halde bindi arabasına. yolda ben kötü oldum bi kahve içelim demiş cocuga. inip kahve içmişler. eve giderken de ben evlenip ayrıldım senin için sorun olur mu demiş. cocuk sok tabe yani bunları konusmak için cok erken degil mi ben sasırdım falan demiş. 2 gün sonra aradım dedim ki bak cocuk demiş ki ben evlenmeyi düsünmüyorum. ama hos kız isterse takılırız. bu ne demek. ya yok istemiyorum falan dedi bende rahat bi nefes aldım. ama 1 hafta sonra yine bize geldi esimin yanında ay nereye oturmustu du bende oraya oturayım esprileri ama ben ondan cok etkilenmiştim falan tarzı konusmalar. sasırdım kızdım ama karısmadım. esim de bunları arkadasına anlatınca olayın rengi degişti. cocuk yılbasından 1 gün önce faceten onu eklemiş. yılbası gecesi de telefonla aradı. kız kusadasındaydı gece yarısı yanına cagırmıs işin yoksa gel diye:sok cocuk ta gitmiş. dün beni aradı bi heyecanla müsait degilim dedim cok konusturmadım ama pek mutluydu onu anlatcaktı. hayırlı olsun dedim. esim simdi kesinlikle görüsmüceksin bu ne mesreplik diyo haklı olarak. bugün buluscaklardı. ne oldu bilmiyorum. bide bu ayılıp bayıldıgı cocugu son 1 yılda 20 den fazla kızla tanıstırdıkk onca paraya ragmen kimseyle olmadı kızlar istemedi. bu kız hiç yanyana gelmeden sartlanmıs gibi asık havasında geziyo. napimm ben simdii siz deyin bana.. oh anlattım rahatladım:durbun:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yarın çok işim var yaaa, sağlık ocağına gidilcek, çağıra çağıra bir hal oldular, okuldan rapor örneğini almamıştım, gitmişken o alıncak, kayınvalidem karşılancak, ağdaya kaşa vsye gidilcek... pestilim çıkacak valla. benim gibi 25 saat evde yatan biri için ne büyük sıkıntı :eek:ky:

Beni sağlık ocağından hiç arayıp sormuyolar, sallamıyolar beni :D Hoş... Ben de onları sallamıyorum. Zati en son gittiğimde hemşireyle atıştım biraz şeker yüklemesi mevzuunda. Salak mıdır nedir tutmuş bana diyo şeker yüklemeniz kaç mg yapıldı. Dedim 75. Nasıl olur, yanlış yapmışlar, gidin 100 yükletin diyo. Tey Allahım yaaa... Kaç senedir gittiğim özel doktorum. Kadın Ankara üniversitesinde hoca. Afedersin küçümsemek için değil de, sen ne .ok biliyon da yanlış yapmışlar git bi daha yüklet diyon bana. İnsanlar had sınır bilmiyolar hiç yaaa...

Ağda kaş olayını da haftaya çözmeyi düşünüyom inşallah...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Güle güle Gökçecim...

Ecrincim, şimdi ben olayı tam anlamadım. Sen arabuluculuk mu yaptın kız arkadaşına? Eğer yaptı isen ve neticede bunlar birlikte takılmaya karar verdiyse seni sıkan ne?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Beni sağlık ocağından hiç arayıp sormuyolar, sallamıyolar beni :D Hoş... Ben de onları sallamıyorum. Zati en son gittiğimde hemşireyle atıştım biraz şeker yüklemesi mevzuunda. Salak mıdır nedir tutmuş bana diyo şeker yüklemeniz kaç mg yapıldı. Dedim 75. Nasıl olur, yanlış yapmışlar, gidin 100 yükletin diyo. Tey Allahım yaaa... Kaç senedir gittiğim özel doktorum. Kadın Ankara üniversitesinde hoca. Afedersin küçümsemek için değil de, sen ne .ok biliyon da yanlış yapmışlar git bi daha yüklet diyon bana. İnsanlar had sınır bilmiyolar hiç yaaa...

Ağda kaş olayını da haftaya çözmeyi düşünüyom inşallah...

hee benim hemşirenin de 4lü tarama testinden haberi yoktu. bön bön bakmıştı suratıma. ama çok ilgililer sağolsunlar. gideyim bakayım. bana da 75 yüklendi buarada :D

ya benim cuma kontrolüm var ya, rahat etmedi içim. aslında durum çok da vahim değil :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Güle güle Gökçecim...

Ecrincim, şimdi ben olayı tam anlamadım. Sen arabuluculuk mu yaptın kız arkadaşına? Eğer yaptı isen ve neticede bunlar birlikte takılmaya karar verdiyse seni sıkan ne?

arabuluculuk yapmadım. kasla göz arasında o arayıı zorla buldu. bide eger cocuk sıcak baksa olurdu. ben evlenmicem isterse takılalım demş acık acık. daha ne desin. agzına düstü daha bosanalı 1 ay oldu. herkesin gözünde farklı bi duruma getirdi kendini. ay ne bilim ya yanlıs mı düsünüyorum acaba

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar