kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
offff, çok canım sıkılıyor, son zamanlar hakikaten sıkıcıymış. hareketlerin kısıtlanıyor, her ağrıda kendini dinliyorsun, kıyafetlerden bıkıyorsun.... off canım hiç bi iş yapmak istemiyor artık.......! doğunca da gelen gidenden gözünü açamıyormuşsun, aralık annelerinde okudum şimdi, sanki herkes doğar doğmaz gelmek zorunda, hamile kadın bi gözünü açsın de mi ya, poffff.
Geceleri uyuyamıyorum, o yüzden bugün tv nin karşısında koltuğa uzandım. Uyudum mu? Kuş uykusunda, her sesi duya duya, ona da uyumak denirse... Sonra çişim geldi. Dönemiyorum. Aynı ters dönmüş kaplumbağa gibi. Sanırım 5 dk da ancak dönüp kalkabildim koltuktan...
Açım... Yemek yapmayı bırak yemeye bile takatim kalmamış gibi. Konuşmak istemiyorum! Bunalıma mı girdim ne...
Kimseyi görmek, kimseyle görüşmek istemiyorum... Eşimle bile konuşurken zorlanıyorum. Amaaaaaaaan ne gerek var ne konuşucam diyorum. Ben cidden bunalıma girdim sanırım...
Şurda geçmişi okuyorum ya, okurken kendi kendime cevap verip kendi kendime üzülüp gülüyorum. Garip bi ruh halindeyim...
hepimizde benzer sıkıntılar var kızlar, ben artık dile getirmeye bile üşeniyorum. o kadar sıradanlaştı ki benim için. az kaldı diyorum, rahatlamaya çalışıyorum... :acep:
gökçeeeeeeeeeeee doğurmadın daha dimi?
simoşum aynı bensin valla. özellikle ters dönmüş kaplumbağa kısmına bayıldım. evet evet bende aynen ondanım dönerken falan))
doğurdum kız. 3 kilo 750 gram 53 cmlik bı tsunum oldu bılmıyon mu sana demediler mi? evdeyiz şimdi...
ha anammm herkes bunalımmmmys:
hepimizde benzer sıkıntılar var kızlar, ben artık dile getirmeye bile üşeniyorum. o kadar sıradanlaştı ki benim için. az kaldı diyorum, rahatlamaya çalışıyorum... :acep:
gökçeeeeeeeeeeee doğurmadın daha dimi?
doğurdum kız. 3 kilo 750 gram 53 cmlik bı tsunum oldu bılmıyon mu sana demediler mi? evdeyiz şimdi...
yavaş doğurha
E hadi hayırlısı... belki Allah söyletmiştir Gökçem yaaa
yavaş doğurdum zaten. yavaş yavaş sancılı oldu ehehehehhe.))
kız o değil de sıkıldım artık doğsunlar daaaaaa...
)) olabülüüü...
yarın çok işim var yaaa, sağlık ocağına gidilcek, çağıra çağıra bir hal oldular, okuldan rapor örneğini almamıştım, gitmişken o alıncak, kayınvalidem karşılancak, ağdaya kaşa vsye gidilcek... pestilim çıkacak valla. benim gibi 25 saat evde yatan biri için ne büyük sıkıntıky:
Beni sağlık ocağından hiç arayıp sormuyolar, sallamıyolar beniHoş... Ben de onları sallamıyorum. Zati en son gittiğimde hemşireyle atıştım biraz şeker yüklemesi mevzuunda. Salak mıdır nedir tutmuş bana diyo şeker yüklemeniz kaç mg yapıldı. Dedim 75. Nasıl olur, yanlış yapmışlar, gidin 100 yükletin diyo. Tey Allahım yaaa... Kaç senedir gittiğim özel doktorum. Kadın Ankara üniversitesinde hoca. Afedersin küçümsemek için değil de, sen ne .ok biliyon da yanlış yapmışlar git bi daha yüklet diyon bana. İnsanlar had sınır bilmiyolar hiç yaaa...
Ağda kaş olayını da haftaya çözmeyi düşünüyom inşallah...
Güle güle Gökçecim...
Ecrincim, şimdi ben olayı tam anlamadım. Sen arabuluculuk mu yaptın kız arkadaşına? Eğer yaptı isen ve neticede bunlar birlikte takılmaya karar verdiyse seni sıkan ne?