slmm kızlarrr
aaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmm
hadi hayırlısı yaaaa
ilk doğuran sen olcan galibaaaa
ne güzel yaaaaaaaaaa
selam hoşgeldin bende doğurabilirim belkim
slmm kızlarrr
aaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmm
hadi hayırlısı yaaaa
ilk doğuran sen olcan galibaaaa
ne güzel yaaaaaaaaaa
ay görmedim
hee gidip yıkalım başlarına
evdeyim laylam... uğruyorum ama fazla duramıyorum. keyif yapıyorum bol bol. hiç iş falan yaptığım yok (rutin işler haricinde) yan gelip yatıyorum özlemişim tatili. uyuyorum bol bol.
demin de düğün ve nişan cd'mi izledim. ehehehhehehe ne güzel ne zarif bi hatunmuşum o sıralar... oyyy oyyyy
15 gün mü:soknasıl yani sen kaç haftalıksın ki..
Krep miiii, arasına peynir domatesle bayılurım yap yap babuş oh mis
SAT'a göre 36+4üm sanırsam.Doğum SAT'a göre hesaplanır dedi dokturum.
ohhhhhhhhh sefan olsun iyi yapıyosun hala zarifsin neyin varmış hamilesin sen olacak o kadar önemli olan doğum sonrası kendini salma
selam hoşgeldin bende doğurabilirim belkim
hoşbuldukkkkkkkk
niye canımm yaaa daga 33. haftadasınn erkenn değilmiiiiiii
yoksa kaçırdığım bişimi var
aynen. onur da bayılır krepe. açılışı içine ezine peyniri domates, krem peynir gibi tuzluları koyarak yaparız en sona bıraktığımız krepimizin içine de nutella sürüp tatlı niyetine de onu yeriz kocamla biz.
aiyyyyyanına da çayyy. mis misss. valla bu akşamki mönüm budur tamam.
Az önce peçeteye toplu iğne başı kadar kan bulaşmış,birkaç yere.Parlak kırmızı.Ama öyle sümüksü akıntının içinde filan değil.
Popoda çatlaklar vardı onlardan şüphelendim, denedim denedim başka gelmedi.
neyyyy harbi mi ama popodaki çatlak dediğinle alakası olur mu ki
aynen. onur da bayılır krepe. açılışı içine ezine peyniri domates, krem peynir gibi tuzluları koyarak yaparız en sona bıraktığımız krepimizin içine de nutella sürüp tatlı niyetine de onu yeriz kocamla biz.
aiyyyyyanına da çayyy. mis misss. valla bu akşamki mönüm budur tamam.
korkma babuş muhtemelen çatlaklardan.
geçen de benim kasığımın oraya bişi çıkmış kaşıdım ben o'nu. wc ye oturdum iç çamaşırım kan, elime kan bulaşmış... aynayla bi baktım aşaaa tarafım olduğu gibi kan dedim noluyo yaaaaa. iyice yıkadım temizledim bacaklarımı falan. aynayla bi baktım yine kasığımın ordaki çıkan ufak sivilceden akıyor.
minnak şeyden o kadar kan akar mı yaw hayret ettim.