2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
HayatıM senin için yine yemek yedim geldim :D

kızlar yarın sonunda kayınvalidem geliyor. günahını almışım. onun yanına rahat edemem diye çekiniyormuş çok utandım :eek:ys: ben de beni önemsemiyor diye düşünmeye başlamıştımki, annem kendime getirdi beni. kadıncağız, dinleniyordur belki diye annemi arayıp duruyormuş, sırf beni rahatsız etmesin diye. ben de diyorum beni aramaya tenezzül etmiyor bile. ah hormonlar ah :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Cantamı alıp gidicem herhalde. Devlet hast. degil mi sallıyorlar baslarından iste.. Benim ailenin de isine geliyor bu durum zaten. 20 sine kadar dogurmazsam 20 sinde gidicem iste am o zamana dogururum gibi geliyor. İcimden oyle geciyor nedense. Kasılmalarım alan oluyor sancılarım oluyor arada. Rahgim kendini doguma hazırlıyormus boyle o yuzden fazla durmaz gibi geliyor benim oglan :) Karnım da asagıya indi sanki biraz.

Kızlar Kocam geliyor ben gene ugrarım bir ara optum hepiniziii

beklenen 25 iyse zaten 39 haftayı bitiriyo olcan tatlım. oha yanii . insallah dursun oglusun o kadar içerde ama haketten sorumsuzluk yanyana koyupp dövücem sizinkileri. sen bebenin hareketlerini takip et bol bol dinlen cnmm bundan sonra. ayyyy etrafa da kulaklarını tıka ltfen nasıl olcaksa:utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ahhh nerde canım ya.. her hafta temizlik yapılıyor ama hemen kirleniyor. Saçlar çok dökülüyor bide konya suyu o kadar kireçliki lavabolar hemen kireç tıutuyor..

Of o sabun artığı ve kireç lekesi beni çok rahatsız ediyo.
istanbulun suyu çok kireçli değil ama,yine de özellikle duşakabinde olan lekecikler beni sinir ediyo.tam sökülmüyo da meretler.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
istanbulun suyu çok kireçli değil ama,yine de özellikle duşakabinde olan lekecikler beni sinir ediyo.tam sökülmüyo da meretler.

valla balım görümcem dusakabinii sirkeyle temizliyomus her seferinde buzz gibi ama ben denemedim hiç ben bildigin sarı beze kirec sökücü döküyorum. oksar vaziyette her yerine sürüyorum hemen acılıyo lekecikler. sonra durulayıp kuruluyorum ısıl ısıl oluyo. tabe eldiven takmayı unutmamak lazım:utan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
HayatıM senin için yine yemek yedim geldim :D

kızlar yarın sonunda kayınvalidem geliyor. günahını almışım. onun yanına rahat edemem diye çekiniyormuş çok utandım :eek:ys: ben de beni önemsemiyor diye düşünmeye başlamıştımki, annem kendime getirdi beni. kadıncağız, dinleniyordur belki diye annemi arayıp duruyormuş, sırf beni rahatsız etmesin diye. ben de diyorum beni aramaya tenezzül etmiyor bile. ah hormonlar ah :(

ya hamilelikte benim hormonlar beni dah bi mülaim yaptı.. Hiç bişeye kızmıyorum, hiç bişeye alınmıyorum. kendimden ve oğlumdan başka hiç bişeyi umursamıyorum. İnşallah hamilelikten sonrada öyle olurum. Ne güzel stressiz yaşamak..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sabahtan beri telefonum susmadı.sevenlerimiz sağolsun.
sağolsunlar da ağız birliği etmişcesine,herkesin sorduğu soru ve tepki aynı. "izne ayrılmadın mı sen" "aman yollarda doğurucan" :ayk:
cuma ayrılsam da şu milletin dilinden kurtulsam.
bi de kuzenden fırça yedim şimdi :beyazbayrak:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

kızlar cif'in spreyi banyo olan cok ise yarıyo ya gercekten sık bırak ovmaya gerek yok sabun kirec kalıntısı bırakmıyo hic :cokkomik: reklam gibi oldu

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
valla balım görümcem dusakabinii sirkeyle temizliyomus her seferinde buzz gibi ama ben denemedim hiç ben bildigin sarı beze kirec sökücü döküyorum. oksar vaziyette her yerine sürüyorum hemen acılıyo lekecikler. sonra durulayıp kuruluyorum ısıl ısıl oluyo. tabe eldiven takmayı unutmamak lazım:utan:

sirke işe yarar, ama konyada porçöz bile çözmüyor o kireçleri..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ya hamilelikte benim hormonlar beni dah bi mülaim yaptı.. Hiç bişeye kızmıyorum, hiç bişeye alınmıyorum. kendimden ve oğlumdan başka hiç bişeyi umursamıyorum. İnşallah hamilelikten sonrada öyle olurum. Ne güzel stressiz yaşamak..

ne kadar şanslısın tanselcim. ben zaten hafif agresiftim, şimdi iyice çığırımdan çıktım. erken izne ayrılmam öğrencilerim için hayırlı oldu bile diyebilirim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar