Şu halimle sırf o görümceni haşlamaya gelicem ben.
Elim deymişken kayınvalidenle, eşini de aradan çıkarabilirim belki
Zor bir durum Dünyam için.. Cahilde laftan kesinlikle anlamaz..
Şu halimle sırf o görümceni haşlamaya gelicem ben.
Elim deymişken kayınvalidenle, eşini de aradan çıkarabilirim belki
Babuşum bugün sabah temizlik vardı evde, işe geç geldimev tertemiz oldu..
Oh güle güle kirletin canım.Hatta kirletmeyin temiz kalsın
ben yemeğe gidiyorum
dünyam ne gerizekalı görümcen var yaaa tam mal
Zor bir durum Dünyam için.. Cahilde laftan kesinlikle anlamaz..
Cantamı alıp gidicem herhalde. Devlet hast. degil mi sallıyorlar baslarından iste.. Benim ailenin de isine geliyor bu durum zaten. 20 sine kadar dogurmazsam 20 sinde gidicem iste am o zamana dogururum gibi geliyor. İcimden oyle geciyor nedense. Kasılmalarım alan oluyor sancılarım oluyor arada. Rahgim kendini doguma hazırlıyormus boyle o yuzden fazla durmaz gibi geliyor benim oglanKarnım da asagıya indi sanki biraz.
Kızlar Kocam geliyor ben gene ugrarım bir ara optum hepiniziii
ahhh nerde canım ya.. her hafta temizlik yapılıyor ama hemen kirleniyor. Saçlar çok dökülüyor bide konya suyu o kadar kireçliki lavabolar hemen kireç tıutuyor..
Of o sabun artığı ve kireç lekesi beni çok rahatsız ediyo.
istanbulun suyu çok kireçli değil ama,yine de özellikle duşakabinde olan lekecikler beni sinir ediyo.tam sökülmüyo da meretler.
HayatıM senin için yine yemek yedim geldim![]()
kızlar yarın sonunda kayınvalidem geliyor. günahını almışım. onun yanına rahat edemem diye çekiniyormuş çok utandımys: ben de beni önemsemiyor diye düşünmeye başlamıştımki, annem kendime getirdi beni. kadıncağız, dinleniyordur belki diye annemi arayıp duruyormuş, sırf beni rahatsız etmesin diye. ben de diyorum beni aramaya tenezzül etmiyor bile. ah hormonlar ah
istanbulun suyu çok kireçli değil ama,yine de özellikle duşakabinde olan lekecikler beni sinir ediyo.tam sökülmüyo da meretler.
valla balım görümcem dusakabinii sirkeyle temizliyomus her seferinde buzz gibi ama ben denemedim hiç ben bildigin sarı beze kirec sökücü döküyorum. oksar vaziyette her yerine sürüyorum hemen acılıyo lekecikler. sonra durulayıp kuruluyorum ısıl ısıl oluyo. tabe eldiven takmayı unutmamak lazım
kızlar cif'in spreyi banyo olan cok ise yarıyo ya gercekten sık bırak ovmaya gerek yok sabun kirec kalıntısı bırakmıyo hicreklam gibi oldu
ya hamilelikte benim hormonlar beni dah bi mülaim yaptı.. Hiç bişeye kızmıyorum, hiç bişeye alınmıyorum. kendimden ve oğlumdan başka hiç bişeyi umursamıyorum. İnşallah hamilelikten sonrada öyle olurum. Ne güzel stressiz yaşamak..
sirke işe yarar, ama konyada porçöz bile çözmüyor o kireçleri..