selammmmmmmmm
sellaaammmmm:beyazbayrak:
selammmmmmmmm
hosgeldinn cnmm.. olsun lidır da 33 haftada bide aslı var haftası kücük.. zaten bi kısım da hafta ilerde oldugundan ocak annesi olcak
selam efem günaydınlarrrr ne yapıyon kızz ağrı sızı varmıı ?
Teşekkür ederimHaftamın küçük olmasından dolayı ileri haftalarda olanların yaşadıklarından çok şey tecrübe ettim, iyi oldu
bak tickerında 34 hafta içinn 2600 gr kilo veriyoo. benim kızımm kilo olarak 33 te kalmıs zaargerci dün göümcemle konustukta daha ne olcak 3 ü gecti mi masallah topac falan deniyo. napcak bebek kiloyuu dogunca alcak nasılsa didi. rahatladım accık.. ayy ultrason resmi de pek tipsiz bu sefer surat sivri görünüyoo zayıflıktan mı acep:sok
ağrısız sızısız olur mu kız?ne yapayım ya çamaşır katla yıka as, ütü yap günler böyle geçiyor işte.
korkma allahın izniyle bişi olmaz balım
göremedim bi bakayım bakayımmm öle sessiz sinsice durunca ... kıllanıyoz bizz biliyon mu aramızda yabancı yok tanıt bi kendini öle bakıyon ama neye bakıyon saatlerce tanımadığın ortamda demi
aha benimki yapıyo bunu günde 2 kere filan çoşuyo bi aanda duruluyo eller kollar aynı anda oynuyo sanırım
senin tocandı dimi devamlı herşeyini kirliye atanallah yardımcın olsun bitanem birde bebiş gelince o makine hiç durmaz hep döner artık keyfin nasıl? geçen hafta fatmagüle bakamadım özet geçermisin bana
ya oyle de benimki 31+4 ken 2 kg dı..doktor 200-300 gram az buldu bu kiloyu simdiki kontrolum cuma gunu bilmiyom kilo almıstır insallah daha ne yicem ya okuz gibi yiyom zaten![]()
33-34.haftalarda bebekler gunde 20-30 gram almaya baslıyolarmıs en hızlı kilo aldıkları donemmis doguma kadar..
banada protein agırlıklı beslen demisti iste et tavuk fln bide bol bol sola dogru yat bebek en iyi o sekilde besleniyo oksijen alıyo dedi..yidim yidim yattım bakalım gorcez
Selam kızlar ben geldim.
Kk da birisi daha doguma gidiyormus. berfinbilgen adlı bayan. 33+6 haftalık hamile ticker ında gordugum kadarıyla :S
myom mu ne varmıs sanırım bir de suyu azalmıs erken dogum olucakmıs okuyup anladıgım kadarıyla :S
Bizde de baslar yakında patır patır dogumlar. Aramızda yok dimi doguma giden ben girmeyeli
evet o benim kocam. günde 4 kez çorap değiştiriyor) ehehehhee. havluya elini kuruladı mı o havlu bi daha asla kullanılamaz. o yüzden kağıt havlu koyacam banyoya baş edemiyorum artık.
fatoş da bişi olduğu yok ya aynı teraneler. bi sevişseler de rahatlasam
bu durumda benim kızz 31 haftada mı kalmıs kilosynanannemm küüccükk zarganamm benimm. ilk gördügümde hamsi gibii didiydimm, hamsi gibi kaldı cocuuumm ince belli
Selam dünyam...Benim doktor bana çantanı hazırla 15 güne kadar doğuarabilin dedi pazartesi günü.
Aboooo deve yüküyle havlu çıkar la o zaman çamaşırda....
okudum esra 79 öteki taraftaki nickin ne idi bakem hatırlarım ben geçmşi hoşgeldin o saman öle bakma arada katıl muhabbet et yanii biz konuşkan adam severiz derdini söylemeyen derman bulamaz
dimii iyi oluyo gercektenkız mı erkek mi bebiş?
Amanınnnnn.. Heycan bastı valla.. Ben de 20 gune kadar bekliyorum icimden oyle geciyor nedense. Artık wc ye gittigimde surekli kan var mı diye bakmaktan ruyamda kan geldigini gordum bu gece. Kaynanama gosteriyordum napıcam ben simdi diye
Hem heycan hem korku ama o yavrumu kucagıma almak istegi daha agır bastıgı icin bir an once dogursam diye bakıyorum artık..