morardı falan dedin ya eger devam ederse oyle agrın falan sen git bi baktır noluur nolmaz icin rahatlar hem
bu cumartesi kontrolum var olmadı öle yapcam zaten bebişkom
morardı falan dedin ya eger devam ederse oyle agrın falan sen git bi baktır noluur nolmaz icin rahatlar hem
geçmiş olsun canım neden oldu acaba
evet tatlım aynı yer ağrımaya devam ediyo şiddeti hafif sadece
olur söylerim deseydin şahin paşaya
geçmiş olsun ecrincim sende bebeği sol tarafında taşıyosun galiba genelde o tarafa baskı yapıyo
üşütmüş olabilirmisin tatlım? geçmiş olsun. bizim ev geceleri bile çok sıcak olduğundan üzerimi hep açıyorum. eşim örtmeye kalktığında da uyanıp bağırıyormuşum çok sıcak diye. ağrın olacak diye çemkiriyordu bana geçen gün. dikkat etmek lazım
Geçmiş olsun canım...Bebeğin sol taraftaysa ondan olmuş olabilir.
Benim de kayınvalidemin komşuları hayırlı olsuna gelmişler,doğurdum diye.Kim çıkardı bilmiyorum şok olduk
bu cumartesi kontrolum var olmadı öle yapcam zaten bebişkom
eyvah eyvahh ağzı durmuyo hiç desene babuş neyseki sonunda bakıcak dediler fiyat konuştumu sanaSahi dün beni bebeğe bakması için konuştuğum,sonradan mırın kırın eden kadın ve oğlu aradı.Kayınvalidem kadın hakkında ne dediysem yetiştirmiş sanırım,teallammmm...Önce oğlu konuştu bizim ağzımızdan duymadan inanmıyomuşsun sanırım dedi,Allahım dumur oldum.Kayınvalidem alem kadın.
Bakıcakmış bebeğe öyle dediler sonunda ama bozuldum.Hiç ağzını ayarı yok kayınvalidenin ya.
bilmiyorummm sadecee cok cnm yandı onu biliyrum. ben nasıl dogurcam normal ya:acep:
benimki hep solda cnmm. ama simdiye kadar hiç böyle bi bel agrısı yasamamıstımys: resmenn sola meyillendim acıdan korkunc bişidi:sok
annem de belki üsütmüssündür dedi ama ben hep üsüdügümden üstümü acmam hiçaltıma da battaniye serdim hatta. bilmiyorum valla ne oldu da bi daha olmasın litfenn
saol cnm. bilmiyorumn belkii
baştan beri bende fazla wcye çıkma var bende ama sorun değil diyo doktor sen yinede sor bakımyap yap..oh bu hafta bikacımızın kontrolu hep arka arkaya gelcek heralde benimde cuma kontrolum bende soylicem bendede ishal gibi bisey basladı oyle saat bası gitmiyorum tuvalete ama kabız degilim artık bi kac gundur hic zorlanmıyorum anlamadım
öbür mahalleden berfinbilgen bugün yada yarın sezos olcakmıss.. 34+ da. suyu azalmıs cok
yap yap..oh bu hafta bikacımızın kontrolu hep arka arkaya gelcek heralde benimde cuma kontrolum bende soylicem bendede ishal gibi bisey basladı oyle saat bası gitmiyorum tuvalete ama kabız degilim artık bi kac gundur hic zorlanmıyorum anlamadım
eyvah eyvahh ağzı durmuyo hiç desene babuş neyseki sonunda bakıcak dediler fiyat konuştumu sana
yok cnm üşütmekle alakası yok eşimde aynı şeyi dedi bana yok dedim bende öle sağ tarafımda bebek temelli sağa mailli duruyorum resmenatlatcaz inşallah senin az zamnın var şükret ben daha 6 hafta kadar bu acıları çekcem
baştan beri bende fazla wcye çıkma var bende ama sorun değil diyo doktor sen yinede sor bakım
hiç sevmiyorum o kızı gıcık suratlı gergedan yavrusu alsın bebesini kucağına otursun bi kenara yinede allah hayırlı doğumlar versin
yahu ne zormuş bebek kıyafeti asmak bitmiyo herşeyi yıkadım asacak yer bulamadım
baştan beri bende fazla wcye çıkma var bende ama sorun değil diyo doktor sen yinede sor bakım
hiç sevmiyorum o kızı gıcık suratlı gergedan yavrusu alsın bebesini kucağına otursun bi kenara yinede allah hayırlı doğumlar versin

hsalak kadınnn anlamamış zaar ne odunlar var yakıyamamm benim bebem ilk zamanlar sagdaydıı. top gibi olupp yatıyodu orda poposunu yedigimsimdi genelde solda kafası tam caprazdada ayakları duruyo saga dogru. ama dünn sola kactı. kalp atısını düstü ya. allahımm aklıma geldikce hemsireyi yolasım geliyo. makine 70 lere geldii ötmeye basladıı kırmızı kırmızı oldu o yazılar. 10 defa hemsire diye baslayıppp heeeemmmsiiireeeee diye devam ettim heralde. :sok bebegin kactıgını anlaması yarım saat sürdüü odun nolcek:sok
nerde gördün kızz ben hiç yüzünü hatırlamıyorum. ii biir gibi kalmıs aklımda
bende de oluyor dönem dönem, çözemedim neden olduğunu. hatta ben bildiğin ishal gibi yaşıyorum. sık tuvalete gidiyorum ve karın ağrısı da oluyor. magnezyum yapıyormuş, öyle demişti arkadaşlar. ama ben magnezyumu ne zamandır kullanıyorum, her zaman olmuyor.
koltukların üstüne temiz çarşaf serip üzerine yaydık biz canımannemin yaratıcılığı. arka arka yıkayınca, ve çok da sıktırmayınca kurumak bilmedi
salak kadınnn anlamamış zaar ne odunlar var ya
görmedim ama ordaki avatarına garezim var eskiden 2011 mayısta hamile kalmak isteyenler topiğindeydi topik dağıldı ditti biz ordaykende arada bir girip laf sokarcasına imalı konuşup yazıyodu sanki ona bişey diyen oldu yok gereksiz konuşuyomuşuz sayfalar ilerliyomuş abuk sabuk çok konuştu doğursun şimdi bakemm ölede bıdı bıdı konuşmaya benziyomu doğumm sağlıkla rabbim kucağına versin bebesini
aminn cnm. ben hatırlamıyorum gercekten. neyse allah yardım etsin
ay bu arada birbirinden bagımsız 4 kişi bana göbegin asagıya inmişş gögsünün altı bosalmıss didi:sok