2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
İzne çıkıcan diye yükleniyorlardır düşüncesizler...
Valla bugüne kadar temizlikle geçti canım :D Bi mutfağım kaldı onu da yarın yapıcam, 1 saat sonra dışarı çıkıcam annemle teyzeme gezmeye :D
İnşallah hemencecik izne çıkacanız günler gelir vallahi sıkılırsın dediler daha sıkılmadım :D

evet sebep o bencede akıllarında ne varsa yaptırma çabasına girdiler ki oysaki o tip değillerdi yada ben öyle sanıyordum amann boşver napalım canım ekmek parası:Dkatlanıyoruz...
ayyyy teyze ziyaretimi bayılırım gezmeye kısırda vardır inşallah nar ekşili yanındada kornişon turşu allah allahhhh sohbet muhabbet süper gez ohh doya doya canım:huhuu::huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben rüyalarımda hep sizlerle alakalı birşeyler görüyorum ya..
Dün gece doğum tablosu hazırlıyordum yeni konu açıp :D

Günaydın azoş :)
İyice organizatör oldu he sen de :D

Aaaaaaa Allah sağlık sıhhat versin inşallah...Hayırlı doğumlar nasip olsun..

ayyy çok küçükmüş bebeği yaaa rabbim hayırla doğum nasip etsin bebeğinede sağlık sıhhat versin inşallah

amin inşallah,Allah sağlıkla kurtarsın.Bebeğini küvöze koyacaklarmış galiba.

günaydın kızlar nasılsınız ?:utan:

Günaydın layla, iç güveysinden halliceyim ben sen nasılsın?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
:D hee ben de bilimsel yorum beklerken böle cevap verdi :D
evet daha da artmasın da kabuslarımız

Amin inşallah güzel doğum gerçekten

evet çok duygusala bağladık yavv

hacıyatmaz mı :D

ay Allah kurtarsın sağsalim ikisini de inşallah

maalesef onu sen yapamazsın canım
doğumu en sona kalanlardan biri yapacak sanırım
mesela aslı mı en küçük :)

evet en sonda ben varım sizinkiler nerdeyse ayını geçecek ben ozaman pırtlatacam inşallah kızımı:Dyaparım tabloyu bende siz bir bir dökülün hayırla hele tablo işi kolay:D:D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Günaydın kızlar.
Hayatım yazdıklarını okurken hem çok korktum hem de sonunda çok sevindim. Allahım kimseyi evladı ile sınamasın inşallah...
Benim hiç ama hiç keyfim yok kızlar. Yarım saat "kaliteli" uykuya muhtacım. Artık her gün ağlayarak uyanıyorum ağrıdan, daha ne kadar dayanabilirim böyle cidden bilmiyorum... Sinirlerim çok bozuldu... Neyse... Bugün varla yok arası burdayım sanırım. Hepinizi öperim...
selam canım.. hayırdır?sancıların mı cogaldı? mide degil ama galiba di mi?.. Allah kolayık versin tatlım... biz de seni öperiz şeker..:utan::utan:

Günaydın canım.Aynen ben de öyleyim.Birkaç gündür de boğazım ağrıyo,grip olacak gibiyim...Gece hasta olduğumdan mıdır, biraz derin uyumuşum...Ama yine sabah zor kalktım.
Şirkette doğuracaksın diyolar, sağ selamet bi izne çıksaydım.

Geçmiş olsun kuşum..dayan bu Cuma son gün di mi? izin başlıyo artık........
ama gelmemezlik yapma sakın, özlerim seni bennn :utan::utan:

Ben rüyalarımda hep sizlerle alakalı birşeyler görüyorum ya..
Dün gece doğum tablosu hazırlıyordum yeni konu açıp :D

ayy tatlım ya cok minnoşsun sen..:utan: öperim seni..........

Günaydın laylam.. nasılsın, keyiflerin nasıl?:utan:
ben aksam yatmadan famodin içtim Allahım aylardır ilk defa mide yanmasız bi gece geçirdim şükürler olsun............

:utan:KIZLAR HERKESE SELAMLAR, SEVGİLER..ÖPERİMMMMM:utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

günaydın aslı yıvvrummmm

kızz aslı yavrusuuuuu yada aslıcan derler bana hep yakın arkadaşlarım burdan 2sinide kullandınız bana garip oldum haaaa demekki nettende geçiyor bazı şeyler sanalda değilmiş herşey demek yakındakilerin kullandıkları cümleleri burdan duymak güzel:D:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

tekrar günaydın canım..biz sabahileyin telefonda konustuk ta:evet: azomm,pikecano günaydın.hosgeldiniz..kızlarr haberiniz varmı bi bakın hele benim tikır doğurdu.babası olan ''hayatım'' da hiç gayret yok.:evet::evet: bu tikır neye doğurdu deyin bana dünürlerim..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

güneydın canım yine uykusuz yine miğde bulanması ve ağrısı yüzünden sabahladım senin durumun benden iyice

bende kaburga ağrısı var, sırtıma vuruyo,ön taraftan da sızlıyo...oturamıyorum,yatamıyorum...gündüz olmazdı bugün bi tuhafım ama :(

Geçmiş olsun kuşum..dayan bu Cuma son gün di mi? izin başlıyo artık........
ama gelmemezlik yapma sakın, özlerim seni bennn :utan::utan:

Cuma son canım hamdolsun.Vallahi bi gayret geliyorum işe.3 gündür aynı kıyafeti giyiyorum düşün ne akşamdan hazırlamaya ne de sabah kıyafet aranmaya halim oluyo...
Bitse de gitsem modundayım :)
Evden girerim ben girmez miyim hiç :D

Hehe sorma valla babuşum..Bi de diğer taraftan benim_olan doğurdu rüyamda.

Oooo diğer tarafı da ele almışın maşallah :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Günaydın laylam.. nasılsın, keyiflerin nasıl?:utan:
ben aksam yatmadan famodin içtim Allahım aylardır ilk defa mide yanmasız bi gece geçirdim şükürler olsun............

hoşgeldin pikem ben yine uykusuzum gece 3 gibi kalktım miğde bulantısı ve yanmasıyla çıldırmak üzereyim ne ben ne eşim uyudu miğdemin olduğu yerde çıkıntı vardı ne olabilir ayakları tabiki o kadar uğraştık çekmedi inatla bende içeyim bugün bakayım faydası olacakmı

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
tekrar günaydın canım..biz sabahileyin telefonda konustuk ta:evet: azomm,pikecano günaydın.hosgeldiniz..kızlarr haberiniz varmı bi bakın hele benim tikır doğurdu.babası olan ''hayatım'' da hiç gayret yok.:evet::evet: bu tikır neye doğurdu deyin bana dünürlerim..

Abuuu babası bilmiyorsa ben nasıl bilem dünürüm :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

amannn boşver takılma havan var bak ilk sen doğum yaptın aslan gibi de ortalıkta geziyosun nazomm:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar