Evet benim rüyalar alengirli
ay kıyamam kız senin rüya da çok dokunaklıymış
dün karnın aşağıda falan dedi ya gelen doktor etkilendim sanırsam
Evet benim rüyalar alengirli
ay kıyamam kız senin rüya da çok dokunaklıymış
benimki de başına daş düşse benden bilir
dün limon sıkarken yüzüne gözüne sıçradı, offf sevinçççç diyo bana
Noldu dedim o da mı benim kabahatim
benimki de başına daş düşse benden bilir
dün limon sıkarken yüzüne gözüne sıçradı, offf sevinçççç diyo bana
Noldu dedim o da mı benim kabahatim
hah
zaten seninkiyle benimki bi benzerlik içindelerdi.kendilerini hamile sanıyorlar ya.terbiyeli arkadasım benim.ben yüzüne diyorum altına sey etsen sorumlusu sensin dicen diye..dün gece saat 10 da patates kızartması aşerdi adam ya.ben yaparım dedi.mutfağımın içine tükürmesin diye aldım elinde tavayı falan oturdu yedi bi güzel.bi doğursaydık yoksam baskül ailesi olcaz..hah
zaten seninkiyle benimki bi benzerlik içindelerdi.kendilerini hamile sanıyorlar ya.terbiyeli arkadasım benim.ben yüzüne diyorum altına sey etsen sorumlusu sensin dicen diye..dün gece saat 10 da patates kızartması aşerdi adam ya.ben yaparım dedi.mutfağımın içine tükürmesin diye aldım elinde tavayı falan oturdu yedi bi güzel.bi doğursaydık yoksam baskül ailesi olcaz..

ha çok komik yaa yılışk şeyler demiş
yalnız ben acayip kıskanıyorum babasından bile
eşim hep şöyle yapıyo
elini koyuyo diyom burda oynuyo
elimin altında o gelir babasının elinin altına diyo her seferinde ben diyom burda o diyo benim de elimin altında
geçen yine aynı şeyi söyledi
ben bi patladım
benim içimde oynuyo sen ne çok biliyosun UKALAAAAAAAAA diye bi bağırıp ağlamaya başladımçok kıskanıyorum yaa her gün oğlummmmm en çok anneni sev diyorum 9 aydır
kendi sıktığı limonuda senden biliyorsa seninkide aşmış baım azcık olayı yani
hah
zaten seninkiyle benimki bi benzerlik içindelerdi.kendilerini hamile sanıyorlar ya.terbiyeli arkadasım benim.ben yüzüne diyorum altına sey etsen sorumlusu sensin dicen diye..dün gece saat 10 da patates kızartması aşerdi adam ya.ben yaparım dedi.mutfağımın içine tükürmesin diye aldım elinde tavayı falan oturdu yedi bi güzel.bi doğursaydık yoksam baskül ailesi olcaz..
bizde olay tam tersi
eşim hep der ki
ayağın taşa takılsa benden bilceksin
ha çok komik yaa yılışk şeyler demiş
yalnız ben acayip kıskanıyorum babasından bile
eşim hep şöyle yapıyo
elini koyuyo diyom burda oynuyo
elimin altında o gelir babasının elinin altına diyo her seferinde ben diyom burda o diyo benim de elimin altında
geçen yine aynı şeyi söyledi
ben bi patladım
benim içimde oynuyo sen ne çok biliyosun UKALAAAAAAAAA diye bi bağırıp ağlamaya başladımçok kıskanıyorum yaa her gün oğlummmmm en çok anneni sev diyorum 9 aydır
benim ki akıntı gibi değildi ama ya
su gibi böle evvelki hafta da hep olmuştu öle sonra dra gittiğimizde bol su iç su da biraz azalma var dedi
kaçak mı var acaba
iyi seinki kenarda köşede yatıyosa benim ki malak gibi yayılıyo her gece onu itmekten bana fenalık geliyo
ama tikır daha 40a varmadan nası doğurmuş yaaa alla alla
de bana de bana hayatım tikırdaki bebemiz niye erken doğuyor 
ama seninki kız kızlar babaya, oğlanlar anaya düşkün olurbanane beni sevsin en çokkk
ben de ne olsa hep senin yüzünden diyom
bebeğime kaybedince de senin yüzünden demiştim
evlenmeseydim bunlar başıma gelmicekti bazen evet abartıyorum
ay Allah korusun
dün benim gördüğüm rüyada şöyle
apartman kapısındayım ama apartmanın içinde
büyük çöp poşeti var ve bi sürü mektup zarf
kendi adıma gelenleri ayırıyorum
öpleri poşete atıyorum
çocuğun biri geliyo esmer sakallı
kağıt topluyo ver o kağıtları bana diyo
tam kapıyı açıcam vazgeçiyorum ama adam itiyoben dışarı kaçıyorum sonra beni taciz ediyo ama sapığım oluyo resmen
sonra polisi arıyorum bu koşmaya başlıyo
polisler geliyo diyom kaçıyo
peşinden koşuyom
sonra yakalanıyo
ama adam hala bana sarkıyo
polisler de gülüyo
diyom siz gülünce yüz buluyo gülmesenize yaaaaaaa
odam sonra geliyo benim alt dudağımı bi ısırıyo iğrenççç
biriniz yardın edin be diyomm ama kimsede tık yok
sonra uyandım
ağlamaklı bi sesle dedim ki eşime rüyamda beni sapık kovalıyodu kimse yardım etmiyo
verdiği cevap
ben onun a.... koyarım
haa
aamutlu haberi size vermek istedimgeçmişi tam okumadım ama sanırım grupta yeni yılın ilk bebeği benim
01.01.2012 saat 03:40 ta oğlum Ömür Alp süpriz bi şekilde dünyaya geldi
henüz 15 günümüz vardı ama erken davrandı ufaklık
kısaca doğumu anlatıyım çünkü benim doğum gerçekten kısa sürdü yılbaşı gecesi saat 2 ye kadar akrabalarda misafirlikteydik saat 2 de eve geldim tuvalete gittim ve hafif akıntı vardı eşime seslendim hastaneye her ihtimale karsı kontrole gidelim dedik gittiğimde açıklık 9 cm olmuş ve o anda doguma aldılar düşünün yılbaşı kıyafetiyle gittim masaya dahi öyle cıktım en fazla 10 sancı falan cektim ve doğum oldu
yaklasık 15 dakika
garip bi şekilde acıklamyı hissetmemişim ebeler bile şaşırdı
yılbaşı günü saat 03:40 da normal doğumla 2400 gram(biraz küçükoğlum ömür alp dünyaya geldi ilk dogum olmasına ragmen sanırım kolay atlattım detaylı bi şekilde sonra yazarım çünkü oğluşum durmuyo maşallah deyin nazar degmesin
![]()
ALINTI
kızlar günaydın
dün gece uyurken dönerken karnım acayip acıdı
sonra uyumuşum
tekrar kalktığımda aklıma geldi
normalde gece kalkıp yatınca hareket ediyodu
bu gece hiç etmedi sabah kadar tuvalete kalktığımda dinledim yok hareket etmiyo
sabah oldu yine yok
servise bindim yok itiyom dürtüyom sallıyom pıt pıt vuruyom yok yolda kafayı yedim
saçmasapan şeyler düşünmeye başladım
tam yolun yarısında hareket etmesiyle bi ağlamaya başladım Allah'ım şükürler olsun şükürler olsun diye diye işe geldim
ben çok strese girdim yaa sona yaklaşmışken
zaten dudağımın üstünde de dana kadar sivilce çıktı stresten sanırım
Rabbim her nerde varsa yavrusuna kavuşmayı bekleyen sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allah acılarını yaşatmasın inşallah
kızlar ben her gece 3.30- 4 arası uyanıyorum sanki saat kurmus gibi uyandığımda deli gibi acıkmıs oluyorum.bişeyler tıkınıp geri yatıyorum acele acele böyle olan varmı.her gece yaa.yediğim yemekle alakası var desem değil.korkuyorum kendimden..
Merhabalar.Ben aslında çok uzun süredir sizleri takip ediyorum.Hepinizi nerdeyse çok iyi tanıyorum,sizin deyiminizle taa öteki mahalleden biliyorum sizleri ama siz ordan çıkınca bir daha oranın tadı kalmadı ve bende orayı okumayı bıraktım ara sıra giriyorum o kadar.Burda da tesadüfen sizleri buldum internette bir şey ararken ve yine okumaya devam ediyorum.Bu zamana kadar hiç yazmadım ama bende şubat annesi olucam allah nasip ederse.sizlere göre biraz geriyim sadece, 32 haftalık hamileyim.Bugüne kadar sizlerden çok şey öğrendim diyebilirimYazmaya pek vaktim olmadığı için sadece okuyorum bende.
yaa benim karnım iyice aşağılarda artık yaa oturduğumda bacaklarıma oturuyo karnımvarmı boyle olan ? gorenler karnımı tutup yukarı dogru destekleme ihtiyacı hisseder oldu
aman boşversene onları hepsi sinir bozucu şeyler işte..benimkide t v de hangi kadını görse yorum yapar beğenir oldu hadi 1-2 şaka dedim artık alınmaya başladım yani zaten hamilelikten dolayı aşırı komplex sahibi oldum resmen özgüvenim gitti birde onu bunu beğenince iyice sinir oluyorum bizde o sebeple tartıştık dün akşam
yok valla kuzum yediklerimi yazsam oha,çüş falan olursun yanibu lafı diyen kimdi be oha,çüş falan oldum yani...nerden aklımda kaldıysa
hepsi gıcık bee...bizim kavga sebeplerimiz irem sultan oluyor geneldesabah ben ireme bi bağırdım ödevini dün bitirdim dedi bitirmemiş,sınavı var sölememiş,sabah sabah ipadle oynuyor bunu görünce bi cemkirdim ben -rgulu sonra sesimizi duyan eşim bana bi seslendi cok seslisinden noluyor niye bağırıyosun diye bide ona bağırdım sen karısma diye.al sana 1 numaralı kavga sebebi sen bana bağırdın ben sana..2 sinede küstüm sonuc olarak
şimdi biri ödev yapıyor öbürü mesaj atıyor öpte barısalım diye.gıcık iştee..
günaydın azo kardeş:beyazbayrak::beyazbayrak:
Napıyon kuşum işler kolayladı mı? En son çok yoğun çalıştırıyordu pis müdür seni
berfinbilgen yarın yada öbürsü gün sezeryana alınıyormuş kızlar,diğer mahalleden.32. haftadaymış, suyu azaldığı için.Allah sağlıkla kurtulmak nasip etsin kendisine de bebeğine de.
berfinbilgen yarın yada öbürsü gün sezeryana alınıyormuş kızlar,diğer mahalleden.32. haftadaymış, suyu azaldığı için.Allah sağlıkla kurtulmak nasip etsin kendisine de bebeğine de.
bugün rahat gibiyim ya canım bakalım boş görürlerse belki bir iki iş kakalarlar genebir uyzuluk içerisindeler kendileri 2 haftadır hayırlısı.senin nasıl geçiyor evde günler anneciğin nasıl?
günaydın kızlar nasılsınız ?