2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
benimki de başına daş düşse benden bilir :)
dün limon sıkarken yüzüne gözüne sıçradı, offf sevinçççç diyo bana :D
Noldu dedim o da mı benim kabahatim :evet:

hahahah:evet:zaten seninkiyle benimki bi benzerlik içindelerdi.kendilerini hamile sanıyorlar ya.terbiyeli arkadasım benim.ben yüzüne diyorum altına sey etsen sorumlusu sensin dicen diye..dün gece saat 10 da patates kızartması aşerdi adam ya.ben yaparım dedi.mutfağımın içine tükürmesin diye aldım elinde tavayı falan oturdu yedi bi güzel.bi doğursaydık yoksam baskül ailesi olcaz..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hahahah:evet:zaten seninkiyle benimki bi benzerlik içindelerdi.kendilerini hamile sanıyorlar ya.terbiyeli arkadasım benim.ben yüzüne diyorum altına sey etsen sorumlusu sensin dicen diye..dün gece saat 10 da patates kızartması aşerdi adam ya.ben yaparım dedi.mutfağımın içine tükürmesin diye aldım elinde tavayı falan oturdu yedi bi güzel.bi doğursaydık yoksam baskül ailesi olcaz..

amnn ne güzel seninki en azından yediriyor nazom dün açım dedim yok dedi bana 9dan sonra mutfaktan bişey yemek içmek ysakmış su ve süt haricinde bana sonra miğdem diyormuşum bütün gece:(:(nazi kampı gibi anammm ev.neyseki bugün anamla bacım geliyor inşallah ohhhhhhh hazır yiycem artık uzuunnnca bir süre:D:Dyediğimede karışamaz hem onlar varken:evet::evet:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hahaha çok komik yaa yılışk şeyler demiş
yalnız ben acayip kıskanıyorum babasından bile
eşim hep şöyle yapıyo
elini koyuyo diyom burda oynuyo
elimin altında o gelir babasının elinin altına diyo her seferinde ben diyom burda o diyo benim de elimin altında
geçen yine aynı şeyi söyledi
ben bi patladım
benim içimde oynuyo sen ne çok biliyosun UKALAAAAAAAAA diye bi bağırıp ağlamaya başladım :cokkomik: çok kıskanıyorum yaa her gün oğlummmmm en çok anneni sev diyorum 9 aydır :D

Benim de eşimin bebeği sevmesi, bebeğin de eşime tepki vermesi çok hoşuma gidiyo.
Rahmetli babamla ilişkimiz hep mesafeliydi, uzaktık, sevgisini göstermedi bize hiç.
O yüzden kızımla babası çok sevsin, çok iyi anlaşsın çok istiyorum.

kendi sıktığı limonuda senden biliyorsa seninkide aşmış baım azcık olayı yani:D:D

Evet herşeyin sorumlusu benim :cokkomik:

Ay sorma, bizimki de dün abur cuburları doldurup gelmiş. Annem bebeğin nevresimlerini, uyku setlerini filan yıkamıştı, onları beşiklere yerleştirdiler ikisi.
Sonra bana diyo ki eee bunun üstüne şimdi bi keyif çayı içelim hadi :D Canım istedi :D
Yaparsan içeriz dedim ben de :) Yaptı Allahtan da içti abur cuburlarıyla.

bizde olay tam tersi
eşim hep der ki
ayağın taşa takılsa benden bilceksin :D

Ben de suç atmayı severim de eşim beni geçti :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hahaha çok komik yaa yılışk şeyler demiş
yalnız ben acayip kıskanıyorum babasından bile
eşim hep şöyle yapıyo
elini koyuyo diyom burda oynuyo
elimin altında o gelir babasının elinin altına diyo her seferinde ben diyom burda o diyo benim de elimin altında
geçen yine aynı şeyi söyledi
ben bi patladım
benim içimde oynuyo sen ne çok biliyosun UKALAAAAAAAAA diye bi bağırıp ağlamaya başladım :cokkomik: çok kıskanıyorum yaa her gün oğlummmmm en çok anneni sev diyorum 9 aydır :D

benim ki akıntı gibi değildi ama ya
su gibi böle evvelki hafta da hep olmuştu öle sonra dra gittiğimizde bol su iç su da biraz azalma var dedi
kaçak mı var acaba

:cak:

iyi seinki kenarda köşede yatıyosa benim ki malak gibi yayılıyo her gece onu itmekten bana fenalık geliyo :D

ama tikır daha 40a varmadan nası doğurmuş yaaa alla alla :utan:

canım erkek cocukları anneye daha düşkün oluyor derler.hani oğlum yok ama etraftan hep öle gözlemlerim.kızlarda babacı oluyor genelde.büyüdüklerinde popişleri tutusunca anneci oluyorlar örnek ben:evet: de bana de bana hayatım tikırdaki bebemiz niye erken doğuyor :evet:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ama seninki kız kızlar babaya, oğlanlar anaya düşkün olur :D banane beni sevsin en çokkk

ben de ne olsa hep senin yüzünden diyom
bebeğime kaybedince de senin yüzünden demiştim
evlenmeseydim bunlar başıma gelmicekti bazen evet abartıyorum

He evet ben de düşük yapınca senin yüzünden demiştim :)
Neden benim yüzümden deyince,onu bilemedim ama :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ay Allah korusun

dün benim gördüğüm rüyada şöyle

apartman kapısındayım ama apartmanın içinde
büyük çöp poşeti var ve bi sürü mektup zarf
kendi adıma gelenleri ayırıyorum
öpleri poşete atıyorum
çocuğun biri geliyo esmer sakallı
kağıt topluyo ver o kağıtları bana diyo
tam kapıyı açıcam vazgeçiyorum ama adam itiyoben dışarı kaçıyorum sonra beni taciz ediyo ama sapığım oluyo resmen
sonra polisi arıyorum bu koşmaya başlıyo
polisler geliyo diyom kaçıyo
peşinden koşuyom
sonra yakalanıyo
ama adam hala bana sarkıyo
polisler de gülüyo
diyom siz gülünce yüz buluyo gülmesenize yaaaaaaa
odam sonra geliyo benim alt dudağımı bi ısırıyo iğrenççç
biriniz yardın edin be diyomm ama kimsede tık yok
sonra uyandım
ağlamaklı bi sesle dedim ki eşime rüyamda beni sapık kovalıyodu kimse yardım etmiyo
verdiği cevap
ben onun a.... koyarım :D

son cümleye bittim ben yaaaaaa hahahaahahaaa:D:Dtövbe yarabbim ne güldüm eşinin cevabına:D
hayrolsun canım rüyan ama sonlara yaklaştıkça kabuslar çoğalıyor bunu anladım ben herkes resmen film çeviriyor gece rüyada anam ne böyle:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
mutlu haberi size vermek istedim :) geçmişi tam okumadım ama sanırım grupta yeni yılın ilk bebeği benim :) 01.01.2012 saat 03:40 ta oğlum Ömür Alp süpriz bi şekilde dünyaya geldi :) henüz 15 günümüz vardı ama erken davrandı ufaklık :) kısaca doğumu anlatıyım çünkü benim doğum gerçekten kısa sürdü yılbaşı gecesi saat 2 ye kadar akrabalarda misafirlikteydik saat 2 de eve geldim tuvalete gittim ve hafif akıntı vardı eşime seslendim hastaneye her ihtimale karsı kontrole gidelim dedik gittiğimde açıklık 9 cm olmuş ve o anda doguma aldılar düşünün yılbaşı kıyafetiyle gittim masaya dahi öyle cıktım en fazla 10 sancı falan cektim ve doğum oldu :) yaklasık 15 dakika:) garip bi şekilde acıklamyı hissetmemişim ebeler bile şaşırdı:)
yılbaşı günü saat 03:40 da normal doğumla 2400 gram(biraz küçük:) oğlum ömür alp dünyaya geldi ilk dogum olmasına ragmen sanırım kolay atlattım detaylı bi şekilde sonra yazarım çünkü oğluşum durmuyo maşallah deyin nazar degmesin:)

ALINTI

Mükemmel ya, Allah analı babalı büyütsün...Hayallerimdeki doğum şekli :D

kızlar günaydın
dün gece uyurken dönerken karnım acayip acıdı
sonra uyumuşum
tekrar kalktığımda aklıma geldi
normalde gece kalkıp yatınca hareket ediyodu
bu gece hiç etmedi sabah kadar tuvalete kalktığımda dinledim yok hareket etmiyo
sabah oldu yine yok
servise bindim yok itiyom dürtüyom sallıyom pıt pıt vuruyom yok yolda kafayı yedim
saçmasapan şeyler düşünmeye başladım
tam yolun yarısında hareket etmesiyle bi ağlamaya başladım Allah'ım şükürler olsun şükürler olsun diye diye işe geldim
ben çok strese girdim yaa sona yaklaşmışken
zaten dudağımın üstünde de dana kadar sivilce çıktı stresten sanırım
Rabbim her nerde varsa yavrusuna kavuşmayı bekleyen sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allah acılarını yaşatmasın inşallah

Aminnnnn inşallah, kıyamam kız çok duygusallaştık :(

kızlar ben her gece 3.30- 4 arası uyanıyorum sanki saat kurmus gibi uyandığımda deli gibi acıkmıs oluyorum.bişeyler tıkınıp geri yatıyorum acele acele böyle olan varmı.her gece yaa.yediğim yemekle alakası var desem değil.korkuyorum kendimden..

Ben varım :D Çişe kalktığımda çok aç oluyorum ama uyku tatlı geldiğinden mutfağa kadar gidemeyip aç aç yatıyorum :D

Merhabalar.Ben aslında çok uzun süredir sizleri takip ediyorum.Hepinizi nerdeyse çok iyi tanıyorum,sizin deyiminizle taa öteki mahalleden biliyorum sizleri ama siz ordan çıkınca bir daha oranın tadı kalmadı ve bende orayı okumayı bıraktım ara sıra giriyorum o kadar.Burda da tesadüfen sizleri buldum internette bir şey ararken ve yine okumaya devam ediyorum.Bu zamana kadar hiç yazmadım ama bende şubat annesi olucam allah nasip ederse.sizlere göre biraz geriyim sadece, 32 haftalık hamileyim.Bugüne kadar sizlerden çok şey öğrendim diyebilirim :)Yazmaya pek vaktim olmadığı için sadece okuyorum bende.

Hoşgeldin :)

yaa benim karnım iyice aşağılarda artık yaa oturduğumda bacaklarıma oturuyo karnım :cokkomik: varmı boyle olan ? gorenler karnımı tutup yukarı dogru destekleme ihtiyacı hisseder oldu :cokkomik:

Benim karnımda bacaklarıma oturur vaziyette :D Ama annem karnın inmedi diyor inatla, bence indi yaaa :(

aman boşversene onları hepsi sinir bozucu şeyler işte..benimkide t v de hangi kadını görse yorum yapar beğenir oldu hadi 1-2 şaka dedim artık alınmaya başladım yani zaten hamilelikten dolayı aşırı komplex sahibi oldum resmen özgüvenim gitti birde onu bunu beğenince iyice sinir oluyorum bizde o sebeple tartıştık dün akşam:mendil:

Benimkisi de bana "hacıyatmaz" diyor :D Tip olarak onlara benziyormuşum, ne kadan kibar bi kocam var :p

yok valla kuzum yediklerimi yazsam oha,çüş falan olursun yani:evet::evet: bu lafı diyen kimdi be oha,çüş falan oldum yani...nerden aklımda kaldıysa

Avrupa Yakası Selin :D

hepsi gıcık bee...bizim kavga sebeplerimiz irem sultan oluyor genelde :D sabah ben ireme bi bağırdım ödevini dün bitirdim dedi bitirmemiş,sınavı var sölememiş,sabah sabah ipadle oynuyor bunu görünce bi cemkirdim ben -rgulu sonra sesimizi duyan eşim bana bi seslendi cok seslisinden noluyor niye bağırıyosun diye bide ona bağırdım sen karısma diye.al sana 1 numaralı kavga sebebi sen bana bağırdın ben sana..2 sinede küstüm sonuc olarak :evet: şimdi biri ödev yapıyor öbürü mesaj atıyor öpte barısalım diye.gıcık iştee..

Msj atması çok romantikmiş :D
Zaten hep tecrübeli olanlar söylüyorlar, eşler arasındaki kavga sebebi çocuk olduktan sonra hep çocuk ile alakalı oluyormuş :D

Herkese günaydın kızlar :beyazbayrak:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
berfinbilgen yarın yada öbürsü gün sezeryana alınıyormuş kızlar,diğer mahalleden.32. haftadaymış, suyu azaldığı için.Allah sağlıkla kurtulmak nasip etsin kendisine de bebeğine de.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Napıyon kuşum işler kolayladı mı? En son çok yoğun çalıştırıyordu pis müdür seni :D

bugün rahat gibiyim ya canım bakalım boş görürlerse belki bir iki iş kakalarlar gene:Dbir uyzuluk içerisindeler kendileri 2 haftadır hayırlısı.senin nasıl geçiyor evde günler anneciğin nasıl?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
berfinbilgen yarın yada öbürsü gün sezeryana alınıyormuş kızlar,diğer mahalleden.32. haftadaymış, suyu azaldığı için.Allah sağlıkla kurtulmak nasip etsin kendisine de bebeğine de.

Aaaaaaa Allah sağlık sıhhat versin inşallah...Hayırlı doğumlar nasip olsun..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

ayyy çok küçükmüş bebeği yaaa rabbim hayırla doğum nasip etsin bebeğinede sağlık sıhhat versin inşallah

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bugün rahat gibiyim ya canım bakalım boş görürlerse belki bir iki iş kakalarlar gene:Dbir uyzuluk içerisindeler kendileri 2 haftadır hayırlısı.senin nasıl geçiyor evde günler anneciğin nasıl?

İzne çıkıcan diye yükleniyorlardır düşüncesizler...
Valla bugüne kadar temizlikle geçti canım :D Bi mutfağım kaldı onu da yarın yapıcam, 1 saat sonra dışarı çıkıcam annemle teyzeme gezmeye :D
İnşallah hemencecik izne çıkacanız günler gelir vallahi sıkılırsın dediler daha sıkılmadım :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar