2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ayy tatlım cok geçmiş olsun..:sok ben hiç bilmiyodum bunları.. 7 ay hastanede yattın dmek.. ama bak bu minnoşun cok şükür yormadı annesinibu sefer... insallahda büyütmesi sorunsuz cok kolay hayırlı bi evlad vermiştir Rabbim...

sağolasın arkadaşım özellikle eşim yaşadıklarımdan dolayı bir daha çocuk istemedik ama oğlumun biraz psikolojisi bozuldu sonra profösore götürdük kadın eğer durumunuz varsa kardeş yapın bu çocuğun tek derdi yalnızlık diyince ikinciyi yaptık çok şükür çok huzurlu çok rahat hamilelik geçirdim

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
laylam güle güle büyüsün kuzun içinde inşallah resmini çek yerleştirince herşeyini meraktan çatlarız sonra...:D
bu arada esra79 öyle durur tuğbişim put gibi ben kaç kez sordum hele hiç mesajda yazmışlığı yokmuş okumuşluğu var neyseki öyle sinsice takip ediyor baksana:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

bekliyoruz efemmm kayrayı bende çok düşünmüştüm sonra vazgeçtik adıyla büyüsün inşallah çok güsel öteki oğlanın adı ne?

haaa haaaaa:cokkomik:bende eymeni düşündüm önce sonra akrabalardan biri koydu diye vazgeçtik büyük oğlanın BATURHAN YİĞİT

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
laylam güle güle büyüsün kuzun içinde inşallah resmini çek yerleştirince herşeyini meraktan çatlarız sonra...:D
bu arada esra79 öyle durur tuğbişim put gibi ben kaç kez sordum hele hiç mesajda yazmışlığı yokmuş okumuşluğu var neyseki öyle sinsice takip ediyor baksana:D
nato kafa nato mermer kime diyoz ki bizz öle bakadur sen :hihh:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

evet küçüğümün ismi büyük oğlanın baturhan yiğit

aşk olsun babuş bu 4 cü soruşun unutuyosun hep eşim çerkez şamilden belli değilmi adam çok istedi çerkes ismi olsun diye kıramadım

He evet bende sorduktan sonra bunun binbeşyüzüncü olduğunu hatırladım laylam, sorry :D:D
Şamile kadar başka güzel isimler de vardı ama...
Bi ara ben de düşündüm de kız isimleri hep çok acayip.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

sağolasın arkadaşım özellikle eşim yaşadıklarımdan dolayı bir daha çocuk istemedik ama oğlumun biraz psikolojisi bozuldu sonra profösore götürdük kadın eğer durumunuz varsa kardeş yapın bu çocuğun tek derdi yalnızlık diyince ikinciyi yaptık çok şükür çok huzurlu çok rahat hamilelik geçirdim

yerim ben büyük olusunu.. :lilav: insallah basta kendisine ve sonra abisine ve size de cok hayırlı gelir bu minnoş oglun..:utan::utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

haaa haaaaa:cokkomik:bende eymeni düşündüm önce sonra akrabalardan biri koydu diye vazgeçtik büyük oğlanın BATURHAN YİĞİT

zevklerimiz aynı demekki ama 2 isimde bana karizma bir erkek ismini anımsatıyo rabbim hayırlı evlatlar versin yiğitt vayyy be yirim ben onu yağız ismide çok hoşuma gider benim

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

Teşekkür ederiz teyzesi kıyafetlerimizi de akşamdan yıkamaya başlayayım bu hafta oğlumun odasıyla uğraşıyım bitincede sizin için fotolar çekeyim

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
He evet bende sorduktan sonra bunun binbeşyüzüncü olduğunu hatırladım laylam, sorry :D:D
Şamile kadar başka güzel isimler de vardı ama...
Bi ara ben de düşündüm de kız isimleri hep çok acayip.

yok kocam illa şamil olsun dedi hatta küstü bana ben kabul edincede çocuk gibi sevindi garibim bi isim içinde kalbini kırmayayım dedim dediğin gibi çoğu j ile başlıyo acayip isimler şamilin söylemeside kolay sende janset koysaydın babuş

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

zevklerimiz aynı demekki ama 2 isimde bana karizma bir erkek ismini anımsatıyo rabbim hayırlı evlatlar versin yiğitt vayyy be yirim ben onu yağız ismide çok hoşuma gider benim

bak şimdi büyüğün ismi yiğitya ikinciyide yağız olsun dedim anlamları aynı diye eşim beğenmedi bu kadar olur isim zevkimiz aynı gerçektende nazom kayralar çok yakışıklı oluyor dediydi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar