2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bu arada kızlar şunu belirteyim sakın banim yaptığım hatayı yapmayın çok ara vermeden ikinciyi yapın sonra pişman oluyorsunuz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bak şimdi büyüğün ismi yiğitya ikinciyide yağız olsun dedim anlamları aynı diye eşim beğenmedi bu kadar olur isim zevkimiz aynı gerçektende nazom kayralar çok yakışıklı oluyor dediydi

harbiden öleymiş laylam kızdada azra,ecmel,hira,nisa bu isimler çok hoşuma gidiyo gerçekten kayralar çok yakışıklı olur kumral yeşil gözlü olurlar genelde sana benzer annesi oğlunda

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

evet küçüğümün ismi büyük oğlanın baturhan yiğit

aşk olsun babuş bu 4 cü soruşun unutuyosun hep eşim çerkez şamilden belli değilmi adam çok istedi çerkes ismi olsun diye kıramadım

benim eşimde çerkes.. Neyseki öyle bir isim talebi olmadı. Biizm oğlanın ismide ÖNDER SELİM olcak inşalalh..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende cıkıyorum canlar. :beyazbayrak: cantamı hazırlıycam artıkın. evde de işlerim yıgıldı. dahası camasırlrım yıgıldı. su camasırları bitireyim sonra temizlik yaptırıcam artık.dogurmadan ev kirlenirse yarım gün daha alırım napim :utan: yemekte yapmam lazım yaff offf offf:böö: hadi görüsürükkk arada bakarım size:huhuu:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bende cıkıyorum canlar. :beyazbayrak: cantamı hazırlıycam artıkın. evde de işlerim yıgıldı. dahası camasırlrım yıgıldı. su camasırları bitireyim sonra temizlik yaptırıcam artık.dogurmadan ev kirlenirse yarım gün daha alırım napim :utan: yemekte yapmam lazım yaff offf offf:böö: hadi görüsürükkk arada bakarım size:huhuu:

aman ecrinim işin çokmuş, yorma kendini...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

harbiden öleymiş laylam kızdada azra,ecmel,hira,nisa bu isimler çok hoşuma gidiyo gerçekten kayralar çok yakışıklı olur kumral yeşil gözlü olurlar genelde sana benzer annesi oğlunda

kız isimlerinde güzelmiş benim şansım kalmadı kız olsun diye çok uğraştım ama olmadı kısmet inşallah senin olur

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

kız isimlerinde güzelmiş benim şansım kalmadı kız olsun diye çok uğraştım ama olmadı kısmet inşallah senin olur

teşekkür ederim inşallah rabbimden tek temennim o eli ayağı düzgün sağlıklı birde kız çocuğu nasp etsin dahada gerek yok başka bebeğe eymenim 2 yaşına gelsin 3.temellerini atcam(ne demişim ben yaa allah mı söyletti ne 2.nin yazcaktım) allah nasip eder ömür verirse inşallah

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
benim eşimde çerkes.. Neyseki öyle bir isim talebi olmadı. Biizm oğlanın ismide ÖNDER SELİM olcak inşalalh..

aaaa ne tesatüf ilkinde benimkininde olmadı bunun kız olduğuna o kadar emindimki oğlan olursa sen istediğini koy demiştim nerden dediysem sonra dr erkek diyince hem onun hem benim begendimiz isimi koyduk senin oğlanın ismide pek oturaklı ağırmış ismiyle çok yaşasın inşallah

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

aaaa ne tesatüf ilkinde benimkininde olmadı bunun kız olduğuna o kadar emindimki oğlan olursa sen istediğini koy demiştim nerden dediysem sonra dr erkek diyince hem onun hem benim begendimiz isimi koyduk senin oğlanın ismide pek oturaklı ağırmış ismiyle çok yaşasın inşallah

inşalllah Laylacım.. ben Selim ismini çok severim, bide ön isim koyalım dedik. O da ÖNDER olsun dedi eşim. Öyle gelişti bizim isim maceramız..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

bak şimdi büyüğün ismi yiğitya ikinciyide yağız olsun dedim anlamları aynı diye eşim beğenmedi bu kadar olur isim zevkimiz aynı gerçektende nazom kayralar çok yakışıklı oluyor dediydi

Benim arkadaşlarım var iki kardeş yağızla yiğit :)
Eğer oğlum olsa ben de Kayra koyacaktım ama:)
Kartal Kayra.

bu arada kızlar şunu belirteyim sakın banim yaptığım hatayı yapmayın çok ara vermeden ikinciyi yapın sonra pişman oluyorsunuz

Ben de ara vermeden istiyorum 2.yi.
Yaş zaten ilerlediği için pek ara verme lüksüm de yok gibi...Allah nasip ederse tabi.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
24te oğlum doğcak
26da kızım dünyaya gelir inşallah dahada düşünmeyiz bebek filan yeter sonrada kariyer hayatına devam

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
inşalllah Laylacım.. ben Selim ismini çok severim, bide ön isim koyalım dedik. O da ÖNDER olsun dedi eşim. Öyle gelişti bizim isim maceramız..

Biz çok isim aradık kızımıza.Eşimle hiç Zevklerimiz uyuşmuyor.
Benim beğendiğimi o beğenmedi, onunkileri ben. Bi ara düşünmeyi bıraktık hatta.
Zor işmiş isim seçmek.
İki ismi sevmememe rağmen, anlaşamayınca iki isimli oldu çocuk :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar