bak şimdi büyüğün ismi yiğitya ikinciyide yağız olsun dedim anlamları aynı diye eşim beğenmedi bu kadar olur isim zevkimiz aynı gerçektende nazom kayralar çok yakışıklı oluyor dediydi
evet küçüğümün ismi büyük oğlanın baturhan yiğit
aşk olsun babuş bu 4 cü soruşun unutuyosun hep eşim çerkez şamilden belli değilmi adam çok istedi çerkes ismi olsun diye kıramadım
ben ekşi sevmem banane :böö:
bu arada kızlar şunu belirteyim sakın banim yaptığım hatayı yapmayın çok ara vermeden ikinciyi yapın sonra pişman oluyorsunuz
bende cıkıyorum canlar. :beyazbayrak: cantamı hazırlıycam artıkın. evde de işlerim yıgıldı. dahası camasırlrım yıgıldı. su camasırları bitireyim sonra temizlik yaptırıcam artık.dogurmadan ev kirlenirse yarım gün daha alırım napimyemekte yapmam lazım yaff offf offf:böö: hadi görüsürükkk arada bakarım size
harbiden öleymiş laylam kızdada azra,ecmel,hira,nisa bu isimler çok hoşuma gidiyo gerçekten kayralar çok yakışıklı olur kumral yeşil gözlü olurlar genelde sana benzer annesi oğlunda
kız isimlerinde güzelmiş benim şansım kalmadı kız olsun diye çok uğraştım ama olmadı kısmet inşallah senin olur
kız isimlerinde güzelmiş benim şansım kalmadı kız olsun diye çok uğraştım ama olmadı kısmet inşallah senin olur
benim eşimde çerkes.. Neyseki öyle bir isim talebi olmadı. Biizm oğlanın ismide ÖNDER SELİM olcak inşalalh..
üçüncü çoçukta kız olur belli olmaz
aaaa ne tesatüf ilkinde benimkininde olmadı bunun kız olduğuna o kadar emindimki oğlan olursa sen istediğini koy demiştim nerden dediysem sonra dr erkek diyince hem onun hem benim begendimiz isimi koyduk senin oğlanın ismide pek oturaklı ağırmış ismiyle çok yaşasın inşallah
yok kız falan istemem artık şaka gibi üç çocuk Allah olmayanlara versin hele bu yaştan sonra doğurmam(büyük konuşmayayım)
bak şimdi büyüğün ismi yiğitya ikinciyide yağız olsun dedim anlamları aynı diye eşim beğenmedi bu kadar olur isim zevkimiz aynı gerçektende nazom kayralar çok yakışıklı oluyor dediydi
bu arada kızlar şunu belirteyim sakın banim yaptığım hatayı yapmayın çok ara vermeden ikinciyi yapın sonra pişman oluyorsunuz
inşalllah Laylacım.. ben Selim ismini çok severim, bide ön isim koyalım dedik. O da ÖNDER olsun dedi eşim. Öyle gelişti bizim isim maceramız..
selam kızlar..bebişlerin isimlerimi söz konusu