odayı hazırlayayım resimler çeker koyarım teyzesi ismimiz ŞAMİL KAYRA
Çerkes misiniz Laylam?
ayy tatlım cok geçmiş olsun..:sok ben hiç bilmiyodum bunları.. 7 ay hastanede yattın dmek.. ama bak bu minnoşun cok şükür yormadı annesinibu sefer... insallahda büyütmesi sorunsuz cok kolay hayırlı bi evlad vermiştir Rabbim...
evet küçüğümün ismi büyük oğlanın baturhan yiğitbilmem ol mu acaba
birinin ismi mi canım?
adıyla büyüsün inşallah
Çerkes misiniz Laylam?
kızlar ben birazdan çıkıcam
salı pazarına gidiyom bişey isteyin var midir
kızlar ben birazdan çıkıcam
salı pazarına gidiyom bişey isteyin var midir
bekliyoruz efemmm kayrayı bende çok düşünmüştüm sonra vazgeçtik adıyla büyüsün inşallah çok güsel öteki oğlanın adı ne?
nato kafa nato mermer kime diyoz ki bizz öle bakadur sen :hihh:laylam güle güle büyüsün kuzun içinde inşallah resmini çek yerleştirince herşeyini meraktan çatlarız sonra...
bu arada esra79 öyle durur tuğbişim put gibi ben kaç kez sordum hele hiç mesajda yazmışlığı yokmuş okumuşluğu var neyseki öyle sinsice takip ediyor baksana
evet küçüğümün ismi büyük oğlanın baturhan yiğit
aşk olsun babuş bu 4 cü soruşun unutuyosun hep eşim çerkez şamilden belli değilmi adam çok istedi çerkes ismi olsun diye kıramadım
sağolasın arkadaşım özellikle eşim yaşadıklarımdan dolayı bir daha çocuk istemedik ama oğlumun biraz psikolojisi bozuldu sonra profösore götürdük kadın eğer durumunuz varsa kardeş yapın bu çocuğun tek derdi yalnızlık diyince ikinciyi yaptık çok şükür çok huzurlu çok rahat hamilelik geçirdim
haaa haaaaabende eymeni düşündüm önce sonra akrabalardan biri koydu diye vazgeçtik büyük oğlanın BATURHAN YİĞİT
laylam güle güle büyüsün kuzun içinde inşallah resmini çek yerleştirince herşeyini meraktan çatlarız sonra...
bu arada esra79 öyle durur tuğbişim put gibi ben kaç kez sordum hele hiç mesajda yazmışlığı yokmuş okumuşluğu var neyseki öyle sinsice takip ediyor baksana
He evet bende sorduktan sonra bunun binbeşyüzüncü olduğunu hatırladım laylam, sorry
Şamile kadar başka güzel isimler de vardı ama...
Bi ara ben de düşündüm de kız isimleri hep çok acayip.
kendine ii bak pikemKızlar ben kacıyorum.. hepinizi öperimk.. iyi bakın kendinize................
yok canım yani dedenin amcanın ismi falan mı manasında dedim
ekşi mi ıyyyy
çapa'da da var
zevklerimiz aynı demekki ama 2 isimde bana karizma bir erkek ismini anımsatıyo rabbim hayırlı evlatlar versin yiğitt vayyy be yirim ben onu yağız ismide çok hoşuma gider benim
Kızlar ben kacıyorum.. hepinizi öperimk.. iyi bakın kendinize................