2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

heeee benden mi bahsediyosun kızz ben atlatmadım mı o erken doğum şeysini aslı var benden sonra haberin olsun :D oda çıta altında benim gibi

günaydın babuşummm ohh ohhh ne güselll evler temizlenmiş misler gibi olunmuş sıla hanım iyi sen izne çıkıyosun süperr valla maşallah
kayınvaliden ne yaptı ayrıntılarıyla merak ettim doğrusu bende cumartesi günnü temizledim evimi pazar günüde toto büyüttüm ohh be dedim yarım günün bile ne kadar faydası var :utan:

enterasan bişi oldu bir yere taksit ödememiz vardı eşimle dün gittik gezerken birden yatak odası takımı almaya karar verdi şaştım kaldım önümüzdeki hafta sonu mobilya gelcek evdeki eskileri nasıl sökcez yerinden eşyaları nasıl yerleştircem hiç bilmiyorum aksi gibi bebek mobilyasıda bu hafta gelcek :acep: hepsi üst üste geldi

Oh güle güle kullan lidoşum hayırlı uğurlu olsun,yeni yıl yeni mobilyalar :D
Süper...
Sağlıkla kullanın...
Kayınvalide napsın camları silmiş bi tek, uzmanlığıdır zaten :D Gerisini annem yaptı.
Sağolsun ama yine de Allah razı olsun.Ben zaten temizliğin ortasında hastaneye gittim, geldiğimde tamamlamışlardı nerdeyse...
Bi de halıları versem tamamdır artık.
Büyük temizlik oldu, üzerinden temizlemek kolay.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ay kuzum bilmiyorumki, bebek anne karnında nasılsa doğunca da öyle olur derlermiş. annem söylüyor. senin bu oğlan canına okuyacak diyor :D elleriyle kasıklarımı ayaklarıyla kaburgalarımı olmak suretiyle geriniyor da geriniyor. artık günleri azalttık. sabır diyorum...

Onu ben de duydum.Anne karnındaki rutinlerini sürdürürmüş.
Neyse bizimki gece uyuyor Allahtan :)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Aynen kaburga ağrısı bende de bar little'ım.Sorma.Bazen diyorum ki,kaburgamın ucunda bişey mi var yoksa neden bu kadar acıyo...
Aynı ağrı yerinin simetriğinde sırtım da ağrıyo ama.
Duruş bozukluğundan da kaynaklanıyor ama bence, vücut ağırlık merkezimiz de değişti tabi haliyle.
Bu sabah tartıldım 8 kg almışım :(
8-9 kiloyla tamamlarım diyodum ama tamamlayamayacağım galiba, moralim bozuldu :(

yok tatlım bnm ağrının sebebi duruş bozukluğu değil. bildiğin tepikliyor, en iyi ihitimalle ittiriyor :( aman hareketli olsun endişelendirmesin beni de katlancaz artık...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yok tatlım bnm ağrının sebebi duruş bozukluğu değil. bildiğin tepikliyor, en iyi ihitimalle ittiriyor :( aman hareketli olsun endişelendirmesin beni de katlancaz artık...

Evet benimki de ittiriyor,orda hem fikirim.Ama bazen düzgün oturamadığımda da oluyor sanki aynı ağrı.
Bi de şey farkettim bu çocuk çalışkan biri olacak evde oynamıyor, iş yerinde maşallahı var.
İki gündür bana kök söktürdü ama işyerine geldiğimden beri dakika durmadı velet.
Babası gibi işkolik mi olacak acaba.Bi tanesi yetiyodu aslında

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
blu günaydın canım..
şükür sancın çıkmamış nst de çok sevindim sıla hanımcım azcık daha sıksın dişini yaa vaktinde gelsin inşallah.ohhhh herkes birer birer izne ayrılıyor sende bir gzel dinlen inşallah canımmm

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
leader güle güle kullan yeni takımını... yatak odası değiştirmek zor olur diye en çok parayı ona vermiştim zamanında. 4 kere servise gelerek içine ettiler. aklıma hemen o geldi bak sinirimden :sinir:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
karlı kayseri sabahından hepinize günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

blu günaydın canım..
şükür sancın çıkmamış nst de çok sevindim sıla hanımcım azcık daha sıksın dişini yaa vaktinde gelsin inşallah.ohhhh herkes birer birer izne ayrılıyor sende bir gzel dinlen inşallah canımmm

Günaydın aslıcım...Sancı çıkmadı dedi doktor ama nst'de benim gördüğüm kadarıyla 2-3 tane düzeni olmayan sancı var sanki.Kendi doktoruma da göstereceğim bakalım.
Sende ne var ne yok?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Günaydın aslıcım...Sancı çıkmadı dedi doktor ama nst'de benim gördüğüm kadarıyla 2-3 tane düzeni olmayan sancı var sanki.Kendi doktoruma da göstereceğim bakalım.
Sende ne var ne yok?

ayy çıkmasın az daha yaa c.tesi okuduğumda resmen heycan yaptım siz böyle yazınca kalbim nasıl çarpıyor anlatamam:D
ne olsun dün bir temizlik yapayım dedim belimin çok afedersin içine yaptım ayıptır söylemesi:D
sağ tarafım tutmuyor:(:(sonra beni öyle gören eşimlede bir dünya tartıştıktan sonra yattım gelsim canım:)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Sende ne var ne yok?

günaydın aslıı, kar soğuğu buralara kadar geldi heee :D

bblaucum 50nin altındaysa hele de düzensizse normal karşılıyorlar. NST hemşireleriyle ile kanka oldum artık. doktor NST'n harika dedi. evet ben de öyle düşünmüştüm bakınca dedim. senin sırtın yere gelmez artık dedi. pis pis sırıttı :cokkomik:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bblaucum 50nin altındaysa hele de düzensizse normal karşılıyorlar. NST hemşireleriyle ile kanka oldum artık. doktor NST'n harika dedi. evet ben de öyle düşünmüştüm bakınca dedim. senin sırtın yere gelmez artık dedi. pis pis sırıttı :cokkomik:

günaydın canım...kaç gündür cidden çok soğuk vardı dün bir balkon yıkayım dedim balkondan uçucam sandım okadar yani sert ve soğuktu dün hava ama bugün kar yağınca yumuşacık olmuş hava güzel yani kar var ama:):)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ay kuzum bilmiyorumki, bebek anne karnında nasılsa doğunca da öyle olur derlermiş. annem söylüyor. senin bu oğlan canına okuyacak diyor :D elleriyle kasıklarımı ayaklarıyla kaburgalarımı olmak suretiyle geriniyor da geriniyor. artık günleri azalttık. sabır diyorum...
aman o saman yandıkkk bacımm :iyyyy:
Oh güle güle kullan lidoşum hayırlı uğurlu olsun,yeni yıl yeni mobilyalar :D
Süper...
Sağlıkla kullanın...
Kayınvalide napsın camları silmiş bi tek, uzmanlığıdır zaten :D Gerisini annem yaptı.
Sağolsun ama yine de Allah razı olsun.Ben zaten temizliğin ortasında hastaneye gittim, geldiğimde tamamlamışlardı nerdeyse...
Bi de halıları versem tamamdır artık.
Büyük temizlik oldu, üzerinden temizlemek kolay.
sağol cnm valla şaştım kaldım çok ani oldu mobilyaya bakmadan fatura kesirtmiş benim adam :sok neyseki kötü değilmiş
ohhh yeter camları silmiş ama olan anacığına olmuş anlaşılan halı işi kolay 1 haftada geri teslim ediyolar ben mevlutten sonra vercem ev çok kalabalık acırım o halılara şimdilik halı şampuanıyla sildi annem doğuma yakın bir parti daha siler sonra mart sonu nisan başı yıkamaya vercem güle güle kirlet evini babuşumm
karlı kayseri sabahından hepinize günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
günaydınnnn fıstıkım
leader güle güle kullan yeni takımını... yatak odası değiştirmek zor olur diye en çok parayı ona vermiştim zamanında. 4 kere servise gelerek içine ettiler. aklıma hemen o geldi bak sinirimden :sinir:

sağol cnm bende bgüne kadar annemin yatak odasında oturdum hiçte istemedim yeni mobilya çatı katı aldığım mobilya da çatı katına uydurma oldu gibi bişi teferruatlı bişi değil ama gönlüm oldu sağolsun eşim eskilerle doğum yapmanı istemiyorum diyerekten aldı

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ben mutfağa uçuyorum kızlar :vecihi: açlık başa bela, hele şu son günlerde... sanırım doktorun dediği olacak, kilo alımına tam gaz devam etcem :ayk:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ayy çıkmasın az daha yaa c.tesi okuduğumda resmen heycan yaptım siz böyle yazınca kalbim nasıl çarpıyor anlatamam:D
ne olsun dün bir temizlik yapayım dedim belimin çok afedersin içine yaptım ayıptır söylemesi:D
sağ tarafım tutmuyor:(:(sonra beni öyle gören eşimlede bir dünya tartıştıktan sonra yattım gelsim canım:)

Aman aslıcım yorma kendini, artık ağırlaştık dikkat etmemiz lazım…

50 nin altında canım evet, düzenli de değil, bir tanesi büyük diğerleri daha küçük ve 2-3 tane sadece….Sanırım sorun yok, doktor da yorumladı zaten ama kendi doktoruma göstermeden içim rahat etmedi.

aman o saman yandıkkk bacımm :iyyyy:

sağol cnm valla şaştım kaldım çok ani oldu mobilyaya bakmadan fatura kesirtmiş benim adam :sok neyseki kötü değilmiş
ohhh yeter camları silmiş ama olan anacığına olmuş anlaşılan halı işi kolay 1 haftada geri teslim ediyolar ben mevlutten sonra vercem ev çok kalabalık acırım o halılara şimdilik halı şampuanıyla sildi annem doğuma yakın bir parti daha siler sonra mart sonu nisan başı yıkamaya vercem güle güle kirlet evini babuşumm

günaydınnnn fıstıkım

sağol cnm bende bgüne kadar annemin yatak odasında oturdum hiçte istemedim yeni mobilya çatı katı aldığım mobilya da çatı katına uydurma oldu gibi bişi teferruatlı bişi değil ama gönlüm oldu sağolsun eşim eskilerle doğum yapmanı istemiyorum diyerekten aldı

Bakalım şimdi versem bir haftada alırız herhalde. Ben de hemen sermeyeceğim…Doğuma yakın inşallah. Ama benim halılar kirlenmiş epey, bi de açık renk misafir ağırlanmaz üstlerinde.
Ne zamandır yıkatacaktım da hadi dedim doğum üstü olsun diye erteledim hep, ama artık ertelenecek tarafı kalmadı :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Günaydın Kızlar;

İşe gelmek artık zor gelsede, şu son iki haftayıda sorunsuz atlatmayı diliyorum..

Babuş evin tertemiz olmuş, annelerin eline sağlık. Bana her hafta gelen abla sayesinde şükür evim iyi halde. Her geldiğinde bişey yapıyor iyi oluyor vallahi..

Hastane çantamı hazırladım, kapının kenarına koydum. Eksikler vardır kesin ama bu çanta beni idare eder..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar