2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
merhaba güzel anneleeer,

hastaneden geliyorum. sancım ortalamaydı yine. endişelenecek bir durum değil. ultrason iyiydi. böbrek sıkıntımız devam ama idrarı duruyor ondan şiş olabilir dedi doktorum. ben gönlümü ferah tutuyorum. oğluşum sağlıkla gelecek inşallah. kilosu yine pek değişmemiş. 3200ün az üstü :( canı sağolsun artık.

doktorum haftaya cuma görmek istiyorum seni, ama lütfen sabah erken gelin, muayenemizi bir yapalım sonra da yolumuza bakalım dedi :iyyyy: galiba doğumun yakınlaştığını farketti kızlar. başı yerleşmiş dedi. 2012yi bekledi bak ne güzel dedi. bugün muayeneni yapmıycam,yormayalım seni bugün, şöyle keyifli bir yılbaşı geçir bakalım dedi :D

mantar için de ilaç verdi. sen niye böyle şeyleri kafana takıyorsun diye de kızdı. doğuma hiç bir zararı olmazmış. birkaç güne de geçermiş...

süt pompasının süt getirme gibi bir katkısı kesinlikle olmazmış. gelirken getirmene gerek yok dedi.

ve evet teyzoşlarrrrrrrr, annem eşim ve oğlum bu geceyi kendi evimizde, sakin bir şekilde geçircez.

şimdiden size ve ailelerinize sağlık, mutluluk, huzur ve bol para dolu bir yıl diliyoruz. 2012 bizlerin hayatını değiştiren bir sene olacak. şans hep bizlerle olsun. oğullarımız, kızlarımız sorunsuz ve sağlıkla gelsin. hepinizi çoooooooooook öpüyoruz :halay

Canımmmm çok sevindim bir sorun olmamasına :teselli:
Ay bi de duygulandım niyeyse :D
Ben de aynı annem eşim oğlumla geçiricem evde yılbaşımı :)
Mutlu yıllar tatlım sana da

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Canımmmm çok sevindim bir sorun olmamasına :teselli:
Ay bi de duygulandım niyeyse :D
Ben de aynı annem eşim oğlumla geçiricem evde yılbaşımı :)
Mutlu yıllar tatlım sana da

hastaneden gelince annem ve eşimle poz poz foto çekildik. çünkü nekadar az fotograf çektirdiğimi farkettim. eller karnımda, karın zaman zaman çıplak. ay böyle birazdan doğurcam, son fotolar gibi düşündüm. ben de duygulandım senin gibi azoş, ağlamaya başladım :eek:ys: annem ve eşim yerlerde tabi. ama sonra, farkettimki en sevdiğim meyveyi bulmuş, almış eşim, yedim de kendime geldim. annem ne kadar pis boğazsın dedi :D mutluyuuuuuum

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
merhaba güzel anneleeer,

hastaneden geliyorum. sancım ortalamaydı yine. endişelenecek bir durum değil. ultrason iyiydi. böbrek sıkıntımız devam ama idrarı duruyor ondan şiş olabilir dedi doktorum. ben gönlümü ferah tutuyorum. oğluşum sağlıkla gelecek inşallah. kilosu yine pek değişmemiş. 3200ün az üstü :( canı sağolsun artık.

doktorum haftaya cuma görmek istiyorum seni, ama lütfen sabah erken gelin, muayenemizi bir yapalım sonra da yolumuza bakalım dedi :iyyyy: galiba doğumun yakınlaştığını farketti kızlar. başı yerleşmiş dedi. 2012yi bekledi bak ne güzel dedi. bugün muayeneni yapmıycam,yormayalım seni bugün, şöyle keyifli bir yılbaşı geçir bakalım dedi :D

mantar için de ilaç verdi. sen niye böyle şeyleri kafana takıyorsun diye de kızdı. doğuma hiç bir zararı olmazmış. birkaç güne de geçermiş...

süt pompasının süt getirme gibi bir katkısı kesinlikle olmazmış. gelirken getirmene gerek yok dedi.

ve evet teyzoşlarrrrrrrr, annem eşim ve oğlum bu geceyi kendi evimizde, sakin bir şekilde geçircez.

şimdiden size ve ailelerinize sağlık, mutluluk, huzur ve bol para dolu bir yıl diliyoruz. 2012 bizlerin hayatını değiştiren bir sene olacak. şans hep bizlerle olsun. oğullarımız, kızlarımız sorunsuz ve sağlıkla gelsin. hepinizi çoooooooooook öpüyoruz :halay

gözün aydın little, her şeyin yolunda olması ne güzel :)

sana da mutlu huzurlu sağlıklı yıllar :utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam arkadaşlar.
Doktordan geldim.Nst'ye girdim.Hamdolsun bebeğin kalp atışları iyi çıktı.
Bu seferki değişik bir nst idi, hareket hissettiğimde basacağım buton yoktu.Ama hareketle birlikte müzik çalıyordu.Hani şu bebek dönencelerinde, müzik kutularında çalan müzikten.Anlamadım ne olduğunu.Hemşire bebeğin ne kadar hareketli müzik hiç susmadı demez mi.Dondum kaldım.Ben hareket hissedemediğim için gelmiştim dedim.Seni yalancı çıkarıyor bebeğin dedi:ates:
Ama o çalan müziklerin çoğunda ben yine birşey hissetmedim.
Sonrasında muayeneye de girdim, kendi doktorumla 1 gün farklı buldu bu doktor da gününü.Aşağı yukarı aynı şeyleri söyledi.Suyun da gayet iyi dedi.2800 gram gibi ölçtü, ama her zaman ölçen doktor ve makina ölçse daha iyi dedi.
Tesadüfen ilk evlendiğim zamanlarda kontrole gittiğim,sonradan izini kaybettiğim neslihan hanıma denk gelmişim,tanıdık da biri çıktı yani doktor...Sağolsun biraz daha fazla ihtimam gösterdi o yüzden.
NST'de sancın yok dedi,ama birkaç sancı çıkmış düzensiz, ben yemem farkettim.:durbun:
Lafın kısası şimdilik iyiyiz geldik eve...
Annem arkamdan beni doğuma uğurlamışcasına koyvermiş çeşmeleri, kayınvalidem 9 doğurmuş...
Onları da rahtlattık...Kendim de rahatladım.
Halen daha hareketler az ama.Doktor muayenede bu hareketi hissettin peki filan gibi birkaç hareketi sordu.Hayır hissetmiyorum...
Sanırım sorun Sılada değil bende...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Little'cım senin de gözün aydın.Maşallah oğluşuna.Hamdolsun yılbaşında evdeyiz, sakiniz o zaman desene :utan:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Selam arkadaşlar.
Bu seferki değişik bir nst idi, hareket hissettiğimde basacağım buton yoktu.Ama hareketle birlikte müzik çalıyordu.Hani şu bebek dönencelerinde, müzik kutularında çalan müzikten.Anlamadım ne olduğunu.Hemşire bebeğin ne kadar hareketli müzik hiç susmadı demez mi.Dondum kaldım.Ben hareket hissedemediğim için gelmiştim dedim.Seni yalancı çıkarıyor bebeğin dedi:ates:
Sonrasında muayeneye de girdim, kendi doktorumla 1 gün farklı buldu bu doktor da gününü.Aşağı yukarı aynı şeyleri söyledi.Suyun da gayet iyi dedi.2800 gram gibi ölçtü, ama her zaman ölçen doktor ve makina ölçse daha iyi dedi.
Tesadüfen ilk evlendiğim zamanlarda kontrole gittiğim,sonradan izini kaybettiğim neslihan hanıma denk gelmişim,tanıdık da biri çıktı yani doktor...Sağolsun biraz daha fazla ihtimam gösterdi o yüzden.
NST'de sancın yok dedi,ama birkaç sancı çıkmış düzensiz, ben yemem farkettim.:durbun:
Annem arkamdan beni doğuma uğurlamışcasına koyvermiş çeşmeleri, kayınvalidem 9 doğurmuş...
Halen daha hareketler az ama.Doktor muayenede bu hareketi hissettin peki filan gibi birkaç hareketi sordu.Hayır hissetmiyorum...

hadi gözün aydın babuş :sila: artık rahat bir yeni yıl akşamı geçirirsin, vaktini bekleyecek kızın hayırlısıyla, mutlu yıllar :utan::utan:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Little'cım senin de gözün aydın.Maşallah oğluşuna.Hamdolsun yılbaşında evdeyiz, sakiniz o zaman desene :utan:

gözünaydın tatlım senin de. okudum geçmişte, telaşlandım. bana da doktorum benzer birşey söyledi. sen hareketleri tutarsız diyorsun ama şurda 10 dk da bile ben normal olduğunu anlayabiliyorum dedi...

Rabbim izin verirse sakin bir yılbaşı geçireceğiz. azcık tıkınalım aa yeti gari :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
gözünaydın tatlım senin de. okudum geçmişte, telaşlandım. bana da doktorum benzer birşey söyledi. sen hareketleri tutarsız diyorsun ama şurda 10 dk da bile ben normal olduğunu anlayabiliyorum dedi...

Rabbim izin verirse sakin bir yılbaşı geçireceğiz. azcık tıkınalım aa yeti gari :D

Biz anlamıyoruz herhalde canım, vallahi bilemedim...Daha önceden düzenliydi hareketleri 2 gündür değil ama doktor sorun yok diyor :)
iyiki hamilelik 9 ay biraz daha fazla olsa akıl sağlığımızdan olacaktık sanırım :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selam arkadaşlar.

Gözunaydın canım, herşeyin yolunda olmasına cok sevindim.........
mutlu yıllar...:utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın kızlar.NAsıl geçti dün akşam?
Valla benim normal akşamlardan farksızdı, erkenden de uyumuşuz.2012ye giriş anında uyandım Allahtan :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Kızlar;

2012'nin bize mutluluk ve huzur getirmesi dilekleriyle başlayayım. Çok güzel bir yılbaşı geçirdim. 2 saat eşimin ailesi ile geçirdik, sonra arkadaşlarla eğlendik. Pazar sabahında arkadaşlarla kahvaltıya gittik.. Ben bu hafta kesinlikle tartılmam:( kesin 2 kilo almışımdır..

Herkesin iyi olmasına sevindim, doğum vakamız yok.. 1-2 hafta daha sıkalım dişimizi..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Merhaba Kızlar;

2012'nin bize mutluluk ve huzur getirmesi dilekleriyle başlayayım. Çok güzel bir yılbaşı geçirdim. 2 saat eşimin ailesi ile geçirdik, sonra arkadaşlarla eğlendik. Pazar sabahında arkadaşlarla kahvaltıya gittik.. Ben bu hafta kesinlikle tartılmam:( kesin 2 kilo almışımdır..

Herkesin iyi olmasına sevindim, doğum vakamız yok.. 1-2 hafta daha sıkalım dişimizi..

canım ben 66 olmuşum ama hiçbişi demedi doktor :D şaştım kaldım :sok

ocak girdi ya, artık korkmuyorum. uygun zaman olduğunda gelsin isterse kuzucuum. benim şu bacakların arasına, tam vajina altındaki bölüme bıçak saplanır gibi bir ağrı giriyor. aniden. yerimden hoplatıyor. kramp desem değil. ne olabilir acaba?

vajinit olmuşum ne yazıkki. doktor bakmadan, sadece anlattıklarımla teşhisi koydu. bir fitil verdi. gece yatarken kullan dedi. sonra ben 5 gibi wc'ye kalktığımda o fitilin bir kısmı aktı. ve bütün gün dehşet yanma ve kızarıklık oldu dış kısımda. dayanılır gibi değil. ara ara rahatlıyor. geçse keşke hemen. sanırım fitilin yan etkisi :ates:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam arkadaşlar.

Rahatlamana çok sevindim babuşum..En azından yeni yıla endişelerle girmedin..
Anneler evlatlarına kıyamıyor, annenin ağlaması içimi burktu :(

Günaydın kızlar.NAsıl geçti dün akşam?
Valla benim normal akşamlardan farksızdı, erkenden de uyumuşuz.2012ye giriş anında uyandım Allahtan :D

:D Yılbaşı evde olan için genelde aynı geçiyor..
Bizde eşim işten geldikten sonra yemeklerimizi yedik, çok güzel hareketler bunlar vardı onu izledik, bir iki dans ettim döktürdüm :D Kendimi de kameraya çektirdim bidaha belki bu kadar şişko göremem kendimi diye :D
12'ye girdikten 1 saat sonrada yattık uyuduk :D

canım ben 66 olmuşum ama hiçbişi demedi doktor :D şaştım kaldım :sok

ocak girdi ya, artık korkmuyorum. uygun zaman olduğunda gelsin isterse kuzucuum. benim şu bacakların arasına, tam vajina altındaki bölüme bıçak saplanır gibi bir ağrı giriyor. aniden. yerimden hoplatıyor. kramp desem değil. ne olabilir acaba?

vajinit olmuşum ne yazıkki. doktor bakmadan, sadece anlattıklarımla teşhisi koydu. bir fitil verdi. gece yatarken kullan dedi. sonra ben 5 gibi wc'ye kalktığımda o fitilin bir kısmı aktı. ve bütün gün dehşet yanma ve kızarıklık oldu dış kısımda. dayanılır gibi değil. ara ara rahatlıyor. geçse keşke hemen. sanırım fitilin yan etkisi :ates:

Genelde o fitillerin bir kısmı akar çamaşıra..Ama gerekli olan kısım muhakkak içerdedir emin ol.Bi ara bende fitil kullanmıştım vajinadan, hep ertesi sabah çamaşırımda bulurdum parçalarını canım.

Bugün biraz yordum ben kendimi kızlar, gardrop temizleyip düzenledim, yarınada dağ gibi çamaşırım var..Yavaş yavaş hallederim artık.
Şaka maka Ocak geldi :D Hadi bakalım şimdiden hepimize hayırlı doğumlar :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selamm kızlarrr umaımm herkesinn gecesii güzel gecmiştirr..:utan:

dünden beri bacaklarımda korkunncc bi agrı var. saka gibi bileklerime kadar agrıyor resmen naptıysam gecmedi. bugün de avm de dolasırkenn regl agrısı gibi bi agrı eklendi üstüne. nefesi de kitchımdan aldıgımı hatırlarsakk kötü durumdayım yani:D kasık agrım gecti ama bacalar tam gaz devam. kabus gibi:sinir:

bi magazada ben ojelere bakarkenn cocumm oynadı yine. satıss danısmanı da heyecanla bagırdıı ayyyyyy göbeginizz oynadı diye:sok oynar o öyle sokak mevhumu yokk dedim. ayyy gördüm dedi bi heyecanla. sonra abuk abuk konustukk. tabe bu sırada herkess bize ve göbegime bakıyodu ama cocuk ta tırsmıss olcak kii durdu:cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar