Ben öksürüyorum ama nezleden, gripten...
merak etme azomm bu aksam kayınvalidemden sifayı kapayımm pazartesi senlen birr aksırır tıksırırımm burda. :sinir:
Ben öksürüyorum ama nezleden, gripten...
deme kızzzzz eyvah o zaman bi sonrakii nöbet 1 ay sonraya gelirr gece dogurmamam lazımys: nezahatim dindar hatınn zıbıtmaz o güvenim tam
bu gece dogurmazsam önmüzdeki hafta dogurayım o zaman nezahati kacırmıyım
Burası çok yoğun oldu kızlar, müsadenizle ben çıkıyorum..
Yeni yılda hep hüzünlenirim geneldeNiye bilmem hani ekranda eski yılı yaşlı yaparlar ya, gider boynunu bükerek, üzülürüm ona çocukluğumdan beri
Saçma ama napim
![]()
Ama bu yıl çok farklı..2012 bana bebeğimi getirecek...Bizlere
Düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor, 2012ye hemen girmek istiyorum...
Uzun lafın kısası kardeşlerim;
çok yürekten diliyorum ki bu yıl sizler için öyle bir yıl olsun ki ; şans kapınızdan eksik olmasın, bütün mutluluklar sizleri bulsun, sağ salim evlatlarınıza kavuşun, güle oynaya büyütün onları..
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum ve hepinizi çok seviyorum...
Mutlu Yıllar
Kızlar doktorumu arayıp bebeğin hareketlerinin 1.5 gündür azalmış olduğunu söyledim.Hemen nst'ye girmemi istedi.Eşimi çağırdım o da işe kadar gitmişti,geliyor yolda.Gelir gelmez gideceğiz ve nst çekinip doktorumu arayacağız benden haber bekliyor.Dualarınızı eksik etmeyin.Korkuyorum.
inşallah kızlar.garip bi sakinliğim var.doktorumun sesini beğenmedim pek...ben sorun olmaz kafana takma demesini beni rahatlatmasını bekliyordum aslında.şimdi anneme sordum sancısız doğum olur mu diye iki doğumu da sancısız başlamış.
konuştuk.eğer beni yatırırlarsa çantayı alıp geliriz dediler.
dua edin bana.içimde doğum başlamış gibi bir his var.
(sabah sabah bende hastaneye gittim serum yedim geldim.. cunku kusarak uyandım...)
sana da geçmiş olsun pikecan, iyi misin şimdi? neden olmuş?
geçmiş olsun pikem bende geçen öyle olmuştum bebeğin büyüdüğü için migdeye baskı yapıyormuş miğde kapakçığı açık kaldıgı için yediklerin i çıkarıyomuşsun dr öyle dedi hatta benim bebişin ayaklarıda tam miğdemin üstündeTatlım cok geçmiş olsun insallah bişeyyoktur.. Rabbim Hakkınızda hayırlısını versin tatlım...
Merak ederim şimdi seni ne yaptın diye, haber verebilirsen sonra iyi olur tatlım...
(sabah sabah bende hastaneye gittim serum yedim geldim.. cunku kusarak uyandım...)
yok kaçırdın maalesef, bu hft içi nöbetçiydi, bugün ya da yarın biter. gündüz doğuracan artık mecburen

geçmiş olsun pikem bende geçen öyle olmuştum bebeğin büyüdüğü için migdeye baskı yapıyormuş miğde kapakçığı açık kaldıgı için yediklerin i çıkarıyomuşsun dr öyle dedi hatta benim bebişin ayaklarıda tam miğdemin üstünde
saol tatlım.. evet canım zaten aklıma sen geldin inanırmısın ondan pek endişe etmedim.... olabiliyo gibisinden.... ahh bu mide mahvetti bizi.........
akşam eşime diyorum bu miğde ağrısı uykusuzluk daha ne kadar dayanırım diye oda sabır az kaldı diyor şuan bile miğdemi tepikliyo sıpa
erken doğum riskin mi vardı neden sürekli nts ye bağlandın? Azelya nın dediği gibi Allah büyük, üzülme.
yok cnm çarpıntım oluo demiştim yaa doktorda gözetim altına alalım hastanede izleyelim dedi..kadın doğum katında yattığım için sürekli günlük rutin olarak nst ye ultrasona felan giriousun..şimdi ankaraya taşınma ihtimalimiz war...samsundaki doktorumu çok sewioum her an gidebilme ihtimalim war doğumumu o yapsın istioumm..ankaradaki hastaneler öle deil randewuyu bile 2 hafta sonraya weriolar doğuma desen o gün hangisi warsa o giriomuş içim rahat deil..haftaya netleşcek taşınma durumu..şu an annemlerin yanında ankaradyımm..eğer samsunda kalcaksak haftaya gtmem lazım artık yoksa yolda bişey olcak die korkuoum artıkk