- #21.061
merhaba güzel anneleeer,
hastaneden geliyorum. sancım ortalamaydı yine. endişelenecek bir durum değil. ultrason iyiydi. böbrek sıkıntımız devam ama idrarı duruyor ondan şiş olabilir dedi doktorum. ben gönlümü ferah tutuyorum. oğluşum sağlıkla gelecek inşallah. kilosu yine pek değişmemiş. 3200ün az üstücanı sağolsun artık.
doktorum haftaya cuma görmek istiyorum seni, ama lütfen sabah erken gelin, muayenemizi bir yapalım sonra da yolumuza bakalım dedi :iyyyy: galiba doğumun yakınlaştığını farketti kızlar. başı yerleşmiş dedi. 2012yi bekledi bak ne güzel dedi. bugün muayeneni yapmıycam,yormayalım seni bugün, şöyle keyifli bir yılbaşı geçir bakalım dedi
mantar için de ilaç verdi. sen niye böyle şeyleri kafana takıyorsun diye de kızdı. doğuma hiç bir zararı olmazmış. birkaç güne de geçermiş...
süt pompasının süt getirme gibi bir katkısı kesinlikle olmazmış. gelirken getirmene gerek yok dedi.
ve evet teyzoşlarrrrrrrr, annem eşim ve oğlum bu geceyi kendi evimizde, sakin bir şekilde geçircez.
şimdiden size ve ailelerinize sağlık, mutluluk, huzur ve bol para dolu bir yıl diliyoruz. 2012 bizlerin hayatını değiştiren bir sene olacak. şans hep bizlerle olsun. oğullarımız, kızlarımız sorunsuz ve sağlıkla gelsin. hepinizi çoooooooooook öpüyoruz :halay
Canımmmm çok sevindim bir sorun olmamasına :teselli:
Ay bi de duygulandım niyeyse
Ben de aynı annem eşim oğlumla geçiricem evde yılbaşımı
Mutlu yıllar tatlım sana da