2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selamm kızlarrr umaımm herkesinn gecesii güzel gecmiştirr..:utan:

dünden beri bacaklarımda korkunncc bi agrı var. saka gibi bileklerime kadar agrıyor resmen naptıysam gecmedi. bugün de avm de dolasırkenn regl agrısı gibi bi agrı eklendi üstüne. nefesi de kitchımdan aldıgımı hatırlarsakk kötü durumdayım yani:D kasık agrım gecti ama bacalar tam gaz devam. kabus gibi:sinir:

bi magazada ben ojelere bakarkenn cocumm oynadı yine. satıss danısmanı da heyecanla bagırdıı ayyyyyy göbeginizz oynadı diye:sok oynar o öyle sokak mevhumu yokk dedim. ayyy gördüm dedi bi heyecanla. sonra abuk abuk konustukk. tabe bu sırada herkess bize ve göbegime bakıyodu ama cocuk ta tırsmıss olcak kii durdu:cokkomik:

Hahahahah :D Satış danışmanının heyecanını anlayabiliyorum :p
Geçmiş olsun canım, bacak ağrısı normalde kilolu insanlarda olur ama sebebi ne bilmiyorum..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Uzan biraz, sürekli ayakta durmaktan da olur..
Ben de dün farkettim ki geçen sene şubatta giydiğim topuklu ayakkabıma artık giremiyorum, ayaklarım şişmiş sanırım :D

sorma yaa o bende her ayakkabı için gecerlii..:( botlarımı hiç giyemiyorum.. ayaklarım patatis kimin olmus:D cizmem de bcagıma dar geliyo. topuklularım oluyo giyiyorum ama gittigim yerde cıkarmam gerekirse bi daha giyemiyorum. topuklular için olan bu durum spor ayakkabılarım için de gecerli. en kötüsü de ne bilin mii hadi bunun dönüsü var eninde sonunda rahatlıcak o ayakkabılar ama dizlerimin ic kısmı ve arkası catladı azom ya. onların dönüsü yok. diger mahallede bi kız zayıflama topiginde xtra jel in cok iyi geldigini sölemişti. annemin bi müsteriside vichy demişti. alıpp birer kutu denicem sonra umut

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sorma yaa o bende her ayakkabı için gecerlii..:( botlarımı hiç giyemiyorum.. ayaklarım patatis kimin olmus:D cizmem de bcagıma dar geliyo. topuklularım oluyo giyiyorum ama gittigim yerde cıkarmam gerekirse bi daha giyemiyorum. topuklular için olan bu durum spor ayakkabılarım için de gecerli. en kötüsü de ne bilin mii hadi bunun dönüsü var eninde sonunda rahatlıcak o ayakkabılar ama dizlerimin ic kısmı ve arkası catladı azom ya. onların dönüsü yok. diger mahallede bi kız zayıflama topiginde xtra jel in cok iyi geldigini sölemişti. annemin bi müsteriside vichy demişti. alıpp birer kutu denicem sonra umut

Hadi ya diz çatlamasının çaresi yok mu? Nasıl çatladı ayak tuopukları gibi mi?
Ya benim topuklular olmuyor ama sporlar oluyor anlamadım gitti :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hadi ya diz çatlamasının çaresi yok mu? Nasıl çatladı ayak tuopukları gibi mi?
Ya benim topuklular olmuyor ama sporlar oluyor anlamadım gitti :D

yok kızz bildigin catlak.. hani göbegin nasıl catladıysa öle kırmızı ve gecmeyenlerden:D gerci göbegimde de 3 tane catlak var nurtopu gibi ama öle cok belli degil herkes görmez.. ama ordakiler gecmezse en azından azalmazsa etek sort yalan olurr:eek:ys: sert demek topukluların. yada tabanı dar. daha estetik ya topuklu kalpları o acıdan:D benmkiler boutin gibi oldugunundan giriyo ayagım içine tabanı dar degil. ama bi tanesi katiyyen girmiyo normal botlarım gibi.. anammmm valla sevimli bidon oldum he:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yok kızz bildigin catlak.. hani göbegin nasıl catladıysa öle kırmızı ve gecmeyenlerden:D gerci göbegimde de 3 tane catlak var nurtopu gibi ama öle cok belli degil herkes görmez.. ama ordakiler gecmezse en azından azalmazsa etek sort yalan olurr:eek:ys: sert demek topukluların. yada tabanı dar. daha estetik ya topuklu kalpları o acıdan:D benmkiler boutin gibi oldugunundan giriyo ayagım içine tabanı dar degil. ama bi tanesi katiyyen girmiyo normal botlarım gibi.. anammmm valla sevimli bidon oldum he:D

Anaaa bacaklarda çatlıyor mu öyle yaw :sok
Bidon ne kelime ya kız dün kendime bi baktım Güllü gibin olmuşum beyaaaa kollarım löp löp :D

Neyse ben çıkayım şimdilik benimkisi ile 2 film izleyeyim, gece girer bakarım öptüm canım

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyyy 2012 nin ilk bebeklerini gösteriyoo.. bi sürüler heee:sok tühh bende yapıcektim yaa.. hastahane de altın takmıs:D izmirde de erkek bebekk dogmuss.. neyse kısmet ikinciye artık:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Anaaa bacaklarda çatlıyor mu öyle yaw :sok
Bidon ne kelime ya kız dün kendime bi baktım Güllü gibin olmuşum beyaaaa kollarım löp löp :D

Neyse ben çıkayım şimdilik benimkisi ile 2 film izleyeyim, gece girer bakarım öptüm canım

ivitt catladıı benim. kilodan heralde:eek:ys: benim kollarım da löp löp valla etlendim iice:D

izle bakalım benim yerime de:D bizde hep eksın filmleri var izlemiyorum o nedenle protesto ediyorum. hadi ii geceler cmm simdiden

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
aralık ta bittiii ooh zaman iyice daralıyo ocak ayında neler olcak bakalım :) bana mutlaka birileri erken dogum yapıcak gibi geliyo ya bakalım hayırlısı

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aralık ta bittiii ooh zaman iyice daralıyo ocak ayında neler olcak bakalım :) bana mutlaka birileri erken dogum yapıcak gibi geliyo ya bakalım hayırlısı

sükür herkes erken dogum olayını atlattı cnm ya lidır haric.. o haftaca kücük daha. artık bebelerimiz dogsa bile allah ın izniyle bişicik olmz.endiseye mahal yok yani asayis berkemal:D

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
[sıze="3"]

sorma yaa o bende her ayakkabı için gecerlii..:( botlarımı hiç giyemiyorum.. Ayaklarım patatis kimin olmus:d cizmem de bcagıma dar geliyo. Topuklularım oluyo giyiyorum ama gittigim yerde cıkarmam gerekirse bi daha giyemiyorum. Topuklular için olan bu durum spor ayakkabılarım için de gecerli. En kötüsü de ne bilin mii hadi bunun dönüsü var eninde sonunda rahatlıcak o ayakkabılar ama dizlerimin ic kısmı ve arkası catladı azom ya. Onların dönüsü yok. Diger mahallede bi kız zayıflama topiginde xtra jel in cok iyi geldigini sölemişti. Annemin bi müsteriside vichy demişti. Alıpp birer kutu denicem sonra umut
[/sıze]

canım ben 3. Aydan beri falan vichy kullanıyorum ama maaleseff berbat bi şekilde çatladımmmm :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
canım ben 3. Aydan beri falan vichy kullanıyorum ama maaleseff berbat bi şekilde çatladımmmm :(

yaa öyle mi diyosun. :(ben vichy i duydugumda catlagım yoktu.kızz cok kilo vermişti onu hatırlıyorum bende aa catlamamıssın demiştim. o da catlaklarım coktu aslında ama vichy kullanıyorum cok ii geldi demişti. xtra jel i gecen yıl duydum.topikteki kız 2 tüp bitiirdm görüntü cok farketti demişti. vichy i sen denediysen o zaman direk xtra jel alıp deniyim. :eek:ys:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın kızlar.Herkese güzel bir başlangıç diliyorum hem haftaya,hem de yeni yıla...
İşteyim ben yine, nasipse son haftam...
Öğleden sonra izinli olacağım Allah nasip ederse.
Hafta sonu evde çok yoruldum.İş yerinde dinleneyim bari :D
Evde temizlik vardı, her taraf kırklandı.Annemle,kayınvalidem hallettiler sağolsunlar.Ben bir şey yapmadım ama nedense onlardan çok yoruldum :acep:
Bi halılarım kaldı, onları da bugün yarın yıkamaya vereceğim inşallah.
Üzerimden yük kalktı vallahi :eek:ky:
İşte benden haberler böyle...
Kimse yok gerçi ama gelince okursunuz...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Günaydın kızlar.Herkese güzel bir başlangıç diliyorum hem haftaya,hem de yeni yıla...
Evde temizlik vardı, her taraf kırklandı.Annemle,kayınvalidem hallettiler sağolsunlar.Ben bir şey yapmadım ama nedense onlardan çok yoruldum :acep:

günaydın bblau, günaydın kızlaaaaaaaaar,

kaburgaya yapılan baskı yüzünden uyuyamadım ben de. sol tarafımla ne alıp veremediği var anlamış değilim ama çok canımı yakıyor :( son 34 galiba bugün... şafak İstanbul olmuş -kop

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sükür herkes erken dogum olayını atlattı cnm ya lidır haric.. o haftaca kücük daha. artık bebelerimiz dogsa bile allah ın izniyle bişicik olmz.endiseye mahal yok yani asayis berkemal:D
heeee benden mi bahsediyosun kızz ben atlatmadım mı o erken doğum şeysini aslı var benden sonra haberin olsun :D oda çıta altında benim gibi

günaydın babuşummm ohh ohhh ne güselll evler temizlenmiş misler gibi olunmuş sıla hanım iyi sen izne çıkıyosun süperr valla maşallah
kayınvaliden ne yaptı ayrıntılarıyla merak ettim doğrusu bende cumartesi günnü temizledim evimi pazar günüde toto büyüttüm ohh be dedim yarım günün bile ne kadar faydası var :utan:

enterasan bişi oldu bir yere taksit ödememiz vardı eşimle dün gittik gezerken birden yatak odası takımı almaya karar verdi şaştım kaldım önümüzdeki hafta sonu mobilya gelcek evdeki eskileri nasıl sökcez yerinden eşyaları nasıl yerleştircem hiç bilmiyorum aksi gibi bebek mobilyasıda bu hafta gelcek :acep: hepsi üst üste geldi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

kaburgaya yapılan baskı yüzünden uyuyamadım ben de. sol tarafımla ne alıp veremediği var anlamış değilim ama çok canımı yakıyor :( son 34 galiba bugün... şafak İstanbul olmuş -kop

günaydınn littecım nasılsın cnm senin bebede benimki gibi desene gece 00,30da yattım sabah 5 te lavaboya kalktım bi daha uyku filan yok gece ne diye oynuyosa bu oğlan anlamış değilim yine şiddeti mide yanmasıyla başladım güne :ates:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Aynen kaburga ağrısı bende de bar little'ım.Sorma.Bazen diyorum ki,kaburgamın ucunda bişey mi var yoksa neden bu kadar acıyo...
Aynı ağrı yerinin simetriğinde sırtım da ağrıyo ama.
Duruş bozukluğundan da kaynaklanıyor ama bence, vücut ağırlık merkezimiz de değişti tabi haliyle.
Bu sabah tartıldım 8 kg almışım :(
8-9 kiloyla tamamlarım diyodum ama tamamlayamayacağım galiba, moralim bozuldu :(

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

günaydınn littecım nasılsın cnm senin bebede benimki gibi desene gece 00,30da yattım sabah 5 te lavaboya kalktım bi daha uyku filan yok gece ne diye oynuyosa bu oğlan anlamış değilim yine şiddeti mide yanmasıyla başladım güne :ates:

ay kuzum bilmiyorumki, bebek anne karnında nasılsa doğunca da öyle olur derlermiş. annem söylüyor. senin bu oğlan canına okuyacak diyor :D elleriyle kasıklarımı ayaklarıyla kaburgalarımı olmak suretiyle geriniyor da geriniyor. artık günleri azalttık. sabır diyorum...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar