2012 Şubat Anneleri

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
çok zor bi hafta atlattımm hala da kendimi ii hissetmioumm.. sürekli nst,ultrason olayları çok yordu beni..eşiminde işiyle ilgili problemi wardı başa şirkete geçme ihtimalleri war..her an taşınma durumumuz war kendimi çok kötü hissediyorum ..taşınırsak bi doktorum yok ben çok korkuoummm

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Olsun canım, sanki yılbaşı yılbaşı ne var yılbaşında koca göbeğimizle doğru düzgün eğlenemeyiz zaten, kurtları dökemedikten sonra yeni yılın ne esprisi var :D

yeniyıla el öprek girmekk istemiyorum azos:eek:ys: al bak konustuk simdi diger görümcem onu cagırmıs ona gtmicekmiş siz gelin dedi kayınvalidem keske ona gidiyorum deseydi. ayy grip olmus bide. insallah bulasır bana da o zaman sorcam ben kocama :sinir: önceki 1.5 ayda gecti
biz her sene önce benim annemlere sonra eşimin ailesine gideris, onlar hep çok kalabalık olur, geç saatlere kadar oturulur diye onları sonraya bırakırız, bu sene de çağırdılar ama bu sene canım hiç bi yere gitmek istemiyor, kalmış 18 günüm :D
ben hiçbiyere gitmek istemem ne anneme gidelim ne annesine.. ama maalesef yol göründü.
Kızlar doktorumu arayıp bebeğin hareketlerinin 1.5 gündür azalmış olduğunu söyledim.Hemen nst'ye girmemi istedi.Eşimi çağırdım o da işe kadar gitmişti,geliyor yolda.Gelir gelmez gideceğiz ve nst çekinip doktorumu arayacağız benden haber bekliyor.Dualarınızı eksik etmeyin.Korkuyorum.

korkmaa cnm bşi cıkmaz allah ın izniyle insallah.. benimki 3 gün oynamadı gecenlerde.. bişi cıkmadı. uyuyodurr annesi sende iş yapıyosun hareketlisin. hadii hayırlı haberlerle gel insallah:ask:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
inşallah kızlar.garip bi sakinliğim var.doktorumun sesini beğenmedim pek...ben sorun olmaz kafana takma demesini beni rahatlatmasını bekliyordum aslında.şimdi anneme sordum sancısız doğum olur mu diye iki doğumu da sancısız başlamış.
konuştuk.eğer beni yatırırlarsa çantayı alıp geliriz dediler.
dua edin bana.içimde doğum başlamış gibi bir his var.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
inşallah kızlar.garip bi sakinliğim var.doktorumun sesini beğenmedim pek...ben sorun olmaz kafana takma demesini beni rahatlatmasını bekliyordum aslında.şimdi anneme sordum sancısız doğum olur mu diye iki doğumu da sancısız başlamış.

babuşum heyecan yapma moralini bozma lütfen bol bol dua et kalbimiz seninle bizi habersiz bırakma

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
çok zor bi hafta atlattımm hala da kendimi ii hissetmioumm.. sürekli nst,ultrason olayları çok yordu beni..eşiminde işiyle ilgili problemi wardı başa şirkete geçme ihtimalleri war..her an taşınma durumumuz war kendimi çok kötü hissediyorum ..taşınırsak bi doktorum yok ben çok korkuoummm

sanada geçmiş olsun demetcim Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Canım geçmiş olsun :( Allah büyüktür..Nereye taşınma ihtimaliniz var?

Yok kız merak etme bugün doğum yok :)

Burası çok yoğun yazamayabilirim arada...

Laylam hoşgeldin..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar hediyemi dün kargolamak zorunda kaldım hastaneden yeni çıktım lilacs cığım çok özür dilerim geç olduğu için sanırım yılbaşından sonra elinde olucak affet benii:gitme: ben ankarada olduğum için hala hediyem elime geçmemişti bugün kargo aradı sanırım hediyem geldi eşime söledim alıcak bugünn

geçmiş olsun demet, zor günler geçiriyorsun belli, inşallah şimdi iyisindir, hediye için üzülme yaf, geç olsun güç olmasın derler, önce sonra ne fark eder, sen kendine iyi bak :)

yapma böyle ama, dr tedbir diye çağırmıştır, korkma ama bize haber ver merakta bırakma, dualarımız seninle...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

erken doğum riskin mi vardı neden sürekli nts ye bağlandın? Azelya nın dediği gibi Allah büyük, üzülme.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

artık dogsadaa sorun olmaz cnm aslına bakarsan.. 34 haftadan sonra sıkıntı yok. herseyin hayırlısı.. rahat ol güzel haberlerle gel insallah

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben yine nefesimi yutmaya başladım uyurken, gece uykumdan öksürerek uyanıyorum, boğulacak gibi oluyorum, dakikalarca da öksürüyorum sonra geçmiyor bir türlü :( böyle bir şey yaşayan yok herhalde di mi?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Doğur :D Belki haberlere çıkarsın "yeni yılın ilk bebesinin annesi" olarak :D

hee msj atmama da gerek kalmaz ani gidersem.. tv den görür tanırsınızz beni.. bende dirimm hanımefendi.com uu öpüyorum burdann yayında yapımda emegi gecenn herkese sevgilerimi yolluyorumm. ohhhh acılısı da ben yaptım deyi :D

ben yine nefesimi yutmaya başladım uyurken, gece uykumdan öksürerek uyanıyorum, boğulacak gibi oluyorum, dakikalarca da öksürüyorum sonra geçmiyor bir türlü :( böyle bir şey yaşayan yok herhalde di mi?

ben nefesimi hiç yutmadım da önceki gece nefes almayı bırakmısım nasıl oluyosa.. :eek:ys: bi sıkıntıyla uyandım resmen nefesimi tutuyodumm nefes verdim önce derince. sonra soluk soluga kaldım.cok korktum. uyurken kendi kendini bogan ilk insan olarak literatürlere gecicektim

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aman ecrinn sakın, gerçi hft içi nezahat nöbetçiymiş, belki bugün de o olabilir :D
ama hastanede herkes yılbaşı mahmuru olur, ben istemem bugün gelmesin :ayk:

deme kızzzzz eyvah o zaman bi sonrakii nöbet 1 ay sonraya gelirr gece dogurmamam lazım:eek:ys: nezahatim dindar hatınn zıbıtmaz o güvenim tam:D bu gece dogurmazsam önmüzdeki hafta dogurayım o zaman nezahati kacırmıyım:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar