ayy kız durrr yeni yıl akşamında doğurma iyimisin?Ay sancı girdi banaaaa
Selam kızlar nasılsınız?
Bizim evde temizlik var annemle kayınvalidem temizlik yapıyolar.Ben de oturdugum yerde bikaç parça bişiler ütülüyorum.
Şimdiden hepinize iyi seneler dileyeyim dedim.
Yeni yıl şans, sağlık, huzur, mutluluk, bol kazanç getirsin inşallah hepimize
Ay sancı girdi banaaaa

kızlar herkese kuzucuklarımızla mutlu sağlıklı huzur dolu yıllar diliyorum![]()
pfffff sordum esime bi yere gitcekmiyiz diye. yok evdeyiz dedi. kesin mi didim kesin didi. kızım sen hamilesin ben cıkalım desem cıkmaman lazım did. gecen sene demedin mi bi daha cıkmayalım yılbası gecesi rezillik diye dedi. ya öyle biyere gitmezdik te sinemaya falan giderdik ne bilim didim. bakalım aksama tamam didi. bende söyledim bakma didim anne böyle diomuss ablan aradı yemege oraya gidelim mi diye didim. ii tamam bende zaten düsünüyodum kadın yalnız gideyim annemle gecireyim diye dedi. içim daraldı resmen yok oraya da cıkmayalım evde oturalım dese daha iyiydi. sanki seneye yalnız olmucak kadın. allah ım ne sanssız insanım ben yays:
pfffff sordum esime bi yere gitcekmiyiz diye. yok evdeyiz dedi. kesin mi didim kesin didi. kızım sen hamilesin ben cıkalım desem cıkmaman lazım did. gecen sene demedin mi bi daha cıkmayalım yılbası gecesi rezillik diye dedi. ya öyle biyere gitmezdik te sinemaya falan giderdik ne bilim didim. bakalım aksama tamam didi. bende söyledim bakma didim anne böyle diomuss ablan aradı yemege oraya gidelim mi diye didim. ii tamam bende zaten düsünüyodum kadın yalnız gideyim annemle gecireyim diye dedi. içim daraldı resmen yok oraya da cıkmayalım evde oturalım dese daha iyiydi. sanki seneye yalnız olmucak kadın. allah ım ne sanssız insanım ben yays:
biz her sene önce benim annemlere sonra eşimin ailesine gideris, onlar hep çok kalabalık olur, geç saatlere kadar oturulur diye onları sonraya bırakırız, bu sene de çağırdılar ama bu sene canım hiç bi yere gitmek istemiyor, kalmış 18 günüm
Kızlar doktorumu arayıp bebeğin hareketlerinin 1.5 gündür azalmış olduğunu söyledim.Hemen nst'ye girmemi istedi.Eşimi çağırdım o da işe kadar gitmişti,geliyor yolda.Gelir gelmez gideceğiz ve nst çekinip doktorumu arayacağız benden haber bekliyor.Dualarınızı eksik etmeyin.Korkuyorum.
Kızlar doktorumu arayıp bebeğin hareketlerinin 1.5 gündür azalmış olduğunu söyledim.Hemen nst'ye girmemi istedi.Eşimi çağırdım o da işe kadar gitmişti,geliyor yolda.Gelir gelmez gideceğiz ve nst çekinip doktorumu arayacağız benden haber bekliyor.Dualarınızı eksik etmeyin.Korkuyorum.
Ay senin belli bi de ya ne güzel
kızlarr herkese mutlu seneler diliyorumm..bebeklerimizle,eşlerimizle, ailelerimizle mutlu güzel yıllar geçirmemizi temenni ediyorummm..
senin daha az görünüyor günün ama, sana sürpriz yapmasın kuzey bey
kızlar hediyemi dün kargolamak zorunda kaldım hastaneden yeni çıktım lilacs cığım çok özür dilerim geç olduğu için sanırım yılbaşından sonra elinde olucak affet benii:gitme: ben ankarada olduğum için hala hediyem elime geçmemişti bugün kargo aradı sanırım hediyem geldi eşime söledim alıcak bugünn