2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay sancı girdi banaaaa
ayy kız durrr yeni yıl akşamında doğurma iyimisin?
Selam kızlar nasılsınız?
Bizim evde temizlik var annemle kayınvalidem temizlik yapıyolar.Ben de oturdugum yerde bikaç parça bişiler ütülüyorum.
Şimdiden hepinize iyi seneler dileyeyim dedim.
Yeni yıl şans, sağlık, huzur, mutluluk, bol kazanç getirsin inşallah hepimize

hoşgeldin babuşum kolay gelsin annenlere :D başbaşa kaldılar desene gelmiş kayınvalideciğin hadi bakalımm bidaha söz felan vermez sana bak gör
yeni yıl sanda sağlık mutluluk huzur para ve sılaadayı versin inşallah sevdiklerinle mutlu mesut yaşa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kızlar cümleten hepinizin yeni yılı kutlu olsun yeni yılda ekstra bir dileğim olcak bebeklerimizle beraber yine burda hep beraber olmak ümidiyle diyorum kendinize ii bakın azonunda dediği gibi iğrenç olcek ama seneye görüşürüz artıkın ben eve didiyim artık bye byeeee teyzeler doğurmadan gelin 2012 bebeği olcek bizim bebelerimiz mızıkçılık yok:lilav:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Geçti şimdi kızlar bi an girip çıktı demek ama tırstım yani bi an patronumu arıcaktım :D

Hoşçakal lidırım, hoşgeldin babuşum :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
pfffff sordum esime bi yere gitcekmiyiz diye. yok evdeyiz dedi. kesin mi didim kesin didi. kızım sen hamilesin ben cıkalım desem cıkmaman lazım did. gecen sene demedin mi bi daha cıkmayalım yılbası gecesi rezillik diye dedi. ya öyle biyere gitmezdik te sinemaya falan giderdik ne bilim didim. bakalım aksama tamam didi. bende söyledim bakma didim anne böyle diomuss ablan aradı yemege oraya gidelim mi diye didim. ii tamam bende zaten düsünüyodum kadın yalnız gideyim annemle gecireyim diye dedi. içim daraldı resmen yok oraya da cıkmayalım evde oturalım dese daha iyiydi. sanki seneye yalnız olmucak kadın. allah ım ne sanssız insanım ben ya:eek:ys:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
pfffff sordum esime bi yere gitcekmiyiz diye. yok evdeyiz dedi. kesin mi didim kesin didi. kızım sen hamilesin ben cıkalım desem cıkmaman lazım did. gecen sene demedin mi bi daha cıkmayalım yılbası gecesi rezillik diye dedi. ya öyle biyere gitmezdik te sinemaya falan giderdik ne bilim didim. bakalım aksama tamam didi. bende söyledim bakma didim anne böyle diomuss ablan aradı yemege oraya gidelim mi diye didim. ii tamam bende zaten düsünüyodum kadın yalnız gideyim annemle gecireyim diye dedi. içim daraldı resmen yok oraya da cıkmayalım evde oturalım dese daha iyiydi. sanki seneye yalnız olmucak kadın. allah ım ne sanssız insanım ben ya:eek:ys:

Olsun canım, sanki yılbaşı yılbaşı ne var yılbaşında koca göbeğimizle doğru düzgün eğlenemeyiz zaten, kurtları dökemedikten sonra yeni yılın ne esprisi var :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

biz her sene önce benim annemlere sonra eşimin ailesine gideris, onlar hep çok kalabalık olur, geç saatlere kadar oturulur diye onları sonraya bırakırız, bu sene de çağırdılar ama bu sene canım hiç bi yere gitmek istemiyor, kalmış 18 günüm :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
biz her sene önce benim annemlere sonra eşimin ailesine gideris, onlar hep çok kalabalık olur, geç saatlere kadar oturulur diye onları sonraya bırakırız, bu sene de çağırdılar ama bu sene canım hiç bi yere gitmek istemiyor, kalmış 18 günüm :D

Ay senin belli bi de ya ne güzel :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar doktorumu arayıp bebeğin hareketlerinin 1.5 gündür azalmış olduğunu söyledim.Hemen nst'ye girmemi istedi.Eşimi çağırdım o da işe kadar gitmişti,geliyor yolda.Gelir gelmez gideceğiz ve nst çekinip doktorumu arayacağız benden haber bekliyor.Dualarınızı eksik etmeyin.Korkuyorum.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
şu temizlik heyecanınızdan bana da biraz gönderin kızlar ya, ben de hiç temizlik enerjisi yok :( banyoyu temizlemem lazım, oturdum kaldım :hihh:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Kızlar doktorumu arayıp bebeğin hareketlerinin 1.5 gündür azalmış olduğunu söyledim.Hemen nst'ye girmemi istedi.Eşimi çağırdım o da işe kadar gitmişti,geliyor yolda.Gelir gelmez gideceğiz ve nst çekinip doktorumu arayacağız benden haber bekliyor.Dualarınızı eksik etmeyin.Korkuyorum.

inşallah bişey yoktur canım, tedbir olsun diye demiştir dr un. nst ye girince rahatlarsın, hepimizde oluyor aynı endişeler, sağlıkla gel geri inşallah.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Aklına kötü birşey getirme babuş..Dün benimkisi hiç oynamadı diyeceğim kadar azdı..Doktora gitmemiş olsaydım ben de telaşlanırdım ama doktorda bi problem çıkmadı çok şükür..
Merak etme bir sorun çıkmayacak.Yine de geldiğinde bizlere haber vermeyi unutma.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlarr herkese mutlu seneler diliyorumm..bebeklerimizle,eşlerimizle, ailelerimizle mutlu güzel yıllar geçirmemizi temenni ediyorummm..

Sağol canım, aminnnnn inşallah...
Demetcim seni bulmuşken sorayım Gökçe merak ediyordu..Hediyen eline ulaştı mı? Ulaştıysa resim ekler misin çekiliş topiğine? Ayrıca sen ne yaptın hediyeni*

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
kızlar hediyemi dün kargolamak zorunda kaldım hastaneden yeni çıktım lilacs cığım çok özür dilerim geç olduğu için sanırım yılbaşından sonra elinde olucak affet benii:gitme: ben ankarada olduğum için hala hediyem elime geçmemişti bugün kargo aradı sanırım hediyem geldi eşime söledim alıcak bugünn

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
senin daha az görünüyor günün ama, sana sürpriz yapmasın kuzey bey :D

Günüm az görünüyor ama benimkisi sallamasyon :D

kızlar hediyemi dün kargolamak zorunda kaldım hastaneden yeni çıktım lilacs cığım çok özür dilerim geç olduğu için sanırım yılbaşından sonra elinde olucak affet benii:gitme: ben ankarada olduğum için hala hediyem elime geçmemişti bugün kargo aradı sanırım hediyem geldi eşime söledim alıcak bugünn

Heee tamam canım sağol merak etmiştik.Aklımdan çıkmış Ankara'da olduğundan eline geçmeyeceği :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar