2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
layla yok anam maşallah gerrçektenn okudum nazarım değmesin die o derecesin bide oğlun var kimse inanmaz yaşınada görüntünede ben silemiyorum silseydim size çıbıl çıbıl halimi koyup silecektim fiziğimi gören heçç olmadı balina etliyim ben kafa sanki başkasının vucuduna ait gibi yüzüm küçük alttan pompa ile şişirmişler beni puhaha:eek:ys:

çok teşekkür ederim tubişim beni bugün acayip motive ettin kendinede haksızlık etme bu kadar senin gözlerin ve gülüşün yeter:huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Lidoşum sende fıstıksın vallahi...
Hakkaten topik güzel dolu..
maşallah bize..
sağol tanselimmm sağoll hepimiz öyleymişiz buna kanaat getirdim
Little’ın göbeğini görünce kendi iç karnımın geniş olduğuna hükmettim.
Yada kendi azametimden göbeğimin haşmeti belli olmuyo, göbeğim genel kütlemin içinde eriyip gidiyo :D
İkisinden biri.
Little 9. Ayına girmişse ben max.6 aylık filan olabilirim…
Geçen bi komşuda bi teyzeyle karşılaştık.Daha önceden tanımıyorum.
Ev sahibi,hiç bozulmadın sen bblau vallahi, kilo da almadın aman aman dedi.
Öyle oldu dedim.
O yabancı teyze dedi ki, ileriki aylarda alırsın ama daha erken.
Teyze ben 9. Ayıma girdim zaten dedim.Kadın küçük dilini yutayazdı.

aha işte ben banada geçen komşu gördü tuba 5 aylık mı oldun sen dedi hıhı dedim kadına halbğsem 8 aylık oldum dedim kadın gözlerini açtı ne diyosun sen yaa bu bebek nerde hani çok küçük doğurcan sen bunu dedi baga :( zaten olum cücük :aglayan:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Little’ın göbeğini görünce kendi iç karnımın geniş olduğuna hükmettim.
Yada kendi azametimden göbeğimin haşmeti belli olmuyo, göbeğim genel kütlemin içinde eriyip gidiyo :D
İkisinden biri.
Little 9. Ayına girmişse ben max.6 aylık filan olabilirim…
Geçen bi komşuda bi teyzeyle karşılaştık.Daha önceden tanımıyorum.
Ev sahibi,hiç bozulmadın sen bblau vallahi, kilo da almadın aman aman dedi.
Öyle oldu dedim.
O yabancı teyze dedi ki, ileriki aylarda alırsın ama daha erken.
Teyze ben 9. Ayıma girdim zaten dedim.Kadın küçük dilini yutayazdı.

haha o zaman sana güzel haberi veriyim. o göbek 3 hafta önceye ait :D :D
ben size hep diyordum, karnım kocaman, karnım kocaman, e içindeki tosun da kocaman, napıyım. beni azarlayan doktorum utansın

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyy dygbal ın beklenen dogum tarihii 7 subatmıstı.. 26 aralıkta dogmusslar. benimde 6 subat.. heyecanlandım benim ikiz deel ama olsun

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aha bakın son bombayı patlatıp gidiyorum hamile olmadan önceki halim mayıs başıı havuzda atlarkene sakın eklenti yapmayın he silcemm

yani bunuda koydum yaa daha bişi demiyom kendime :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızz lidırr seni burda annen görse tanımaz korkma:D fücutunn bembeyaz cıkmıss kızz.. masalahhhh

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızz lidırr seni burda annen görse tanımaz korkma:D fücutunn bembeyaz cıkmıss kızz.. masalahhhh

heh işte buna oynarım ben göbecikler atarım beyazlamışım benn yehuuuuu öğlen komik bir resim çekiyim 6 yaşındaki okula başlarkenki fotom sarı ciyan gibi saçlarım orta iki dişimin arası çürük kime göstersem evrim geçirmişsin diyo unutturma bana kaybelme bi yere 3 gibi gelcem mama yimeğe gidiyorum şimdik

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
haha o zaman sana güzel haberi veriyim. o göbek 3 hafta önceye ait :D :D
ben size hep diyordum, karnım kocaman, karnım kocaman, e içindeki tosun da kocaman, napıyım. beni azarlayan doktorum utansın

3 hafta önceye :)
Amaniiiiinnnnnnnnn :)))
Maşallah 41 kere

sağol tanselimmm sağoll hepimiz öyleymişiz buna kanaat getirdim

aha işte ben banada geçen komşu gördü tuba 5 aylık mı oldun sen dedi hıhı dedim kadına halbğsem 8 aylık oldum dedim kadın gözlerini açtı ne diyosun sen yaa bu bebek nerde hani çok küçük doğurcan sen bunu dedi baga :( zaten olum cücük :aglayan:

İç karnımız geniş iç :beyazbayrak:

benim karnım büyüdü kocaman oldu ama artık yukarda değil sanırım, baya baya aşağıda :(

Evet ben kendim bile farkediyorum aşağı indiğini.
Yukarıdayken daha estetikti :dill:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

heh işte buna oynarım ben göbecikler atarım beyazlamışım benn yehuuuuu öğlen komik bir resim çekiyim 6 yaşındaki okula başlarkenki fotom sarı ciyan gibi saçlarım orta iki dişimin arası çürük kime göstersem evrim geçirmişsin diyo unutturma bana kaybelme bi yere 3 gibi gelcem mama yimeğe gidiyorum şimdik

yi bari bende uyuyayım 1 saat.. aslında kuaföre gitmem lazım. yeni yıla temizz gireyim yarın zam yaparlar. ama üseniyorum yaff:böö: neyse yatayımm accık belkim acılırımm.. görüsürükk kızlar

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
darısı başıma koca bir evv istiyorummm laylanın evi güselmiş mutfağı kocumannn kendi güsel bebesi güselll ben didiyom yeter artık oğlum açıkmışşş yumrukluyo beni babası kılıktı tontiş elli yavrum benim

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ben de kaçar canlar. malum yarın kontrol var, kuaför yolları gözüktü bana yine gelincede az bacaklara müdahale ederim. duş falan. akşamı bulur. yetişemezsem kendinize iyi bakıııın, ben yokken sakın doğurmayın

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben de kaçar canlar. malum yarın kontrol var, kuaför yolları gözüktü bana yine gelincede az bacaklara müdahale ederim. duş falan. akşamı bulur. yetişemezsem kendinize iyi bakıııın, ben yokken sakın doğurmayın

ağda işleri offf gelecek hafta bende gidicem..
şimdi kendim hallaediyorum ama hiç içime sinmiyor.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
darısı başıma koca bir evv istiyorummm laylanın evi güselmiş mutfağı kocumannn kendi güsel bebesi güselll ben didiyom yeter artık oğlum açıkmışşş yumrukluyo beni babası kılıktı tontiş elli yavrum benim

Allah gönlüne göre versin, inşallah olur kocaman evin..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar