2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızz littleee ne bicim göbekk o.. incecikk vücuda yastık yapstırmıss kiminn.. valla tüm kiloyu bebe almıs hakettenn. erkek göbegi dedikleri bu olsa gerekk sivrii. ayy masallahhh valla. yüzünde pek güzell. hatların cok belirginn cok severim yüz hatları belirgin hatunları:huhuu:

laylamm sende pek incesinn mmasallah.. eski foto bu demii. tabi yazlık olduguna göre eskii kandıramassın benii:D:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızz littleee ne bicim göbekk o.. incecikk vücuda yastık yapstırmıss kiminn.. valla tüm kiloyu bebe almıs hakettenn. erkek göbegi dedikleri bu olsa gerekk sivrii. ayy masallahhh valla. yüzünde pek güzell. hatların cok belirginn cok severim yüz hatları belirgin hatunları:huhuu:

laylamm sende pek incesinn mmasallah.. eski foto bu demii. tabi yazlık olduguna göre eskii kandıramassın benii:D:D

dedimya şeker 2 aylık hamileyim orda

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bblauu hatırladımmm görüncikk cok güzelsinn cnmmm :lilav:senin dudişlerinde pekk güzell. kızınınkii benzer insallahh.. ben benzetememişimm sen benzet bari kendinee.. ahh nezahat ahh yıktın basıma dünyamı:D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Littlecım bana da sanki seni yıllardır tanıyomuşum gibi geldin :)
Çok küçük görünüyosun, çok tatlısın :)
Göbüşe de maşallah

babamın genleri sağolsun. lisedeyken ilkokul, üniversitedeyken de ortaokuldamısın diyen teyzelere gıcık olurdum ama şimdi güzel oluyor :D

LİTTLE BABUŞ LAYLA kızzzz siz neymişsiniz beee 41,5 kere maşallah kaşıyın totolarınızı yemin ediyorum harbiden taş topiğizzz avatarlarınızda dursun bence çatır çatır çatlasın millettt orta yerinden hahahayttttt

kaşıdım lidırım :D göbişimi kaşıdım ama

arkadaşım istedi diye çekmiştim. gelen mesaj "çıkar o yastığı be" :D ben aldım kilo kızlar. ama nedense herkes aynı tepkiyi veriyor.

** herkes çok hoş gerçekten kıskananlar çatlasın heheyt

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar bende ekliycem kıskandımm hiç görmediniz ya benii :D biraz daha göz çıkartayım alıntı yapmayın silcem becerebilirsem

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:)
bende 50 faktör krem kullanırım, hiç yanmam.
Beyazlar yanınca feci oluyor, çiller felan çıkıyor..

Ben 50 faktörle bile haşlanıyorum :iyyyy:
Bu sene deli gibi kaçtım güneşten yine de gölgelerde haşlandım....

bblauu hatırladımmm görüncikk cok güzelsinn cnmmm :lilav:senin dudişlerinde pekk güzell. kızınınkii benzer insallahh.. ben benzetememişimm sen benzet bari kendinee.. ahh nezahat ahh yıktın basıma dünyamı:D

Kuzucuk bana benziyomuş, doktorumun dediğine göre ama bakalım ne çıkacak :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
LİTTLE BABUŞ LAYLA kızzzz siz neymişsiniz beee 41,5 kere maşallah kaşıyın totolarınızı yemin ediyorum harbiden taş topiğizzz avatarlarınızda dursun bence çatır çatır çatlasın millettt orta yerinden hahahayttttt

bende sana bayılıyorum eşinle çok yakışıyorsunuz Allah ayırmasın maşallah size

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

bende sana bayılıyorum eşinle çok yakışıyorsunuz Allah ayırmasın maşallah size

demiiii pek güzell benimm dünürümdee.. bakk ondan baska yesil gözlü de yok sanırsamm. o da topigin nazar boncugu dicem ama biri dediydi ben sarısın mavi gözlüyüm diye bana kimdi o:sok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar