haytttttBBLAUçok şekersin canımcım..
sende benim gibi beyaz peynirsin..
kızz littleee ne bicim göbekk o.. incecikk vücuda yastık yapstırmıss kiminn.. valla tüm kiloyu bebe almıs hakettenn. erkek göbegi dedikleri bu olsa gerekk sivrii. ayy masallahhh valla. yüzünde pek güzell. hatların cok belirginn cok severim yüz hatları belirgin hatunları
laylamm sende pek incesinn mmasallah.. eski foto bu demii. tabi yazlık olduguna göre eskii kandıramassın benii
ys:
O daha yanmış halim benim
Laylam vallahi fıstık gibisin..
kim der büyük oğlu var.. yaş kaç canım?
ben şimdilik 35 öylede kalacak heralde topiğin en büyüğü benim sanırsam
Littlecım bana da sanki seni yıllardır tanıyomuşum gibi geldin
Çok küçük görünüyosun, çok tatlısın
Göbüşe de maşallah
LİTTLE BABUŞ LAYLA kızzzz siz neymişsiniz beee 41,5 kere maşallah kaşıyın totolarınızı yemin ediyorum harbiden taş topiğizzz avatarlarınızda dursun bence çatır çatır çatlasın millettt orta yerindenhayttttt
kızz littleee ne bicim göbekk o.. incecikk vücuda yastık yapstırmıss kiminn.. valla tüm kiloyu bebe almıs hakettenn. erkek göbegi dedikleri bu olsa gerekk sivrii. ayy masallahhh valla. yüzünde pek güzell. hatların cok belirginn cok severim yüz hatları belirgin hatunları
bende 50 faktör krem kullanırım, hiç yanmam.
Beyazlar yanınca feci oluyor, çiller felan çıkıyor..
bblauu hatırladımmm görüncikk cok güzelsinn cnmmm :lilav:senin dudişlerinde pekk güzell. kızınınkii benzer insallahh.. ben benzetememişimm sen benzet bari kendinee.. ahh nezahat ahh yıktın basıma dünyamı
LİTTLE BABUŞ LAYLA kızzzz siz neymişsiniz beee 41,5 kere maşallah kaşıyın totolarınızı yemin ediyorum harbiden taş topiğizzz avatarlarınızda dursun bence çatır çatır çatlasın millettt orta yerindenhayttttt
bende sana bayılıyorum eşinle çok yakışıyorsunuz Allah ayırmasın maşallah size
kızz kim der sana 35. ikinci olmasına ragmen inceciksin masallah.. hem yüzünde 35 durmuyomasallah
babuş daha önce görmüştüm fotonu orda daha değişiktin