koyy bakemm..
kızz tansellll boylu poslusunn masallahh pekk hvalıı cıkmıssınn. .. gözlükten göründügü kadaruynann yüzün de cok güzel. zati en esmer lidırla benşm heraldeama fizigin simdiki halin degil dimii düser bayılrıım bakk
anamm cirkin hatun yok topikte. masallahh masallahh
tanselcim maşallah manken gibisin
tansell maşallah şeker. alıntı yapmadım bak, bu iyiliğimi de unutma
aynen ben 5 yaşımdan beri devam ne yaptıysam olmadı bırakamadım halada devam ediyorum iğrenç bi durum görüntü iğrenç mikrop iğrenç oyüzden tikim var benim aklıma geldikçe gün içerside devamlı elimi yıkarım yemiyorumda neyseki kemiriyorum en büyük tesellim o yoksa mide kanseri olurdum heralde allah korusunBen de yedim hayatımda değişik dönemler tırnaklarımı :böö:
iğrenciz :böö:
Kamil koç tesisleri benim evime yürüyerek 5 dk
ne varmış kız yaşında takıver bişi olmazz fikrim güsel ortada eymen sağda tuğba solda kalbin izasında emre yazmalı ama nerden akıl eder bilemem o etmesse ben yaptırcam snra çok hoşşş durur minnak el yazısıyla olcak ama bencede çal güsell bir fikirBenim de birinde 3 birinde 1 delik var, ama eskidenmiş be tubişim.Senin yaşlarındayken küpe çok takardım dizi dizi
3ümüzün adının yazılı olduğu kolye süper fikir yalnız, çaldım bunu
maşallah güselliğe bak bizim topikte çirkin varmı desin
taşş ecrinde yüzü biblo gibin maşllahecrinn sende eklesene bi resmini..
benim esimin elleri öle kadın eli kiminn uzun ve cok düzgün parmakları var. bacakları da acayip düzgünn ailelerinde genetik. görümcemlerinde 3 ünün elleri öyle. acayip güzel elleri var.. ama bacaklar herkeste nizami. benim ellerim kücükk ve ince uzun uzun degil. tırnaklarımda normalde yuvarlak. ama ben öyle bi törpülemeye alıstırdım ki küt hep. cok dikkat ettgimden erkes ne kadar güzel ellerin tırnaklaın var diyo. ama asla dipten kısaltmam ondan sebep
sağol littlemim.. senin kontrol ne zaman? dinleniyorsun demi?
tanselcim maşallah manken gibisin
Alıntı yapmayın ben de eklicem şimdi
Sonra da silicem
Ayyy teşekkür ederim, moral oldu vallahi.. Geçen yıl Erzurumda kongreye katılmıştım, paladökende çekilmiş bir foto.. Çok beyazımdır ben..
canım sıcacık bir yüzün var tam tahmin ettiğim gibi...
nerde kızz ben göremedimm:sok
Ayyy ECRİN ne güzelsin maşallah, biblo gibi hakkaten..
Topiğe bak be güzel hatun dolu..
saoll tatlımm valla seninn kızların güzell bakmasından o:lilav: artık yanaklarımm tombişş emmee olsunn su kiloya dönmeninn hayalindeyim