2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
koyy bakemm..

kızz tansellll boylu poslusunn masallahh pekk hvalıı cıkmıssınn. .. gözlükten göründügü kadaruynann yüzün de cok güzel. zati en esmer lidırla benşm heralde:Dama fizigin simdiki halin degil dimii düser bayılrıım bakk:D anamm cirkin hatun yok topikte. masallahh masallahh

Ayyy teşekkür ederim, moral oldu vallahi.. Geçen yıl Erzurumda kongreye katılmıştım, paladökende çekilmiş bir foto.. Çok beyazımdır ben..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben de yedim hayatımda değişik dönemler tırnaklarımı :böö:
iğrenciz :böö:
Kamil koç tesisleri benim evime yürüyerek 5 dk :)
aynen ben 5 yaşımdan beri devam ne yaptıysam olmadı bırakamadım halada devam ediyorum iğrenç bi durum görüntü iğrenç mikrop iğrenç oyüzden tikim var benim aklıma geldikçe gün içerside devamlı elimi yıkarım yemiyorumda neyseki kemiriyorum en büyük tesellim o yoksa mide kanseri olurdum heralde allah korusun
Benim de birinde 3 birinde 1 delik var, ama eskidenmiş be tubişim.Senin yaşlarındayken küpe çok takardım dizi dizi :)
3ümüzün adının yazılı olduğu kolye süper fikir yalnız, çaldım bunu :D
ne varmış kız yaşında takıver bişi olmazz fikrim güsel ortada eymen sağda tuğba solda kalbin izasında emre yazmalı ama nerden akıl eder bilemem o etmesse ben yaptırcam snra çok hoşşş durur minnak el yazısıyla olcak ama bencede çal güsell bir fikir
maşallah güselliğe bak bizim topikte çirkin varmı desin
ecrinn sende eklesene bi resmini..
taşş ecrinde yüzü biblo gibin maşllah
benim esimin elleri öle kadın eli kiminn uzun ve cok düzgün parmakları var. bacakları da acayip düzgünn ailelerinde genetik. görümcemlerinde 3 ünün elleri öyle. acayip güzel elleri var.. ama bacaklar herkeste nizami. benim ellerim kücükk ve ince uzun uzun degil. tırnaklarımda normalde yuvarlak. ama ben öyle bi törpülemeye alıstırdım ki küt hep. cok dikkat ettgimden erkes ne kadar güzel ellerin tırnaklaın var diyo. ama asla dipten kısaltmam ondan sebep:D

ne güsell parmakların kısada olsa bakımlısın

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ayyy teşekkür ederim, moral oldu vallahi.. Geçen yıl Erzurumda kongreye katılmıştım, paladökende çekilmiş bir foto.. Çok beyazımdır ben..

ayy ne hoss.. ben yazın bronzz kısın beyaz severim ama yaz kıss bronzum maalesef:D beyazlık nimet beyaz olan esmerlesebiliyo ama biz beyazlasamıyoruzz

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ayyy ECRİN ne güzelsin maşallah, biblo gibi hakkaten..
Topiğe bak be güzel hatun dolu..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
saoll tatlımm valla seninn kızların güzell bakmasından o:lilav: artık yanaklarımm tombişş emmee olsunn su kiloya dönmeninn hayalindeyim:D

İnşalah doğumdan sonra veririz kiloları, bende tombiş, iri yarı bişey oldum.
Ama veririm ben kiloları azimliyimdir bu konuda..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar