2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Eşim de ikinci arabayı almak istiyor, ben istemiyorum.Bu ara en büyük anlaşmazlık yaşadığımız konu bu.Bizim arabamız epey büyük, bunu sen rahat rahat kullan ben küçük (hatta çok küçük) bi araba alayım kendime diyor.Bence gerek yok...Boşa masraf gibi geliyor bana, ben hafta içi araca ihtiyaç duymuyorum çünkü,hafta sonu da birlikteyiz.
Babamın arabası da hala bende, kullanmıyorum gerçi, bi takım hukuksal problemleri var çözülsün çıkarıcaz elden...
Gerçi bebek olunca durum değişir mi bilmiyorumm...

degişirr cnmm.. ben dün bile deli oldum araba niye yok diye cünkü avm den cıkıp baska bi yere gitmemm gerekti diger magaza için oraya otobüs yok dolmus yok duraga kadar yürümem lazım.. zaten yoruldum. mecburen taksiye bindim. ama araba olsa at posetleri arkaya 5 semt gez yani. cocuk oluncada elinde pusetle yada arabayla gezmekk zorunda kalcaksın. toplu tasıma araclarına zaten inip binmekk yer bulmak zor. arabada takarsın arkaya cocugu istedigin gibi gezersin. alısveriss cantalarınıda koyarsın elinde bişi olmaz. korkunc bi rahatlık.. ama ben en az 1_2 sene beklemek durumundayım:acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay ben diş cıkarmısım yaa:acep: en arka üstteki boslukta diş pörtlemişş. ama 20 lik degill sanırım o damaktan cıkar.. benim sanki en sondaki disim tasmıs gibi .. töbe allam yaa:sok

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
güle güle kullan canım..ne kadar ince eşlerimiz var ya.eşimde bana soruyo doğum hediyesi bana ne alcan diye..dedim bu işte bi yanlıkşık var...
hahaha senin adam yerine doğurcak nazom :D
hayırlı cumalarrrr kızlarrrr

geçmişte yine baya kaynatmışsınızz hee

bende dün sade güsel bi masa hazırladım yaktım mumları müzik falan yemek yedik eşimlee

sonra dondurma almaya diye dışarı çıktık bi anda sinemada bulduk kendimizii

dün akşam şans hep benden yanayadı yaa

evden çıktık arabaya bindik bi anda sinemaya karar verdik biraz uzak bi alışveriş merkezine gittk ama saa 21.30 falan
istediğimiz filmin 22.15 seansı dolmuş 23.15 var
dedik çıkışımız çok geç olur
başka bi yeri aradık 22.00da yer var ama filmin başlamasına 5 dk var yetişemezdik sonra karar verdik 23.15e girecez vezneye bi gittk kız dediki az önce 2 kişilik bilet iade geldi 22.15 için bizzz şookkk
hemen aldık bileti
saat 22 .00 ı geçmişti benim canım dondurma istio
mağazalar kasa kapatmışş bi yere gittk yok dedi
2. yere gittk oda yok dedi ama bana baktı hamile olduğumu gördü neyse vereyim dedi verdiii dondurmamıı

sonra sinemaya girerken eşime dedimki ya ben nasıl oturacam o koltukta 2li birleşik koltuk olsaydı keşke onlar çok rahat falan diyee
neyse girdik salona görevli demezmi şu 2li koltuk sizinnn
bizzzzzzzz yine şokkkk
süperdi yaa keşke hep böle şansım yaver gitse yaaa
ohhh harikaymışş balım iyi yapmışsınız valla hangi alışveriş merkeziymiş bu meraklandım şimdi :D harbiden çok şanslıymışsın cnm benim belkide kızının şansıdır annesi babasınada uğur getirmemişmiydi zaten bende akşam eşime senden bahsettim tabi görüşürüz neden olmasın dedi ikea için senden plan bekliyorum doğurmadan bir hafta sonu pazar sabah görüşelim yada başka bir yer olur farketmez

bizde akşam forum istanbula markete gittik 22,30a kadar marketle uğraştık yorgun argın geldim eve getirdiklerimi yerleştirip tattım
anamm titizimm ama tembelim:D yapmıyomm zati artıkk.. dahası 2 aydır rahat yapmıyorum biri gelmedikce:D ama ev böyleyken de uyunmuyo. ince is yapmasamda hep ütü cıkıyo , hepp makineye bulasık sokup cıkarmak gerekiyo, e illa süpürge tutupp banyoyu bi ciflemek gerekiyo falan filan. herkess sabah yaparr ben aksam üstü yapıyorum bu işleri ama:D

valla been bu dediğin işleri 2 günde bir dip köşe haftada bir yapıyorum tatlım hamiş halimle kıyamıyorum bebeme gerek yok doğumdan sonra hergün yaparım taşlar betonlar benden kıymetli değil yaa kuru bi düzen yap geç süpürgeyi hafife alma adamın belini koparyo valla

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
degişirr cnmm.. ben dün bile deli oldum araba niye yok diye cünkü avm den cıkıp baska bi yere gitmemm gerekti diger magaza için oraya otobüs yok dolmus yok duraga kadar yürümem lazım.. zaten yoruldum. mecburen taksiye bindim. ama araba olsa at posetleri arkaya 5 semt gez yani. cocuk oluncada elinde pusetle yada arabayla gezmekk zorunda kalcaksın. toplu tasıma araclarına zaten inip binmekk yer bulmak zor. arabada takarsın arkaya cocugu istedigin gibi gezersin. alısveriss cantalarınıda koyarsın elinde bişi olmaz. korkunc bi rahatlık.. ama ben en az 1_2 sene beklemek durumundayım:acep:

Ben araba kullanmayı da sevmiyorum işin kötüsü.İstanbulda araba kullanmak cidden zor.Her yer manyak dolu.Birbirine tahammülü,saygısı, hoşgörüsü olmayan insanlar hep trafikte.Bildiğin korkuyorum araba kullanırken, her an kenara çekip arabayı terkedesim oluyo.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ayyyy demek hediye bekliyor:) En büyük hediye ipek kızım de..

tanselim benim kocam türünün son örneği adam yaklasık 8 aydır aşeriyo gece vakti olur olmadık seyleri canı istiyo,süreki mide bulantısı ve mide yanması var,son zamanlarda her aksam offf bi de doğum var diye hayıflanıyo,isim konusunda panikte durum böyle olunca benden doğum hediyesi beklemesi banada normal gibi gelmeye basladı :)) sayesinde sıkıntısız gebelik geciriyorum yaa.benim yerime bütün panikleri yasıyor.dedim bi de sen emzircek olsan cok kıyak olurdu amaa...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
tanselim benim kocam türünün son örneği adam yaklasık 8 aydır aşeriyo gece vakti olur olmadık seyleri canı istiyo,süreki mide bulantısı ve mide yanması var,son zamanlarda her aksam offf bi de doğum var diye hayıflanıyo,isim konusunda panikte durum böyle olunca benden doğum hediyesi beklemesi banada normal gibi gelmeye basladı :)) sayesinde sıkıntısız gebelik geciriyorum yaa.benim yerime bütün panikleri yasıyor.dedim bi de sen emzircek olsan cok kıyak olurdu amaa...

var var benim kocam var.
aşeriyo, her yanı ağrıyo, halsiz, midesi yanıyo, bulanıyo :)

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

hahaha senin adam yerine doğurcak nazom :D

ohhh harikaymışş balım iyi yapmışsınız valla hangi alışveriş merkeziymiş bu meraklandım şimdi :D harbiden çok şanslıymışsın cnm benim belkide kızının şansıdır annesi babasınada uğur getirmemişmiydi zaten bende akşam eşime senden bahsettim tabi görüşürüz neden olmasın dedi ikea için senden plan bekliyorum doğurmadan bir hafta sonu pazar sabah görüşelim yada başka bir yer olur farketmez

bizde akşam forum istanbula markete gittik 22,30a kadar marketle uğraştık yorgun argın geldim eve getirdiklerimi yerleştirip tattım

öff şu market işi yaaa bende deli oluyuom al yerleştir falannn
canımm metroporta gittik
biz hep oraya gideriz sinemaya koltukları rahattt

bende bahsettim canım eşime görüşelim dedii
sen söle ne zaman görüşelimmm bizim önümüzdeki i haftalar için bi planımız yokkk
sen çalışıonnn sen karar ver tarihee

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

süpermiş yaaaa valla enişteye helal olsun benim eşimde diyo hatun herşeyi yaabilirimde emziremiycem o ne olcak şimdi diyo :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ben araba kullanmayı da sevmiyorum işin kötüsü.İstanbulda araba kullanmak cidden zor.Her yer manyak dolu.Birbirine tahammülü,saygısı, hoşgörüsü olmayan insanlar hep trafikte.Bildiğin korkuyorum araba kullanırken, her an kenara çekip arabayı terkedesim oluyo.

herkeste oluyo cnm o kadın sürücü olmak hala zor maalesef:(

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
var var benim kocam var.
aşeriyo, her yanı ağrıyo, halsiz, midesi yanıyo, bulanıyo :)

ayyy ayy bunlarada bi grup kursaydık keşkemm.subatta doğuracak olan hatunların pimpirikli kocaları.neler yazarlardı kimbilir..hahahaha:))) aksam yalnız olmadığını söyleyeyim kocamada azcık rahatlasın barii..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
öff şu market işi yaaa bende deli oluyuom al yerleştir falannn
canımm metroporta gittik
biz hep oraya gideriz sinemaya koltukları rahattt

bende bahsettim canım eşime görüşelim dedii
sen söle ne zaman görüşelimmm bizim önümüzdeki i haftalar için bi planımız yokkk
sen çalışıonnn sen karar ver tarihee
market deme bana taşır döşür yerleştir böğğ sevmem hiç
metroport güsel evet iyi yapmışsınız kuşum
hımmm şöle ki aceba ayın ocak 8 i pazar uygun olar mı ahanda kız babuşta gelsin isterse ? hep beraber olarız bu arada ben eşime açayım bu akşam konuyu benim planım yok ama onun haftasonu şehir dışında seminerleri oluyo bazen görüşürüz mutlaka

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

süpermiş yaaaa valla enişteye helal olsun benim eşimde diyo hatun herşeyi yaabilirimde emziremiycem o ne olcak şimdi diyo :D

hahahaa merak etme az büyüdüğünde bebek seni ben emzirdim bile diyeni gördüm.bknz.benim kocam :) iremde ıyyy oyası kıl dolu baba hayıy ben oydan emmedim derdi.:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

hımmm şöle ki aceba ayın ocak 8 i pazar uygun olar mı ahanda kız babuşta gelsin isterse ? hep beraber olarız bu arada ben eşime açayım bu akşam konuyu benim planım yok ama onun haftasonu şehir dışında seminerleri oluyo bazen görüşürüz mutlaka

Oyyy benim gelmem zor be bebişim, biz aslında aynı şehirde yaşamıyoz biliyosun :D

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

aaaaa keşke gelseee yaaa babuşşşşş sende gelllll
hatttaa kızlarrr gelebilecek olan varsa sizde gelinn yaa

8 ocakta şimdilik bi planımız yok tatlımmm konuş eşinle kesin tarihi kararlaştırırızzzz

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar alakasız olacak ama bişey sormak istiyorum.
Alyansının yanına tek taş vs. gibi yüzük takan var mı?
Ben alyansın yanına yüzük takmayı hiç sevmiyorum.Bi süre kullandım hoşuma gitmedi.Diğer elimde de yüzüğü sevmediğim için kaldırdım gitti.Elleri öyle doldurmak hoşuma gitmiyo..İki elde bi yüzük olacak...
Diğer yüzüklerimi kullanamıyorum o yüzden...Siz kullanıyo musunuz?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar