2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

hayırlısı olsun bende dün gittim benim yakışıklımda 2200g olmuş maşallah dr iri ve uzun bacaklı olacak dedi 4 kg bekliyomuş nazo teyzesi tombiş yanakları vardı yuvarlak suratlı gayet net gördük bu sefer bende seni göremeyince kayseridekiler geldi zannettim

oyyy maşallah laylacım... benimkide tombiş bebek.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
oğlumun son anda çıkardığı ödevine yardımcı olup geliyorum bu saate kadar ödevi aklına gelmedi :sinir:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Canım çanta çok büyük, içinde 2 tane fermuarlı kısım var. Hem bebişin eşyaları hemde kendi eşyalarımı koyarım diye düşündüm.
Aslından adidastan bi çanta beğendim ama 150 YTL idi. Fiyat fazla geldi, sonra o çantayıda alabilirim ama şimdilik bu çanta benim işimi görür diye düşünüyorum..

esyaları aldıktan sonra sorun yok genis duruyo zati... her kıyafetine uyar bu.benim için önemli olan o:D pahalıymıs haketten 150 tl. ben bunu 75 e aldım. güle güle kullan cnmm tekrar bence cok sık:huhuu:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ben daha bebek bakım çantası almadım.
Hiç bakmadım da...Bi ara ona da baksam iyi olacak....Hemen doğumdan itibaren lazım olur o.

bana da esim daha bebek dogmadı napcan bakım cantasını demişti. ama didim bununn saglık ocagı var hastahanesi var, insallah dikilirimm de görümceme kaynanama neyin gitmesi var, efemmm 40 gezmesi var:D bebemle zaman gecirmek varken cıkıp canta mı arıcaz:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar dün eşim bana kolye almış.. Daha doğrusu öğlen arası gitmiş 3 model beğenmiş, iş çıkışı beraber gittik. 3 model arasından beraber beğendik. Zinciri kısaltılıyor, yarın eklerim. Çok şık ve ağır bişey.. Normalde spor tarzım vardır ama böyle şık yerlerde takabiliirm diye düşünüyorum.

Aslında eşim doğum hediyesi olarak altın düşünüyordu ama ben grek duymadım. En ince altın kolye bile 1000 YTL den başlıyor. Gümüş ve taşlı bişey olsun istedim..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Adidasta çok güzel bi çanta var, bakmanı tavsiye ederim. Siyah 2 gözlü çok süper bi çanta..

Bi bakayım canım ona.Ben de alışverişe çıkmayı hiç sevmiyorum ya.O yüzden şu netten alışverişi çıkarana duacıyım :D
Kampanya sitelerine filan da bi bakayım olmazsa.Bugün birinde adidasın kampanyası vardı.

bana da esim daha bebek dogmadı napcan bakım cantasını demişti. ama didim bununn saglık ocagı var hastahanesi var, insallah dikilirimm de görümceme kaynanama neyin gitmesi var, efemmm 40 gezmesi var:D bebemle zaman gecirmek varken cıkıp canta mı arıcaz:D

Evet bak biz de gezenti bi karıkocayız.Evde durmayız, bana hemen lazım olur meret :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar dün eşim bana kolye almış.. Daha doğrusu öğlen arası gitmiş 3 model beğenmiş, iş çıkışı beraber gittik. 3 model arasından beraber beğendik. Zinciri kısaltılıyor, yarın eklerim. Çok şık ve ağır bişey.. Normalde spor tarzım vardır ama böyle şık yerlerde takabiliirm diye düşünüyorum.

Aslında eşim doğum hediyesi olarak altın düşünüyordu ama ben grek duymadım. En ince altın kolye bile 1000 YTL den başlıyor. Gümüş ve taşlı bişey olsun istedim..

Güle güle kullan canım...Eşin jesti erken yaptı desene :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Limagoda adidas kampanyasında şu çanta varmış, güzelmiş de ama tükenmiş maalesef.
115,00 TL den 76,90 TL'ye inmişmiş.

Ekli dosyalar

• 1CADLYH2M.jpg
    1CADLYH2M.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 2.jpg
    2.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 64

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

neden bende yok bu uykudan çıldıracağım-kizgin

bilmem büyük oğlan uyutmuyodur belkim seni layloş sorumluluğun fazla sonuçta
kuzumm o totosunu mıncırtıyo mu sanıyon dil pabuç kadar.gökçenin küçülmüş hali.hahahah gökçe nerde kızz bu arada? nasılsa o geçmişte okumuyo..-kop anne napıyosun ya diyor azıcık mıncıklasam.kendi isterse öptürüyo..yanımıza yatmaya bile alamıyoruz artık irem gel seni mıncıralım diyoruz pazar sabahları.hayır diyor.sunu anladım ki bu bebişim doğduğunda ben kovalamıcam onu koynumdan istediği kadar kuduralım yatakta.sonra büyüdüğünde sevmek için izin istiyoruz.:acep:
cadıı fena kokoş ve kendine güveni tam bi çocuk ama belli bencede öle yap bidahaki bebene demekki çok fazla yoğurulmayı sevmiyo fıstıkın gökçe öğlen geliyo pırrr gidiyo ev hanımı olunca iyice uzaklaştı bizden geçişi okuyabiliyo artık :D evde çünkü
bende de cok var biri yemegimi işlerimi yapsa gece gündüz uyucamm. cünkü uykusuzummm bennn:böö::böö:
hergünde iş yapmayı ver cnm 2 kişisiniz 2günde bir yap ecrinim hergün yemek yap sadece yeter vur kafayı yat anam titiz dünür bende titizimdir çok ama hamilelikte azcık gevşedim bebelerimizede yasık

günaydın canımmmm herkes doğuracak biz assolist sonradan çıkaracaz bebelerimizi evet benim sezoş bakalım erkenmi gelecek bana hep 36-38 de doğuracakmışım gibi geliyor

aynen :D napalım bebekler geç yapıldı ancak çıkarcaz en son aslı doğurcak bakalım assolistimizin bebeği ne kadan taklu olcek :utan:
Dün bende çanta aldım, klasik bişey. Her kıyefetle uysun diye tercih ettim..
Bide kilotlu çorap aldım oğluşuma:)
Ekli dosyayı görüntüle 10061
Ekli dosyayı görüntüle 10062
çok güsel tanselim iyi günlerde kullan akşam eşime oğluma kilotlu çorap alcam dedim suratıma baktı kız mı benim oğlum benbaşka bişi gydir içine o ne öle dedi dedim düz renk alcam sende üşütsün mü bebem dedim ses yok ii madem erkek rengi al alcaksan diyo :D

hayırlısı olsun bende dün gittim benim yakışıklımda 2200g olmuş maşallah dr iri ve uzun bacaklı olacak dedi 4 kg bekliyomuş nazo teyzesi tombiş yanakları vardı yuvarlak suratlı gayet net gördük bu sefer bende seni göremeyince kayseridekiler geldi zannettim

topiğin en çılız erkeğide benim oğlum sanırım :(
oyyy masallahhh.yirim onu benn.bacaklarınıda yerim..annem geldi dün azıcık yattım 1,5 gün.kasıklarım cok ağrıyordu doktorda rahat dur dedi azcık da korkutunca yattım azcık canım.bu ara artık kimse gelmesin nolurr...hele kayseridekiler hiç gelmesin..
ohh iyi yaptın balım bencede gelmesinler hamilelere saygı lütfen
oğlumun son anda çıkardığı ödevine yardımcı olup geliyorum bu saate kadar ödevi aklına gelmedi :sinir:

vay yaramaz şimdiki çocuklar bu ödevlerini hep unutuyolar nedense nazonunkide öle

topiğimizde maşallah bebişlerimizin hepsi tosuncuk yerim onları:ninni:
benim bebem hariçç çılız bişi en son 28+0 1255 gramdı

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Güle güle kullan canım...Eşin jesti erken yaptı desene :)

Öyle canım. Arkadaşıda eşine yılbaşı hediyesi almaya giderken beraber gitmişler. Çok beğenmiş, bi hevesle götürdü canımcım benim kıyamam ben ona. Düşünür böyle şeyleri. Aslında eşime kalsa ria pırlanta yüzükalcak, geçen zorla baktırdı. 6000 YTL diyor beğendiğim yüzüğe:( Ya şimdi boşver dedim. Şimdi tek arabamız var ben ikinci arabayı istiyroum. Bebişi ikimizde istediğimiz zamana gezdirelim..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

güle güle kullan canım..ne kadar ince eşlerimiz var ya.eşimde bana soruyo doğum hediyesi bana ne alcan diye..dedim bu işte bi yanlıkşık var...

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
hayırlı cumalarrrr kızlarrrr

geçmişte yine baya kaynatmışsınızz hee

bende dün sade güsel bi masa hazırladım yaktım mumları müzik falan yemek yedik eşimlee

sonra dondurma almaya diye dışarı çıktık bi anda sinemada bulduk kendimizii

dün akşam şans hep benden yanayadı yaa

evden çıktık arabaya bindik bi anda sinemaya karar verdik biraz uzak bi alışveriş merkezine gittk ama saa 21.30 falan
istediğimiz filmin 22.15 seansı dolmuş 23.15 var
dedik çıkışımız çok geç olur
başka bi yeri aradık 22.00da yer var ama filmin başlamasına 5 dk var yetişemezdik sonra karar verdik 23.15e girecez vezneye bi gittk kız dediki az önce 2 kişilik bilet iade geldi 22.15 için bizzz şookkk
hemen aldık bileti
saat 22 .00 ı geçmişti benim canım dondurma istio
mağazalar kasa kapatmışş bi yere gittk yok dedi
2. yere gittk oda yok dedi ama bana baktı hamile olduğumu gördü neyse vereyim dedi verdiii dondurmamıı

sonra sinemaya girerken eşime dedimki ya ben nasıl oturacam o koltukta 2li birleşik koltuk olsaydı keşke onlar çok rahat falan diyee
neyse girdik salona görevli demezmi şu 2li koltuk sizinnn
bizzzzzzzz yine şokkkk
süperdi yaa keşke hep böle şansım yaver gitse yaaa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ay ne hoss güle güle kullan cnmm.benimm kocişimde bana alırmı acepp dicem ama sanmamm:böö: gerci hem alıpp para harcasın istemiyorum masraf cok diyee hemde kadınsı dürtülerime engel olamıyorum. :ayk:

Bi bakayım canım ona.Ben de alışverişe çıkmayı hiç sevmiyorum ya.O yüzden şu netten alışverişi çıkarana duacıyım :D
Kampanya sitelerine filan da bi bakayım olmazsa.Bugün birinde adidasın kampanyası vardı.
Evet bak biz de gezenti bi karıkocayız.Evde durmayız, bana hemen lazım olur meret :D
dimi alıp koymak lazım hemen:D
Limagoda adidas kampanyasında şu çanta varmış, güzelmiş de ama tükenmiş maalesef.
115,00 TL den 76,90 TL'ye inmişmiş.

bence cok iyiymiş modeli de cok güzelmişş sanssızlık:acep:

bilmem büyük oğlan uyutmuyodur belkim seni layloş sorumluluğun fazla sonuçta

cadıı fena kokoş ve kendine güveni tam bi çocuk ama belli bencede öle yap bidahaki bebene demekki çok fazla yoğurulmayı sevmiyo fıstıkın gökçe öğlen geliyo pırrr gidiyo ev hanımı olunca iyice uzaklaştı bizden geçişi okuyabiliyo artık :D evde çünkü

hergünde iş yapmayı ver cnm 2 kişisiniz 2günde bir yap ecrinim hergün yemek yap sadece yeter vur kafayı yat anam titiz dünür bende titizimdir çok ama hamilelikte azcık gevşedim bebelerimizede yasık

aynen :D napalım bebekler geç yapıldı ancak çıkarcaz en son aslı doğurcak bakalım assolistimizin bebeği ne kadan taklu olcek :utan:

anamm titizimm ama tembelim:D yapmıyomm zati artıkk.. dahası 2 aydır rahat yapmıyorum biri gelmedikce:D ama ev böyleyken de uyunmuyo. ince is yapmasamda hep ütü cıkıyo , hepp makineye bulasık sokup cıkarmak gerekiyo, e illa süpürge tutupp banyoyu bi ciflemek gerekiyo falan filan. herkess sabah yaparr ben aksam üstü yapıyorum bu işleri ama:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Öyle canım. Arkadaşıda eşine yılbaşı hediyesi almaya giderken beraber gitmişler. Çok beğenmiş, bi hevesle götürdü canımcım benim kıyamam ben ona. Düşünür böyle şeyleri. Aslında eşime kalsa ria pırlanta yüzükalcak, geçen zorla baktırdı. 6000 YTL diyor beğendiğim yüzüğe:( Ya şimdi boşver dedim. Şimdi tek arabamız var ben ikinci arabayı istiyroum. Bebişi ikimizde istediğimiz zamana gezdirelim..

Eşim de ikinci arabayı almak istiyor, ben istemiyorum.Bu ara en büyük anlaşmazlık yaşadığımız konu bu.Bizim arabamız epey büyük, bunu sen rahat rahat kullan ben küçük (hatta çok küçük) bi araba alayım kendime diyor.Bence gerek yok...Boşa masraf gibi geliyor bana, ben hafta içi araca ihtiyaç duymuyorum çünkü,hafta sonu da birlikteyiz.
Babamın arabası da hala bende, kullanmıyorum gerçi, bi takım hukuksal problemleri var çözülsün çıkarıcaz elden...
Gerçi bebek olunca durum değişir mi bilmiyorumm...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar