Eşim de ikinci arabayı almak istiyor, ben istemiyorum.Bu ara en büyük anlaşmazlık yaşadığımız konu bu.Bizim arabamız epey büyük, bunu sen rahat rahat kullan ben küçük (hatta çok küçük) bi araba alayım kendime diyor.Bence gerek yok...Boşa masraf gibi geliyor bana, ben hafta içi araca ihtiyaç duymuyorum çünkü,hafta sonu da birlikteyiz.
Babamın arabası da hala bende, kullanmıyorum gerçi, bi takım hukuksal problemleri var çözülsün çıkarıcaz elden...
Gerçi bebek olunca durum değişir mi bilmiyorumm...
degişirr cnmm.. ben dün bile deli oldum araba niye yok diye cünkü avm den cıkıp baska bi yere gitmemm gerekti diger magaza için oraya otobüs yok dolmus yok duraga kadar yürümem lazım.. zaten yoruldum. mecburen taksiye bindim. ama araba olsa at posetleri arkaya 5 semt gez yani. cocuk oluncada elinde pusetle yada arabayla gezmekk zorunda kalcaksın. toplu tasıma araclarına zaten inip binmekk yer bulmak zor. arabada takarsın arkaya cocugu istedigin gibi gezersin. alısveriss cantalarınıda koyarsın elinde bişi olmaz. korkunc bi rahatlık.. ama ben en az 1_2 sene beklemek durumundayım:acep:
ha senin adam yerine doğurcak nazom