2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
saray canım asaletim ordan geliyo hahahahahahahahahaha

bu rada küçükken annem saray'da doğdum derdi
bende saray zannederdim işte çocuk aklımla
herkese hava atardım
benim annem saray'da doğdu diye
ne kadan salak olacağım o zamandan belliymiş hahahahahaha

daa napıyım dişlerini döküyodun nerdeyse :D
o hiçbişey yapmadı çünkü sinirliyken bana bişey yapılamayacağını çok iyi bilir :)

bir kere gittim annenin sarayına:) daha çok gençliğimiz şarkköyde geçti bende silivrili sayılırım sizin gibi şoparların arasında büyüdüm:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tekirdağlıyım canım
kaynana kırklareli
kaynata kastamonu
bense
herzaman tekirdağlıyım :)
dağlı olduğunu anlamıştım saten :D
benim babannem kırklarelili yundalan köyü hemide ben köy olarak küçüklükten beri hep oraların köylerine gittim o kadan güselki trakyalıların samimiyeti çok sıcaklar bi kere yapmacıklık yok tekirdağ da iyidir oranın kokusuna bayılırım anason ve köfte kokar miss
Sen ona naptın :D
Tabi onun tepkisini de merak etmedim değil :)

kız baban urfalıysa sen tekirdağlı olmazsın ki :D
babam urfaya gitmişmi ki acep rahmetli dedem bile bilmiyomuş orayı 3 yaşında istanbula yerleşmişler babam bayrampaşa istanbul doğumlu anamda öle bende istanbullum ama kendimi trakyaya yakın hissediyorum nedense :D

gitmemişsin ama orjinal çorumlucayı öğrenmişsin aferim :) daha önce söylemiştim annem çorumlu hatta anneannem ve görümcem orda ziyarete gideriz arada

aferin bana badallardan çıkınca her akşam gobeller karşılar benii ilaanda çamaşır yıkarız akşam oldumuda çimerik herii güsel çaputlarımız giyer çayımızı demlerik :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

aferin bana badallardan çıkınca her akşam gobeller karşılar benii ilaanda çamaşır yıkarız akşam oldumuda çimerik herii güsel çaputlarımız giyer çayımızı demlerik :D

haaaa haaaaa :gul::gul::gul:kız alemsin tubiş çok güldürdün beni hakkaten çözmüşsün olayı

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
saray canım asaletim ordan geliyo hahahahahahahahahaha

bu rada küçükken annem saray'da doğdum derdi
bende saray zannederdim işte çocuk aklımla
herkese hava atardım
benim annem saray'da doğdu diye
ne kadan salak olacağım o zamandan belliymiş hahahahahaha

daa napıyım dişlerini döküyodun nerdeyse :D
o hiçbişey yapmadı çünkü sinirliyken bana bişey yapılamayacağını çok iyi bilir :)
ayyy orası çok güsel kuzenim okurken gitmiştik saray vize myoda okudu muhasebe bitirdi bir kere gittim ama hakkaten çok güsel

bir kere gittim annenin sarayına:) daha çok gençliğimiz şarkköyde geçti bende silivrili sayılırım sizin gibi şoparların arasında büyüdüm:)

hımm silivride 12 sene kadar yazlığımız vardı semizkum tarafında orayıda ii bilirim bulunmadığım yer kalmamış ne gezekçi karıyım :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
merhaba hamişler doğumunuza ne kadar kaldı?
hımmm benim 7 hafta aha bunların daha az :D ama önde hayatım var :lilav:

haaaa haaaaa :gul::gul::gul:kız alemsin tubiş çok güldürdün beni hakkaten çözmüşsün olayı

yaa çözdüm tabe k.validem hala hep böle konuşur çözmek için sözlük bile almıştım çünküü saf saf bakınıyom onlar konuşunca öğrenmişim dimi :D
şarköy, mürefte severim çocukken çok giderdik :)
hee annemin sarayı :D
oo sen de şoparsın beaa

dağlıyım var mı :D

kızım dikkatli konuş layla şimdi çıkıp ben çok yapmacık trakyalı gördüm deyip senden bahsetmesin :D

ne diyon kız ne konuştumda samimi olmasam anamı babamı cümlemin nereli olduğunu sayarmıyım :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

hımm silivride 12 sene kadar yazlığımız vardı semizkum tarafında orayıda ii bilirim bulunmadığım yer kalmamış ne gezekçi karıyım :D

bizde orda çok denize girerdik benimde senden aşağı kalır yanım yok nerden nereye bizim evimiz taş köprü var (mimarsinan köprüsü)bilirsin heralde orada halada orda

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

bilmem mi dibinde lunapark olan taşköprü demi ? ben az orda binmedim oyuncaklara tey gidin günlerrr:utan:

evettttt evettttttt orası işte o taş köprünün hizasındaki yolun üstünde evimiz şimdi daha güzel oldu oralar luna parkın olduğu yerin karşısı şimdi gece ****** çay bahçeleri var

tobe

Daimi Üye
Tepki
3.766

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:D

ya birine bu kadar hakaret etsen şimdiye bu köyden kovulurdun biliyon hemi :kahkaha:
ama ben seni şıkayat etmicem :D
kumral, siyah saç, kahverengi göz, 1,71 boy, kg ne sen sorrrr ne ben diyeyim :D
ben seni sevdiğimden diyom hatce :D şaziment pardon :D yirim sini tırakyalısın ama baba tarafın karışık orayada çekmişin biraz yani sana türkan şorayda diyebiliriz ;) heh şükür kendni tarif ettin en azından
size bişi anlattık kimse görmedi :hıh:

nerde hani görmedim bennn

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

evettttt evettttttt orası işte o taş köprünün hizasındaki yolun üstünde evimiz şimdi daha güzel oldu oralar luna parkın olduğu yerin karşısı şimdi gece ****** çay bahçeleri var

biliyom oralarııı bizim çok güsell bir başkadır silivrinin geceleri bizde maxi alışveriş merkezi varya onu geçinceki sitelerde oturuyoduk 4 sene önceye kadar yani istanbuldan gelirken diyim sonra altınoluk balıkesirden bi yazlık aldık kaçtık oralardan ama hiç unutamam oraları :utan: ayrı bir yeri vardır bende sana gelirim kız layloş ben geldim karşıla beni lunapartta gondoldayım derim :D gezekçi benn
Hayırlı zmanda olsun canım inşallah bir çırpıda kurtulalım.

çok az kalmış Rabbim bir çırpıda kurtarsın inş.

aminn cnm cümlemizi bir avazda kurtarsın inşallah bi gün burda gülerken pc başında doğurcaz saten

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

biliyom oralarııı bizim çok güsell bir başkadır silivrinin geceleri bizde maxi alışveriş merkezi varya onu geçinceki sitelerde oturuyoduk 4 sene önceye kadar yani istanbuldan gelirken diyim sonra altınoluk balıkesirden bi yazlık aldık kaçtık oralardan ama hiç unutamam oraları :utan: ayrı bir yeri vardır bende sana gelirim kız layloş ben geldim karşıla beni lunapartta gondoldayım derim :D gezekçi benn

evet bir başkaydı silivri hele yaz geceleri küpeşte ve amiralde canlı müzik dinlemesi offfff gençliğim geldi bak aklıma :foto:yazın 3 hafta kalabiliyorum ancak sonra koca tarafına samsuna daha sonra tatile yaz bitiyor bizim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar