2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Hadi ya...
Gerçi benim aldığım 15tl. idi :D
Aslında yan yatış yastığında yatırırız bence bir zaman, hani düz yatınca kusmuklarını yutma riskine karşılık..Yüzüstü de yatıramayız gibi geldi ilk zamanlar..Onun için sanırım gerçekten 3. ayından sonra kullanabilecez.

ben yan yatış yastıgı almadım boğulmayı önleyici yastıkta bulamadım yataştan bebek yastığı aldım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hadi ya...
Gerçi benim aldığım 15tl. idi :D
Aslında yan yatış yastığında yatırırız bence bir zaman, hani düz yatınca kusmuklarını yutma riskine karşılık..Yüzüstü de yatıramayız gibi geldi ilk zamanlar..Onun için sanırım gerçekten 3. ayından sonra kullanabilecez.

He evet bi tanesi öyle demiş zaten ilk 3-5 ay yan yatmayı kullandım demiş.
Sonra yastıksız yatmış hala yastıksız yatıyomuş.
Bi tek şey almadığıma pişmanım demiş, kendiliğinden titreşimli ana kucağı, gazlı zamanlarda iyi oluyomuş.
Onu ben de almadım.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
evek dadlum.. benimki famodinmiş ama dedigim gibi B grubu ilac yani tam hamilelerde kullanılıyo ama kesin bi veri yok.... ondan almadım... senin ki hangi grup biliyomusun şeker? eger uygunsa onu alıp deneyeyim barim...

famodini hamile değilken içiyordum doktormu verdi onu ? bakıyımda söyleyim ama riskli bişey olsa dr vermezdi benim dr ilaç konusunda titiz birde

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
He evet bi tanesi öyle demiş zaten ilk 3-5 ay yan yatmayı kullandım demiş.
Sonra yastıksız yatmış hala yastıksız yatıyomuş.
Bi tek şey almadığıma pişmanım demiş, kendiliğinden titreşimli ana kucağı, gazlı zamanlarda iyi oluyomuş.
Onu ben de almadım.

Anakucağı almadım ki titreşimlisini alayım :D
Anakucağını ben duruma göre erteledim, kıpır kıpır birşey olursa durmaz anakucağında diye.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

evet anlayışlılar ben çay yaptım onlar evde bişeyler yapmışlar getirdiler bebişimede yelekler örmüşler teyzeleri:utan:nazomun misafiri var kesin kayseriden

hah işte tam benim tipim misafir eheheh.. :) yapıp getiren....
güle güle kullansın minnoşun......

aman beaa becerikli hatun görmemişiz biz neleri var daha teşekkür ederim iltfatın için cnm
:D

yok tatlım benim yakın arkadaşımda trakyalı bilirim ben sizi merak etme.......
saolsun hep bakmıstır bana, beslemiştir beni minnoşum.............

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hah işte tam benim tipim misafir eheheh.. :) yapıp getiren....
güle güle kullansın minnoşun......

yok tatlım benim yakın arkadaşımda trakyalı bilirim ben sizi merak etme.......
saolsun hep bakmıstır bana, beslemiştir beni minnoşum.............

bak benden sana sır :dedikodu: bu azoo varya elde açma mantı bilem yapıyo hamile haliyle hemide ben beceriksizim hazır yufka hazır tarifler böle hamaratlık mı olar :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
evet canım doktor yazdı ama söyledi işte bende ondan almadım zati.. tatlım benim mide cok cok beter vaziyette yani....

C miş canım gebelikte zararlı etkileri kesinleşmemiştir diyor ama dediğim gibi yan etkisi olsa dr vermezdi ben gece uyku falan kalmadı,istifra ediyorum diyince rennie yanında bunu iç rahat edersin dedi

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

C miş canım gebelikte zararlı etkileri kesinleşmemiştir diyor ama dediğim gibi yan etkisi olsa dr vermezdi ben gece uyku falan kalmadı,istifra ediyorum diyince rennie yanında bunu iç rahat edersin dedi

Tamam laylam cok saol, alıcam o zaman C ise sorun yok... ya benimkininde bacak boyu uzun sende oyle demişsin acaba bi alakası varmı cidden merak ettim... yoksa tesadüf mü...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Tamam laylam cok saol, alıcam o zaman C ise sorun yok... ya benimkininde bacak boyu uzun sende oyle demişsin acaba bi alakası varmı cidden merak ettim... yoksa tesadüf mü...
ne zaman gideceksin dr bi sorsaydın babanında benimde bacaklar uzun heralde genetik renkli ulrasonada da bacak boyu uzun demişti dr

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ama ben 40 yılda bir yapıyom :D
ama yapıyon ben elime hamuru alsam tutamam o kadar yanii bi çorumun mayalısını bilem beceremedim herifim gösterdiydi oda çiğ börek kadar açılıyo açamadıydım ayakta alkışlıyorum senii baklavada açan sen yakında

bende gidince sorcam kusuyorum resmen çok fena bişi yaa
yani 23 Ocak mı :D sağol canım benim :evet:

karnıbahar mı hahahahahahaha

abovv

yan yatış yastığı bu değil mi ya sizin gösterdiklerinizi ben anlamadım

benimki bundan

hee benim de dolabımda hep hazır şeyler olur
ve muhakkak kek sütlaç elmalı turta falan yaparım hep olur :) evet trakyalıyız bizzz holeyyy :D

Allah nice nice sağlıklı, mutlu seneler nasip etsin canım

3 mü o ne be cücük kadar :böö:

ee nası çaktırmadınız ki

bana manyak diyene bak
gerçi ben de bi kere telefonunda bi kız telefonu görmüştüm çıkarkene ama beni ikna edememişti
önce telefonu (yeniydi) duvara fırlatmıştım, sonra gelişine bi güzel osmanlıyı akşetmiştim kim dedim o kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz diye de gıçımı yırtmıştım

ula birimiz çorumluya birimiz kastamonuluya gitmişiz :evet:

bizim trakya damarımız var kızım marifetliyizdir mesela hiç pasaklı trakyalı görmedim ben evlerini bal dök yaladır yane dört dörtlüklerdir (benim bi kökümde urfa babadan tam trakyalı sayılmam ama olsun yane)

biz o saman sevgli bilem değildik o tokadı yediğinde sevgilim olaydı şu anda mezarda olardı bana yamuk yapacak adamın..........
ohh eline sağlıkk iyi pataklamışız adamları :D

valla öle kızını bırakırsan ya zurnacıya ya davulcuya hesabı :D ama iyiki trakya erkeğiyle evlenmemişim çok çapkınlar gözleri dışarda hepp anadolu adamı ölemi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar