2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ama yapıyon ben elime hamuru alsam tutamam o kadar yanii bi çorumun mayalısını bilem beceremedim herifim gösterdiydi oda çiğ börek kadar açılıyo açamadıydım ayakta alkışlıyorum senii baklavada açan sen yakında

bende gidince sorcam kusuyorum resmen çok fena bişi yaa

bizim trakya damarımız var kızım marifetliyizdir mesela hiç pasaklı trakyalı görmedim ben evlerini bal dök yaladır yane dört dörtlüklerdir (benim bi kökümde urfa babadan tam trakyalı sayılmam ama olsun yane)

biz o saman sevgli bilem değildik o tokadı yediğinde sevgilim olaydı şu anda mezarda olardı bana yamuk yapacak adamın..........
ohh eline sağlıkk iyi pataklamışız adamları :D

valla öle kızını bırakırsan ya zurnacıya ya davulcuya hesabı :D ama iyiki trakya erkeğiyle evlenmemişim çok çapkınlar gözleri dışarda hepp anadolu adamı ölemi

ben çok gördüm pasaklı trakyalı heee:)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

ne zaman gideceksin dr bi sorsaydın babanında benimde bacaklar uzun heralde genetik renkli ulrasonada da bacak boyu uzun demişti dr

pazartesi gidicem evet canım alırım dedigim öyle zaten, sormadan almam...
bizimde ölcumlerde heryeri haftasından büyük bi AC karın cevresi daha zayıf çıkıyo.. eheheh ince uzun oglusum maşallah.......
bakalım pazartesi kaç kilo çıkacak..........:huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ben çok gördüm pasaklı trakyalı heee:)

şimdi bişi diycem sözüm meclisten dışarı aramızda varsa alınmasın ama trakya sınıfı 2ye ayrılır beaa bir avrupa trakyalısı bunlar hass trakyalıdır bide çingane kısmı vardır bunların orayı karıştırmıyım onlar pistir işte hemide ne piss abooow evlerine giremessin kokudan

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bana manyak diyene bak
gerçi ben de bi kere telefonunda bi kız telefonu görmüştüm çıkarkene ama beni ikna edememişti
önce telefonu (yeniydi) duvara fırlatmıştım, sonra gelişine bi güzel osmanlıyı akşetmiştim kim dedim o kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz diye de gıçımı yırtmıştım

Eee sonra noldu :sok

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
pazartesi gidicem evet canım alırım dedigim öyle zaten, sormadan almam...
bizimde ölcumlerde heryeri haftasından büyük bi AC karın cevresi daha zayıf çıkıyo.. eheheh ince uzun oglusum maşallah.......
bakalım pazartesi kaç kilo çıkacak..........:huhuu:

kilosuna dikkat ediyodur annesi göbek yapmıyo baklava kas yapıyodur nerden biliyosun:)her gidişinde nasıl değişiyolar bebişlerimiz:utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
heee benim yeğen 7 ocak'ta 2yi bitircek hala yastık kullanmıyo mesela

zaten sonra bişi olmadığını anladım ama yine de anladığımı sölemedim :D boşver korksun işte benden :p
zaten trakya'dan gelin al, damat alma denir
çok içiyolar diye

aa sen beni ne zaman gördün yaaaaaaaaaaaaa :sok
hımmmd doğrudur bea kızanım epten öle kokar o adamlar öğlen başlayı verirler tiii akşam olana kadar içerler
Kışlarrrr ben çıkıyorum, yarın yokum öpüyorum hepinizi
İnşallah hayırlı haberlerle gelirim amin :D
kendine ii bak azomm yarın mutlaka gir haber ver bize öperim bal yanaklaarından oğluna güsel süslen öle git bakemm cumartesi görüşürük cuma mübarek gün hayırlı haberlerle gel inşallah
ben kokan kısmındanım :kahkaha: :kahkaha:

sen edirneli değilmiisn beaa ?
benim annemin babası edirne uzunköprü anneannem çorlulu baba tarafım urfa birecik ama sor nerelisin ben çorumluyum oldumu?:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

hımmmd doğrudur bea kızanım epten öle kokar o adamlar öğlen başlayı verirler tiii akşam olana kadar içerler

kendine ii bak azomm yarın mutlaka gir haber ver bize öperim bal yanaklaarından oğluna güsel süslen öle git bakemm cumartesi görüşürük cuma mübarek gün hayırlı haberlerle gel inşallah

sen edirneli değilmiisn beaa ?
benim annemin babası edirne uzunköprü anneannem çorlulu baba tarafım urfa birecik ama sor nerelisin ben çorumluyum oldumu?:D

tubiş sen hiç çoruma gittinmi kız?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
heee benim yeğen 7 ocak'ta 2yi bitircek hala yastık kullanmıyo mesela

zaten sonra bişi olmadığını anladım ama yine de anladığımı sölemedim :D boşver korksun işte benden :p
zaten trakya'dan gelin al, damat alma denir
çok içiyolar diye

aa sen beni ne zaman gördün yaaaaaaaaaaaaa :sok

trakyada görmüşümdür bea

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

tubiş sen hiç çoruma gittinmi kız?

yokk elleam adam daha götürmedi bilmiyom oraları ben çok moderen bir yermiş gobeller sokaklarda koşturu verirmiş :D ha ankara ha çorum demi? yakın ama kırıkkaleye geldik eltimin düğüne orayı biliyom ankaran geçmiştik o saman

trakyada görmüşümdür bea

:kahkaha:
Kızlar bende kactım, iyi aksamlar..:beyazbayrak::beyazbayrak:

görüşürüz pikoşşş

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

yokk elleam adam daha götürmedi bilmiyom oraları ben çok moderen bir yermiş gobeller sokaklarda koşturu verirmiş :D ha ankara ha çorum demi? yakın ama kırıkkaleye geldik eltimin düğüne orayı biliyom ankaran geçmiştik o saman

gitmemişsin ama orjinal çorumlucayı öğrenmişsin aferim :) daha önce söylemiştim annem çorumlu hatta anneannem ve görümcem orda ziyarete gideriz arada

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar