Ben onlara bulaştımBaksana chicco uçmuş yine 60tl. bi yastık..
Yaw 60da veresim yok bi yastığa....
Ben bulurum hem ucuz hem üstünde ayını yazan dur

Ben onlara bulaştımBaksana chicco uçmuş yine 60tl. bi yastık..

yaa öle işteee çok heyecanlıııaaa süpermişş yaaaaaaaaaa
Sonuç aynı be aslıcım.Hasan kasap hepsi bi hesap.
Nihayetinde sonuç sıfır
Allah nice seneler nasip etsin lidoşum. Biz de 7 sene olacak nasipse.Biz aynı iş yerinde çalışıyorduk,sonra sevgili olduk
Neredeyse kimse duymadan evlendik
Kimsecikler anlamadı sevgili olduğumuzu o kadar sene.
yani mecburum balım çalışan hatunuz stokta yapıyom koyuyorum asla hazırlıksız yakalanmayı sevmem çayımı koyana kadar buzlukta ne varsa oda fırında pişerrr.
kız öğlene patates köfte yapmaya ne var 5dklık işkocamla beraber çalışırken öğlen yemek yapıyodum çorba fırında tavuk bilmem ne düşün halimi şimdiki halime şükürrr hamaratlık değil kız o insan yemeğe içmeye bakmıyoki 2 tatlı sohbet istiyo manaton bir hayat işte gözüme bişi gelmiyo bacım valla sen bana nonu ver plan yapalım görüşelim eşlerle konuşupp ok?
ben geldim ne yaptınız bakem?
amin cnm cümlemizee ben sevgimi öle uzaktan yaşayamam kız cilveleşerek o yüzden bizim aramızda 8 ay öle uzaktan aşk yaşandı meğer kör kütük aşıkmışım ama hep reddetmiştim eşimi bana her konuşmaya kalkığında kızın biri buna asılınca patladım eşime sana ne oluyo ki dedi neyimsinde karışıyosun dedi tokadı yidi benden okkalıca hemide 1 saat 5 parmağımın izi çıkması yüzündenheh işte dedi benim amacımda buydu seviyosun daha ne direniyosun neden kaçıyosun benden senmisin onu diyen koptu bizim bağlar
bak becerikli hatunlara yaaa.... hiç olamadım böyle, o genlerim eksik kalmış benim... mümkünse eşim yapsın ben yiyeyim yada gelen misafir yapsın o daha güsel ...aaaaahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa![]()
Hoşgeldin laylam...Monoton birgün geçirdik napalım sen neler yaptın*
bana arkadaşlarım geldi fazla oturmadılar malum hamileyim diye onlar gitti soluğu burda aldım
ben kaçtım kızlar görüşürzz
Piki babuş bu ay ay olmasının farkı nedir ki acep? Yani daha fazlamı delik var acaba 3 aylık olanda 5 aylık olana göre..
Pek aklıma birşey gelmedi..Çözemedim.
hosgeldin tatlım.. cevabını okudum saol...
Azocum o kısmı bende pek anlamadım inan........
Aynen kuzum bendeMümkünse bana misafir gelmesin, gelende gelirken yaşpasta alsın, çayı demler pastayı dilimler ikram ederim
bana arkadaşlarım geldi fazla oturmadılar malum hamileyim diye onlar gitti soluğu burda aldım
ben kaçtım kızlar görüşürzz
Aynen kuzum bendeMümkünse bana misafir gelmesin, gelende gelirken yaşpasta alsın, çayı demler pastayı dilimler ikram ederim
eehhehe bilmiyomki
biraz baktım da bikaç forumda bu yastığı hiç kullanmadık demişler.almıyımmıki...
Anlayışlı misafir yani![]()
Nazo uğramadı bugün hiç.
aman beaa becerikli hatun görmemişiz biz neleri var daha teşekkür ederim iltfatın için cnmbak becerikli hatunlara yaaa.... hiç olamadım böyle, o genlerim eksik kalmış benim... mümkünse eşim yapsın ben yiyeyim yada gelen misafir yapsın o daha güsel ...aaaaahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa![]()
Hoşgeldin laylam...Monoton birgün geçirdik napalım sen neler yaptın*
Vay haşin kız seni![]()
evet anlayışlılar ben çay yaptım onlar evde bişeyler yapmışlar getirdiler bebişimede yelekler örmüşler teyzelerinazomun misafiri var kesin kayseriden
hoşbulduk pikem ilaçtan bahsediyosun dimi inşallah faydası olur zira gece hiç uyku kalmadı bende