allah ım yattıgım yerdenn kalkamıyorumm... göbegim acıyo zorlayınca zaten tas gibi.. nefesim sanki bska yerimden cıkıyo. herkes nefes nefesesin masallah diyo.. ne tarafa yatsam o taraf bacagıma agrı giriyo artık. uyku zaten zordu imkansızlastı nerdeyse. agırlasmak dedikleri bu olsa gerekk. allah ım sabır:aglayan:
allah ım yattıgım yerdenn kalkamıyorumm... göbegim acıyo zorlayınca zaten tas gibi.. nefesim sanki bska yerimden cıkıyo. herkes nefes nefesesin masallah diyo.. ne tarafa yatsam o taraf bacagıma agrı giriyo artık. uyku zaten zordu imkansızlastı nerdeyse. agırlasmak dedikleri bu olsa gerekk. allah ım sabır:aglayan:
ahhh canımm ahhhh hepimizde var aynı sorunlarr
geceler resmen kabus yaaaaa
sağa sola dönmeler işkence
bu arada canımmmmm eşim erik bulmuş saolsunn
ama tadı resmen iğrençççç
bi küçük tabağın içinde 3 tanecik var renkleride bi garip yeşil ve 20 tl:kizdim::kizdim::kizdim::kizdim:
ama sonuç olarak tadına baktımm
sana tekrar teşekkür ediyorumm ilgilendiğin içinnnn çoooookkk saollllllllllll çok
gözün aydın
ahhh canımm ahhhh hepimizde var aynı sorunlarr
geceler resmen kabus yaaaaa
sağa sola dönmeler işkence
bu arada canımmmmm eşim erik bulmuş saolsunn
ama tadı resmen iğrençççç
bi küçük tabağın içinde 3 tanecik var renkleride bi garip yeşil ve 20 tl:kizdim::kizdim::kizdim::kizdim:
ama sonuç olarak tadına baktımm
sana tekrar teşekkür ediyorumm ilgilendiğin içinnnn çoooookkk saollllllllllll çok
aynen yaa, yattım mı kalkamıyorum, gece 2 saatte bir wc olayımız var hiç sekmiyor, ondan sonra yarım saat uyuyamamak, sonra tekrar kalkmak, bi de doğum korkuları......
gıcık surata bak hele göbek at gidiyorum die beaaamesela ne diye haberimiz olsun napalım yani :lululu:
napayım kafam bi milyon midem yanıyo hiç keyfim yoktu çıktım bendeHayırdır erkencisin...
nereye erken çıkıyom balımm yaaiyi akşamlar canımmm benimmm dinlen axcık erken çık bi günde
yiyim onu İNŞALLAH öle bir oğlun olurda yirsin heryeriniSağol Tubişimm...Valla avatardakini evdeki pcye masaüstü resmi olarak ayarladım parça pinçik edesim geliyor
pukızım biz varoşta oturuyoz leaderle
o bayrampaşa
ben çapa
ataşehir sosyetik oraya getirmişlerdir tabii barbunya bizim burda hamsi istavrit fakir balığı :kahkaha:
hah kız varoş filan ama burda barbun somon herşey buluniyi işte yaaaa türk kafası göçmenlerin çingenelerin ve kürtlerin karışımı bir semt burası tam varoşluk akıyo anlıycağın kendimi bazen köyde hissediyorumkızım burası gocaaaa istanbull izmir mi sandıydınnn
burada şimdi 2 yaka var
bi avrupa
bi anadolu (asya) aslı'nın kızıyla alakası yok
ben moderen gibi görünen avrupa'nın varoş bi semtinde oturuyorum
bblau fakir gibi görünen anadolu'nun sosyetik semtinde oturuyo
orada elbet vardır
burada yohtir
mesela burada bakkallarda ayran bulamazsın
niye
çünkü yoğurt var koy su çırp diye ucuza gelsin :kahkaha: :kahkaha:
Leader teyzemizin aldıklarını çekiliş topiğimize ekliyorum kızlar....
ECRİNCİMİN aldığı hediyeyi çekiliş topiğine ekledim...
günaydınnnnnnn kendim kendimmm
Günaydın
Benim okunacak 30 sayfam var, bi onlara bakıp geleyim
günaydın kızlarrrr hepiciğinizeeeeeeee:beyazbayrak:
günaydın cümleten
günaydın ayıpçı sütyen çıkartmış sallıyo bide
günaydın ayıpçı sütyen çıkartmış sallıyo bide
günaydın cümleten
günaydınnnnn aboowww kız 30 gün yazıyooo o kadancık mı kaldı
Günaydın simuş,lidoş,aslı ve hayatım...
İyisiniz inşallah...
Kız o sütyen miydi, hiç dikkat etmemişim ben onu bayrak sanıyorum ya hep, vay anasını -rgulu