2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hımm tabelasını görmüştüm..armağanevlere yakın mı

Armağan evleri bilmiomki.
TEM’den çıkıyosun ya Pendikten gelirken İstanbul yönünde, Çamlıca gişelerinden.
Sağ tarafın,TEM kenarı Şerifali, sol tarafın Ataşehir siteler.
Ataşehir merkez sitelere yürüyerek 10 dk. Ümraniyeye arabayla 10-15 dakika trafik yoksa.
Ama nedense ümraniyeye bağlamışlar.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Yumurta da önemli dimi. Bak ben onu hergün yemiyorum işte.

kızlar size bişi diyecem, bu yediklerinizle çok alakalı değil bence kiloları, çünkü ben kırmızı et yemem mesela, hiç bir türünü yemem. yumurta anca omlet olursa yerim o da çok değil. hamileliğim boyunca da çok sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum ama oğlum baya bi kilolu ölçümlere göre, önden bile gidiyor yani.

hayatım senin minik zayıf değil ki sen neden kendini hırpalıyorsun anlamadım ben.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Armağan evleri bilmiomki.
TEM’den çıkıyosun ya Pendikten gelirken İstanbul yönünde, Çamlıca gişelerinden.
Sağ tarafın,TEM kenarı Şerifali, sol tarafın Ataşehir siteler.
Ataşehir merkez sitelere yürüyerek 10 dk. Ümraniyeye arabayla 10-15 dakika trafik yoksa.
Ama nedense ümraniyeye bağlamışlar.

ondan yabancı değil ümraniyeye giderken çok kullanıyoruz biz o yolu..sol atasehir ağaoğlu falan var ..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben de çıkıyorum, iyi akşamlar,
calmdown inşallah yine görüşürüz, görüşemezsek de hayırlı doğumlar dilerim sana :gitme:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar size bişi diyecem, bu yediklerinizle çok alakalı değil bence kiloları, çünkü ben kırmızı et yemem mesela, hiç bir türünü yemem. yumurta anca omlet olursa yerim o da çok değil. hamileliğim boyunca da çok sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum ama oğlum baya bi kilolu ölçümlere göre, önden bile gidiyor yani.

hayatım senin minik zayıf değil ki sen neden kendini hırpalıyorsun anlamadım ben.

Ne biliim ben et pek yemedim, ete ağırlık verdiğim 15 günde bebeğim kilosunu toparladı.
Herhalde et yaradı dedik biz de…

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yasasınnn hürrem baslıycikk.. ya önceki reklamlardaa nikah istiyoduu. simdi daye sizi götürmek için emir aldık gerekirse zor kullanıcaz diyo. hürremi saraydan atar kimin. sinirleniyorum bakk:sinir::sinir:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar