2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
allah ım yattıgım yerdenn kalkamıyorumm... göbegim acıyo zorlayınca zaten tas gibi.. nefesim sanki bska yerimden cıkıyo. herkes nefes nefesesin masallah diyo.. ne tarafa yatsam o taraf bacagıma agrı giriyo artık. uyku zaten zordu imkansızlastı nerdeyse. agırlasmak dedikleri bu olsa gerekk. allah ım sabır:aglayan:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
allah ım yattıgım yerdenn kalkamıyorumm... göbegim acıyo zorlayınca zaten tas gibi.. nefesim sanki bska yerimden cıkıyo. herkes nefes nefesesin masallah diyo.. ne tarafa yatsam o taraf bacagıma agrı giriyo artık. uyku zaten zordu imkansızlastı nerdeyse. agırlasmak dedikleri bu olsa gerekk. allah ım sabır:aglayan:

ahhh canımm ahhhh hepimizde var aynı sorunlarr
geceler resmen kabus yaaaaa
sağa sola dönmeler işkence

bu arada canımmmmm eşim erik bulmuş saolsunn
ama tadı resmen iğrençççç

bi küçük tabağın içinde 3 tanecik var renkleride bi garip yeşil ve 20 tl:kizdim::kizdim::kizdim::kizdim:
ama sonuç olarak tadına baktımm
sana tekrar teşekkür ediyorumm ilgilendiğin içinnnn çoooookkk saollllllllllll çok

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

aynen yaa, yattım mı kalkamıyorum, gece 2 saatte bir wc olayımız var hiç sekmiyor, ondan sonra yarım saat uyuyamamak, sonra tekrar kalkmak, bi de doğum korkuları......:mendil:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

bi küçük tabağın içinde 3 tanecik var renkleride bi garip yeşil ve 20 tl:kizdim::kizdim::kizdim::kizdim:
sana tekrar teşekkür ediyorumm ilgilendiğin içinnnn çoooookkk saollllllllllll çok

gözün aydın :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

sevindimm cnmm afiyet olsunn:D önemli degil.. daha da rüyana girmez artık:D

aynen yaa, yattım mı kalkamıyorum, gece 2 saatte bir wc olayımız var hiç sekmiyor, ondan sonra yarım saat uyuyamamak, sonra tekrar kalkmak, bi de doğum korkuları......:mendil:

ben yatmadan 2 saat önce falan sıvıyı bırakıyorum. wc olayını öle cözdüm. ama karnımm ortada toplanıp everest gibi oluyo:acep: o agrıyla uyanıyorum. saga sola dönmem bile memleket meselesi:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
mesela ne diye haberimiz olsun napalım yani :lululu:
gıcık surata bak hele göbek at gidiyorum die beaaa
Hayırdır erkencisin...
napayım kafam bi milyon midem yanıyo hiç keyfim yoktu çıktım bende
iyi akşamlar canımmm benimmm dinlen axcık erken çık bi günde:D
nereye erken çıkıyom balımm yaa
Sağol Tubişimm...Valla avatardakini evdeki pcye masaüstü resmi olarak ayarladım parça pinçik edesim geliyor :D
yiyim onu İNŞALLAH öle bir oğlun olurda yirsin heryerini
kızım biz varoşta oturuyoz leaderle
o bayrampaşa
ben çapa :D

ataşehir sosyetik oraya getirmişlerdir tabii barbunya bizim burda hamsi istavrit fakir balığı :kahkaha:
puhahahah kız varoş filan ama burda barbun somon herşey buluniyi :D ama biz fakiriz ben yetim ben öksüzzz :uzgun: küçük bir kız çocuğu tek başına ne yapar :aglayan: :D
kızım burası gocaaaa istanbull izmir mi sandıydınnn
burada şimdi 2 yaka var
bi avrupa
bi anadolu (asya) aslı'nın kızıyla alakası yok :D
ben moderen gibi görünen avrupa'nın varoş bi semtinde oturuyorum
bblau fakir gibi görünen anadolu'nun sosyetik semtinde oturuyo
orada elbet vardır
burada yohtir
mesela burada bakkallarda ayran bulamazsın
niye
çünkü yoğurt var koy su çırp diye ucuza gelsin :kahkaha: :kahkaha:
işte yaaaa türk kafası göçmenlerin çingenelerin ve kürtlerin karışımı bir semt burası tam varoşluk akıyo anlıycağın kendimi bazen köyde hissediyorum :D
Leader teyzemizin aldıklarını çekiliş topiğimize ekliyorum kızlar....
:eek:ys: beğendin mi acepp :lilav:

ECRİNCİMİN aldığı hediyeyi çekiliş topiğine ekledim...

bakalım bakalımmm

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Lidoş hediyeler için gönlüne sağlık güzelim.Bayıldık valla :utan:
Akşam telefon edecektim ama akşam saati rahatsız etmek istemedim, eşin filan da vardır, dinleniyorsunuzdur diye.
Eşim ve annem de çok beğendiler cicileri, çok tatlılar minnoş minnoş :utan:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Günaydın simuş,lidoş,aslı ve hayatım...
İyisiniz inşallah...

Kız o sütyen miydi, hiç dikkat etmemişim ben onu bayrak sanıyorum ya hep, vay anasını -rgulu

günaydın canımmm.hediyen gelmiş seninde çok güzel sıla güzel günlerde giysin inşallah canımmmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar