2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar çıkıyom ben kendinize iyi bakın...

calmdown bacım Allah'a emanet ol, şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum.Beni güldürdüğün her saniye için ayrıca teşekkür ederim :teselli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ay niye kızsın hayatım ya? haksız mısın Allah aşkına? ne demek hamile kadının yanında sigara içmek?

dünyam ne dıyım canım ya off offf

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahhaha usta gitti ve banyom leş :) ahahahahhaha.. kapattım kapısını açtım camını. (camı dediğim de havalandırma he cam değil yani) bakalım o koku ne zaman çıkacak ordan.

diğer evimde de duşakabinin kenarlarına silikon çektirmiştik hamileliğimin ilk dönemlerine denk gelmişti girememiştim aylarca banyoya. annemde yıkanıyodum. off offff başım ağrıdı kokudan be.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ya rahat kızım onlar bazen şaşırıyorum rahatlıklarına

ne saçı dötünden tutar ayırırım :D

ayyy bu arada annen müdahale etmiyo mu?

sen ne olar ne olmaz al arkadaşım da benim sütüm bol dedi 2. çocuğu çünkü bak gelmedi biberona kaldı

hay Allah seni beeee :sinir:

ben hem zemzem hem hurma vercem bi fiske
ama narı duymadım o ne bea

hee 1 çay kaşığı öle zannet :D 30 ml mi ne diyolar onun hepsini emmi yuttu uyudu valla

yok kızz esim her ne kadar cazgır desedee (kii bizbizeyken aslında öle) sessiz kalıyo kadın zaten teyzem o kadar baskın ki sülaleyi bastırırr konusmasıyla:D o gidince yapma sen öle falan diyo napsın

Converselerimiz geldi teyzoşlar cücel mi :D

cok güzelmişş. tarzınıı yidigimm:D::D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aynen ya öfff. çok özledim sigarayı:( :eek:ky:

kız bende hep bende de mi böyle kokuyorum acaba dıyorum şimdi. öff berbat

Muhtemelen kokuyosundur yavruş :acep:
Annem çok sigara içmiyo, günde birkaç tane.
Dün dışarıda içip de geldi, balkonda.Of leş, sanki yanımda içmiş gibi.Bir taneden sinmiş üstüne.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende cıkıyorum. yemek yapmıcam kociş balık getircek. sözde 6_8 arası bana vakit ayırcaktı. sonra 1.5 saat dısarı cıkcaktı ben dizi izlerken. balık yemege arkadasını da cagırmıs. :sinir: e hani konuscaktık vs dedim unuttum e beraber cıkcaz dönüste konusuruzz 10 damı uyucan dedi. yaa karnım burnumda hala arayıpp sormuyo mu cagırdım bişi olmaz demi diye pes diyorum. normalde sık sık toplanırız amaa artık yapamıyorum yani o da odun hiç gelmem demiyo:sinir::sinir:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ay niye kızsın hayatım ya? haksız mısın Allah aşkına? ne demek hamile kadının yanında sigara içmek?

dünyam ne dıyım canım ya off offf

Kayınvalidelerin balkonu kapalı. Salonun önünde balkon.Kayınpeder de hep orda oturur.Fosur Fosur da sigara içer. Camlar kapalı olmasına rağmen bana geliyo kokusu. Boğazım yanıyo.
Ben tavrımı koydum, gidişlerimi azalttığım gibi, ben varken içmesin diye de uyardım.
Umurum değil valla.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay Allah varsa kocası, sonra çocuklarına ve en sonra da etrafındakilere sabır versin beni bile 1 günde uyuz etti :D

yahh iştee ama huylu huyundan vazgecmiyy.. bide bizim ortamlarımız farklı ama beni anlamıyo nedense kendi cevresine göre düsünüyo işte. kuzenmde ona benzedi. aynı yastayızz sözümona pullu yelek istemedim diye amann hiçbişii begenmiyon sende diyo.. ay ben pullu boncuklu yelegi nerde giydircem cocuga. ayyy anlatırkenn bile gerildim bakk.. tüm bunların dısında cok iyiler ama allah var. her gittigimde bana koca tepsi börek aciyyy:D ama adet konusuna yapılcaklara girmicen

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bende cıkıyorum. yemek yapmıcam kociş balık getircek. sözde 6_8 arası bana vakit ayırcaktı. sonra 1.5 saat dısarı cıkcaktı ben dizi izlerken. balık yemege arkadasını da cagırmıs. :sinir: e hani konuscaktık vs dedim unuttum e beraber cıkcaz dönüste konusuruzz 10 damı uyucan dedi. yaa karnım burnumda hala arayıpp sormuyo mu cagırdım bişi olmaz demi diye pes diyorum. normalde sık sık toplanırız amaa artık yapamıyorum yani o da odun hiç gelmem demiyo:sinir::sinir:

ben direkt çemkiriyorum.
sürekli de tembih ediyorum hizmet edicek halim yok kimseyi çağırıp da bana angarya çıkarma diye.
arkadaş filan çağıramaz zaten de eğer ailesinden biri gelirse de -geçen görümcem geldi- çay servisi dahi yapmıyorum.
yapsınlar kendileri.
9 aylık hamile kadının evine misafirliğe gidilmez. Giden de kendi hizmetini kendi görür.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gerçi her ailede vradır böle bi tane bilmiş
benim de teyzem çok bilmiş ve ukaladır ama ben fazla müdahale ettirmem karışamaz :)

barbun mu o nası bişi ya hiç yemedim

nahada bu balık. mutlaka görmüssündür

ben direkt çemkiriyorum.
sürekli de tembih ediyorum hizmet edicek halim yok kimseyi çağırıp da bana angarya çıkarma diye.
arkadaş filan çağıramaz zaten de eğer ailesinden biri gelirse de -geçen görümcem geldi- çay servisi dahi yapmıyorum.
yapsınlar kendileri.
9 aylık hamile kadının evine misafirliğe gidilmez. Giden de kendi hizmetini kendi görür.

ben kıyamıyorum ama o da hiç acımıyo masallah düsünemiyo. evde 6 kadınla büyümek böle sonuclar doguruyo demekk.:eek:ky:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Kayınvalidelerin balkonu kapalı. Salonun önünde balkon.Kayınpeder de hep orda oturur.Fosur Fosur da sigara içer. Camlar kapalı olmasına rağmen bana geliyo kokusu. Boğazım yanıyo.
Ben tavrımı koydum, gidişlerimi azalttığım gibi, ben varken içmesin diye de uyardım.
Umurum değil valla.

benim eşimin ailesinde herkes içer sigara, benim ailemde kimse içmez. benim yanımda da içerler hiç düşünmezler onu. kendi torunları var 6 yaşında, onun yanında da içiliyor doğduğundan beri. ben yanımda içmeyin diyemiyorum onlar da düşünmüyor :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar