Heee..Ben de sevmem üstüne sinmiş sigara kokusu..Ama kendim içerken güzel kokar meretky:
Ayyy üste sinmiş sigara kokusu beni de tiksindirirrrrrrr
usta gitti ve banyom leş
hah
.. kapattım kapısını açtım camını. (camı dediğim de havalandırma he cam değil yani) bakalım o koku ne zaman çıkacak ordan. ya rahat kızım onlar bazen şaşırıyorum rahatlıklarına
ne saçı dötünden tutar ayırırım
ayyy bu arada annen müdahale etmiyo mu?
sen ne olar ne olmaz al arkadaşım da benim sütüm bol dedi 2. çocuğu çünkü bak gelmedi biberona kaldı
hay Allah seni beeee :sinir:
ben hem zemzem hem hurma vercem bi fiske
ama narı duymadım o ne bea
hee 1 çay kaşığı öle zannet30 ml mi ne diyolar onun hepsini emmi yuttu uyudu valla
Converselerimiz geldi teyzoşlar cücel mi
aynen ya öfff. çok özledim sigarayı![]()
ky:
kız bende hep bende de mi böyle kokuyorum acaba dıyorum şimdi. öff berbat
ay niye kızsın hayatım ya? haksız mısın Allah aşkına? ne demek hamile kadının yanında sigara içmek?
dünyam ne dıyım canım ya off offf
ay Allah varsa kocası, sonra çocuklarına ve en sonra da etrafındakilere sabır versin beni bile 1 günde uyuz etti
ne balığı sen mi yapcaksın nasıl yapcaksın
bende cıkıyorum. yemek yapmıcam kociş balık getircek. sözde 6_8 arası bana vakit ayırcaktı. sonra 1.5 saat dısarı cıkcaktı ben dizi izlerken. balık yemege arkadasını da cagırmıs. :sinir: e hani konuscaktık vs dedim unuttum e beraber cıkcaz dönüste konusuruzz 10 damı uyucan dedi. yaa karnım burnumda hala arayıpp sormuyo mu cagırdım bişi olmaz demi diye pes diyorum. normalde sık sık toplanırız amaa artık yapamıyorum yani o da odun hiç gelmem demiyo:sinir::sinir:
gerçi her ailede vradır böle bi tane bilmiş
benim de teyzem çok bilmiş ve ukaladır ama ben fazla müdahale ettirmem karışamaz
barbun mu o nası bişi ya hiç yemedim
ben direkt çemkiriyorum.
sürekli de tembih ediyorum hizmet edicek halim yok kimseyi çağırıp da bana angarya çıkarma diye.
arkadaş filan çağıramaz zaten de eğer ailesinden biri gelirse de -geçen görümcem geldi- çay servisi dahi yapmıyorum.
yapsınlar kendileri.
9 aylık hamile kadının evine misafirliğe gidilmez. Giden de kendi hizmetini kendi görür.
Kayınvalidelerin balkonu kapalı. Salonun önünde balkon.Kayınpeder de hep orda oturur.Fosur Fosur da sigara içer. Camlar kapalı olmasına rağmen bana geliyo kokusu. Boğazım yanıyo.
Ben tavrımı koydum, gidişlerimi azalttığım gibi, ben varken içmesin diye de uyardım.
Umurum değil valla.
nası somon seversin canım füme mi yoksa fırın ve ya yağda mı
:iyyyy: :iyyyy: kız okuyunca korktum biz 9 aylık hamileyiz dimi len
anammmmmm anammmmmm
yok canım hiç görmedim Marmara'da çıkmıyo demek
hiç sevmem somon ben de, ayrıca barbun da sevmem ben
nası somon seversin canım füme mi yoksa fırın ve ya yağda mı